Color band

PEN TO PAPER

osnove pisanja v angleščini na primeru šolskega sestavka
(Podroben opis)

Redna cena: 4,60 €
Dijaski.net spletna cena: 4,14 €
Prihranek: 0,46 € (10,00%)
Šifra izdelka: #9789612092238
Opis izdelka:

Pen to paper Osnove pisanja v angleščini na primeru šolskega sestavka

Urška Sešek, Cvetka Sokolov

Priročnik je namenjen urjenju v pisanju angleških sestavkov. Pri tem se ne osredotoča na slovnico ali bogatenje besedišča, temveč na vidik jezikovnega izražanja, ki je bil pri nas zanemarjen – na zbiranje idej, njihovo smiselno povezovanje in oblikovanje v celoto. V priročniku boste tako našli odgovor na vprašanje kako bralcu razumljivo posredovati neko vsebino.

Avtorici, mag. Urška Šešek in mag. Cvetka Sokolov predstavljata splošne zakonitosti pisanja šolskega spisa. To veščino bodo dijaki lahko uporabili pri katerem koli predmetu, kadar koli v življenju. Napisali sta vodnik, s katerim se dijaki korak za korakom naučijo učinkovitega pisnega izražanja. V njem so zbrani in obravnavani konkretni primeri šolskega spisja pri angleščini dijakov slovenskih srednjih šol.

Tehnični podatki: format A4 z zavihki, šivano, broširano, barvni tisk, 120 strani

S priročnikom Pen to Paper se boste lahko hitro in učinkovito pripravili na pisni del maturitetnega izpita iz angleščine

osnove pisanja v angleščini na primeru šolskega sestavka
Color band
Osnovne šole Predmeti na splošni maturi Vpisni postopek na fakulteto

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov