Color band

OSNOVNOŠOLSKI PLONK PLUS - JEZIK

Preglednica v knjižni obliki
(Podroben opis)

Redna cena: 6,85 €
Dijaski.net spletna cena: 6,17 €
Prihranek: 0,68 € (10,00%)
Šifra izdelka: #9789612097431
Opis izdelka:

Osnovnošolski PLONK PLUS jezik je nov, obsežnejši in učencu prijaznejši naslednik Odvozlank. PLONK, preglednice za jezikovni pouk pri predmetu slovenščina, je priročnik, namenjen predvsem učencem in učenkam 2. in 3. triletja devetletne osnovne šole. Ponuja jim drugačno pot k uresničevanju ciljev jezikovnega pouka iz učnih načrtov pri predmetu slovenščina v devetletni osnovni šoli.

Na 48 preglednicah uporabnik najde bistvene podatke o določeni jezikovni snovi: s preglednicami, miselnimi vzorci lahko lažje sledi učiteljevi razlagi, se pripravlja na preverjanja znanja, sprejemne izpite, namenjene so pripravam za domače naloge, govorne nastope ipd.

Pomagale mu bodo, da se lažje znajde v obsežnem in včasih zapletenem jezikovnem znanju, ga usmerjale k novim podatkom in ga učile ločevati bistveno od nebistvenega.
Preglednice so obogatene z ilustracijami, ki poskušajo olajšati pomnenje na prijazen, zabaven, humoren način.

AVTORICA: Dragica Kapko

TEHNIČNI PODATKI: Format: 16,6 x 21,5 x 0,3 cm, barvni tisk, špiralna vezava, 52 strani, teža: 128 g.

ISBN: 978-961-209-743-1

Preglednica v knjižni obliki
Color band
Ekonomija Meje za ocene na poklicni maturi Tečaj CPP

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov