Color band
Stran: [1] 2 3 Natisni
Anketa
Vprašanje: Kaj je vas najljubsi predmet u soli?
Matematika   -20 (13,9%)
Slovenscina   -6 (4,2%)
Anglescina   -34 (23,6%)
Fizika   -7 (4,9%)
Kemija   -9 (6,3%)
Zgodovina   -10 (6,9%)
Geografija   -19 (13,2%)
Drugo   -39 (27,1%)
Vseh glasov: 144

Avtor Tema: My fav sql subject is...  (Število ogledov: 8382 )
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Spol: Moški
Sporočila: 173

« Tema začeta: 18.10.2004 ob 18:50 »

Sej bi vse napisu, pa mam na voljo sam 8 odgovorov... Pa dajte bit resni (odmor, malica ne stejejo kot ure pouka).  Roll Eyes

Pa da vidimo kaj vam je/ni vsec...
prijavljen

Deus has Spoken!
incognito
Administrator
Četrtovček

Kul meter: 14
Sporočila: 198

« Sporočilo #1, 18.10.2004 ob 19:05 »

Fizika mi je bila vedno všeč  Smiley
prijavljen

Think before you think!
kure
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 59

« Sporočilo #2, 18.10.2004 ob 21:09 »

Ah ja matematika to ti je predmet pri katerm ne morm sedet mirnih rok:)

lp

Kure
prijavljen

Pride kmal:)
bac3k
Drugarček
**

Kul meter: 11
Sporočila: 53

« Sporočilo #3, 18.10.2004 ob 21:10 »

Je res, matematika je organizmicna zadeva  Tongue,

cez fiziko pa ne seze

Cool
prijavljen

..
kure
Drugarček
**

« Sporočilo #4, 18.10.2004 ob 21:16 »

Najlazi je pa to rect, k pr fiski zges zadeve. Ampak pr matematki mas pa limite pa te zadevsne, ki zgejo:)

lp

Kure
prijavljen

weeda
Tretarček

Kul meter: 20
Spol: Ženski
Sporočila: 147

« Sporočilo #5, 19.10.2004 ob 09:39 »

HE he. True true. Matematika je zavita v same skrivnosti, ki jih odkrivaš potem na testu Grin
Drugač pa vsi vejo da je moja ljubezen bila geografija  Grin Bomo vidl, če se bo tekom let kej spremenil, drugač pa absolutno nimam ničesar proti matematiki in fiziki. Še več.....zdj šele spoštujm svojo prfokso iz gimnazije, k vidm, da nas je fuuul naučila.

LP Grin
prijavljen

Živi zdravo z naravo
D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #6, 19.10.2004 ob 17:15 »

Sami naravoslovci skor Smiley No sej lepo, sam jz sm pa zaprisezen anglescini Kiss ahhh... The sweet melody of the English language...

P.S. Pa se sumnikov nima!
prijavljen

Deus has Spoken!
kure
Drugarček
**

« Sporočilo #7, 19.10.2004 ob 18:41 »

Ah ja ne vem kaj bi druzga reku kot

lim Kure = P.I.x.P. <--- cenzura:)
Kure--> Car

Def: Ko je obmocje Kureta dovolj blizu obmocju Carja, potem se f(kure)=car iz tega sledi da ga ni cez matematko pa limite pa nj se kdo rece, da se na oktobrfestu ne da zabavat;Smiley

lp

Kure
prijavljen

D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #8, 19.10.2004 ob 19:19 »

oooooo....kkkkkkk.... Recimo no. Sej matematika je cist kul, sam je prevec abstraktna zame. Pol mam ze raj fiziko  Wink
prijavljen

Deus has Spoken!
Hundey
Moderator
Maturant

Kul meter: 44
Sporočila: 640

« Sporočilo #9, 19.10.2004 ob 23:34 »

Kemija rulz!  Tongue
prijavljen
D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #10, 20.10.2004 ob 19:57 »

No sej. to je pa moj 2nd fav. subject. Kemija all the way!  Tongue

Cudn d ni nobenih zagovornikov slovenscine tu...Res zanimivo... Roll Eyes
prijavljen

Deus has Spoken!
weeda
Tretarček

Kul meter: 20
Sporočila: 147

« Sporočilo #11, 21.10.2004 ob 09:52 »

He he.
K bi ti vidu kakšne slovarce smo mi mel na gimnaziji, sm skor prepričana, da tut ti neb bil zagovornik tega predmeta. To sploh ne morš verjet, kok ti en človk lahko zagab nek predmet. Men je bla slova v osnovki čist kul, k smo mel eno fokso, k je bla prou srček! Res, dejansko se je dal z njo pogovarjat in se ni delala, da je neki več od nas. Čist tko je bla, k da je naša sovrstnica. To je foksa, po keri bi se mogl vsi drugi zgledvat. Dejansko če srečam kkšno slovarco z gimba se sam stran obrnem (razn Končeva-ta je tut srček), če pa vidm slovarco iz oš, se pa prou fajn kej pogovoriva Grin A nni to nice, da je še zmeri ql osebek, kljub temu da me tko rahlo že 5 let ne uči več Smiley
Al pa nemščina. Ma to je predmet k ga bom po moje sovražla do konca življenja. In to sam zarad dojčarce na gimnaziji, k mi je predmet čist zagabla sam zarad njenga superiornega odnosa do nas. Kr neki, vam pravm. Pa čeprou bi ful rada znala velik različnih jezikov. Ampak ženska dejansko nima pravilnega odnosa do učencev. Upam da se bo zdj kej spremenil k je rodila. Bolš za naše naslednike.

LP Grin
prijavljen

Živi zdravo z naravo
kure
Drugarček
**

« Sporočilo #12, 21.10.2004 ob 16:40 »

No ja to mas res, sam je pa tud res, da nekateri predmeti ti ze po defoultu niso vsec,  in pol mas saj izgovor zkj se ti tega ne da ucit oz. zkj mas tm pac slabe ocene:)
Drugac pa je se cistr strinjam ***oga, prfoksi ti bi mogl predmet v srce vtisn, ne pa ga zagabt

lp

Kure
prijavljen

D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #13, 22.10.2004 ob 16:45 »

Sam to je pa res. Sicer se nisem nasel pametnega razloga zakaj, ampak vecina (da ne bom reku vse) slovarce so kar precej zatezene kar se tice jezika. Sploh zej v gimnaziji, me ima ena, pri kateri mors RES delat, sprasuje zelo podrobno, testi so zatezeni in esej, ki je nad 3 je ze FUL dobr  Undecided Ampak dobra plat vsega tega pa je, da od vseh predmetu se najbolj znam ravno slovenscino. Se zej v tretjem letniku se spomnem snovi k smo jo jemal v prvem in vse po zaslugi te "tecnobe in zatezenost" prfoXe. Hvala bogu, bom saj man problemov meu pr Slovi na maturi.
prijavljen

Deus has Spoken!
tink
Drugarček
**

Kul meter: 12
Sporočila: 94

« Sporočilo #14, 27.10.2004 ob 23:29 »

Če smo pa že pri gimbu, pol mi je pa tanajtabulš ziher bla likovna pri Jiržiju, ko je še bil na poli.. Smo ga na žalost sam pol leta mel, sam sej una tamlada pa Tomaž sta tud čist kul Smiley

Sicer pa psiha pri Vebrci - kaj več bi si lahko še želela?
Je pa res, da sem jo zarad nje vzela za maturo, pa spljoh ni tolk mal snovi.. Nekak mi bolj razne 3-ke uspevajo..

Pa bajla pri Slatnerju mi je bla tud debest - dokler nisem začela hodit k pouku, ko mi je rekel, da z zalivanjem ne prispevam k svojemu umetniškemu vtisu  Grin
prijavljen

Here comes the sun.. Smiley
Hellspawn
Pruček
*

Kul meter: 8
Sporočila: 41

« Sporočilo #15, 24.11.2004 ob 20:28 »

Fizka seveda Cheesy

najhujsa je pa dojca =(
prijavljen
D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #16, 02.12.2004 ob 17:44 »

Zanimivo... Fizika trenutno vodi... Dajte no! glasujte! Naj se pokaze resnica!  
prijavljen

Deus has Spoken!
PiPica
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 12

« Sporočilo #17, 12.12.2004 ob 12:36 »

Citat od: D3U5
Cudn d ni nobenih zagovornikov slovenscine tu...Res zanimivo... Roll Eyes

Tukaj sem!
Ampak vam ne bom tolkla, kok je slova ql ipd.. Čeprov letos mi je pa res no..užitek Tongue (Dokler mamo književnost - bom vidla, če se me bo potem, ko bo na vrsti jezik, še kj to držal)
Vam čist verjamem, kok vam foxi lohk zagabjo predmed Undecided Jz mam pač srečo in mam eno res fajno prfoxo Smiley Če nočeš, ti ni treba kj prida delat med poukom, sam poj tut dobiš tolk slabšo oceno.. Oz.. saj  se pa ne pozna, kok delaš pa to.. Ženska itaq pomembne stvari tolkrat razloži, da je sigurn, de razumejo vsi, do zadnjega. Nekaterim je dolgočasna, sam povem vam, če jo količkaj poslušaš, zna bit prov zabavna.
Sej zveni malo nelogično, da bi bila men tok super, drugim pa podn, kajneda? Je pač tko, de ni zatežena in zato kkšn osebek pr njej lenari. Jo pa ful przadane to, se mi zdi. Ampak ona je squlerana, pa ne teži Cool

Okj, še drugi predmeti: jz sem družboslovka Grin
(Angla je že od nekdaj pri vrhu lestvice Kiss)
prijavljen

Apres la pluie, le beau temps.
D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #18, 12.12.2004 ob 13:47 »

No no... To pa res pohvalno.  Malo je taksnih (prfoX namrec), k bi predmet naredil zanimiv. Ponavad so slovarce ful prevec dosledne, pa ne odobravajo niti najmanjsih napakic in mors FUL delat pr njihovih urah. Tak je recimo pr men. Jz slovo najvec od vseh predmetu delam. Domaca branja, eseji, kontrolke, ustno sprasevanje... Pr pouku se trudim sodelovat, se zanimam za snov, se trudim s svojo interpretacijo in iščem novo poti do znanja, kot pa le mehansko ponavljanje in piflanje predavanih ugotovitev. Na mojo žalost, pa vse to ni dovolj in mam kjub velikemu interesu precej slabe ocene v primerjavi z ostalimi predmeti (vecinoma 3 in 4), kjer mi ni potrebno pol toliko delati za solidno oceno (4 ali 5).

Mnya... Ful dobr da si zadovoljna s prfoXo, pa da ti je predmet vsec. Pomen materinscine se cedalje bolj postavlja v ospredje, zaradi globalizacije in amerikanizacije... Upajmo da bodo nasi pravnuki se vedno znali govoriti pravilno Slovenščino!  Cool
prijavljen

Deus has Spoken!
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Sporočila: 32

« Sporočilo #19, 15.12.2004 ob 19:58 »

no pa da še js dam svoj glas za moj naj predmet...moja zgodba je taka
u oš sm mela tooook dobro foxo za gefo d sm jo mela najrajš od usega pol je bla na driugem mestu slovenščina pol pa vrjetn kšn likovni al pa kj tazga.
zdj je pa drgač...prfoksa za gefo je taka d....bog se jo usmil...sam geografijo mam še zmeri rada Smiley poleg tega pa tud slovenščino pa zgodovino k sta pa profesorci 1000000% najbolši!!

no mogoče je to tud mal u krvi kr moja mami ma pa diplomo ravn iz teh dveh predmetov in je učiteljica slovenščine u osnovni šol Smiley

matematke pa fizke pa ne maram preveč . tko je:)
prijavljen

Vedno vaša...LaNoche:)
sorrow
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 43

« Sporočilo #20, 06.02.2005 ob 21:35 »

Kak vam je lahk fizka faina??? Men je faina sam takrat, ko mamo kako vajo al pa ko nam odpade Evil

Drugac sm pa navdusena nad slovko. Aja pa zgodovino...(od druge polovice 19.stol. dalje - se posebi 2.svet.vojna)
[Nazadnje urejal(a) sorrow, 06.02.2005 ob 21:38] prijavljen
D3U5
Četrtovček

« Sporočilo #21, 07.02.2005 ob 16:55 »

Angleščina pa Fizika trenutno vodita, ampak je tesno... Dajte nam glasove!

3ngL|5h 4 t3H w!|\| !!!!!!!111111one!1!111one!!11!eleven111!!11

P.S. Se oproščam... Malo me je zaneslo Roll Eyes
prijavljen

Deus has Spoken!
Kleopatra
Novinec
*

Kul meter: 2
Sporočila: 6

« Sporočilo #22, 11.08.2005 ob 18:51 »

Očitno sem edina ljubiteljica zgodovine... Kiss History, my love...

drgač mi je všeč pa še slovenski jezik in angleški jezik pa umetnost.
prijavljen

Carpe Diem
mATEJSNA
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 17

« Sporočilo #23, 11.08.2005 ob 22:09 »

men je pa angleščina najboljši predmet:) ful je fain... tut po zaslugi profesorja, ki zna približat predmet vsakemu...

lp
prijavljen
Pizzamaker
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 1

« Sporočilo #24, 12.08.2005 ob 01:02 »

Evil
Meni se zdi da res prof.zna približat snou učencem...Smiley
Ma učenkam pa še bolj:)Pa še kakšno snov je odvisno al lepljivo in belo al zaguljeno in težko:))))
pa pa
prijavljen

>---P-i-z-z-a-m-a-k-e-r--->
Stran: [1] 2 3 Natisni 
Hitra navigacija:  
Color band
Nemščina Ruščina Dijaški domovi