Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
Anketa
|
| Vprašanje: |
Kaj je vas najljubsi predmet u soli?
| Matematika |
|
  20 (14.6%) |
| Slovenscina |
|
  6 (4.4%) |
| Anglescina |
|
  32 (23.4%) |
| Fizika |
|
  7 (5.1%) |
| Kemija |
|
  8 (5.8%) |
| Zgodovina |
|
  9 (6.6%) |
| Geografija |
|
  19 (13.9%) |
| Drugo |
|
  36 (26.3%) |
|
|
| Vseh glasov: 137 |
|
|
Avtor
|
Tema: My fav sql subject is... (Število ogledov: 4532 )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 611

|
Kemija rulz!
|
|
|
|
|
|
|
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Spol: 
Sporočila: 147

|
He he. K bi ti vidu kakšne slovarce smo mi mel na gimnaziji, sm skor prepričana, da tut ti neb bil zagovornik tega predmeta. To sploh ne morš verjet, kok ti en človk lahko zagab nek predmet. Men je bla slova v osnovki čist kul, k smo mel eno fokso, k je bla prou srček! Res, dejansko se je dal z njo pogovarjat in se ni delala, da je neki več od nas. Čist tko je bla, k da je naša sovrstnica. To je foksa, po keri bi se mogl vsi drugi zgledvat. Dejansko če srečam kkšno slovarco z gimba se sam stran obrnem (razn Končeva-ta je tut srček), če pa vidm slovarco iz oš, se pa prou fajn kej pogovoriva A nni to nice, da je še zmeri ql osebek, kljub temu da me tko rahlo že 5 let ne uči več  Al pa nemščina. Ma to je predmet k ga bom po moje sovražla do konca življenja. In to sam zarad dojčarce na gimnaziji, k mi je predmet čist zagabla sam zarad njenga superiornega odnosa do nas. Kr neki, vam pravm. Pa čeprou bi ful rada znala velik različnih jezikov. Ampak ženska dejansko nima pravilnega odnosa do učencev. Upam da se bo zdj kej spremenil k je rodila. Bolš za naše naslednike.
LP
|
Živi zdravo z naravo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
Fizka seveda 
najhujsa je pa dojca =(
|
|
|
|
|
|
|
PiPica
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 12
|
Cudn d ni nobenih zagovornikov slovenscine tu...Res zanimivo...  Tukaj sem! Ampak vam ne bom tolkla, kok je slova ql ipd.. Čeprov letos mi je pa res no..užitek (Dokler mamo književnost - bom vidla, če se me bo potem, ko bo na vrsti jezik, še kj to držal) Vam čist verjamem, kok vam foxi lohk zagabjo predmed Jz mam pač srečo in mam eno res fajno prfoxo Če nočeš, ti ni treba kj prida delat med poukom, sam poj tut dobiš tolk slabšo oceno.. Oz.. saj se pa ne pozna, kok delaš pa to.. Ženska itaq pomembne stvari tolkrat razloži, da je sigurn, de razumejo vsi, do zadnjega. Nekaterim je dolgočasna, sam povem vam, če jo količkaj poslušaš, zna bit prov zabavna. Sej zveni malo nelogično, da bi bila men tok super, drugim pa podn, kajneda? Je pač tko, de ni zatežena in zato kkšn osebek pr njej lenari. Jo pa ful przadane to, se mi zdi. Ampak ona je squlerana, pa ne teži 
Okj, še drugi predmeti: jz sem družboslovka  (Angla je že od nekdaj pri vrhu lestvice )
|
Apres la pluie, le beau temps.
|
|
|
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Spol: 
Sporočila: 173

|
No no... To pa res pohvalno. Malo je taksnih (prfoX namrec), k bi predmet naredil zanimiv. Ponavad so slovarce ful prevec dosledne, pa ne odobravajo niti najmanjsih napakic in mors FUL delat pr njihovih urah. Tak je recimo pr men. Jz slovo najvec od vseh predmetu delam. Domaca branja, eseji, kontrolke, ustno sprasevanje... Pr pouku se trudim sodelovat, se zanimam za snov, se trudim s svojo interpretacijo in iščem novo poti do znanja, kot pa le mehansko ponavljanje in piflanje predavanih ugotovitev. Na mojo žalost, pa vse to ni dovolj in mam kjub velikemu interesu precej slabe ocene v primerjavi z ostalimi predmeti (vecinoma 3 in 4), kjer mi ni potrebno pol toliko delati za solidno oceno (4 ali 5).
Mnya... Ful dobr da si zadovoljna s prfoXo, pa da ti je predmet vsec. Pomen materinscine se cedalje bolj postavlja v ospredje, zaradi globalizacije in amerikanizacije... Upajmo da bodo nasi pravnuki se vedno znali govoriti pravilno Slovenščino!
|
[b]Deus has Spoken![/b]
|
|
|
|
|
sorrow
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 43

|
Kak vam je lahk fizka faina??? Men je faina sam takrat, ko mamo kako vajo al pa ko nam odpade 
Drugac sm pa navdusena nad slovko. Aja pa zgodovino...(od druge polovice 19.stol. dalje - se posebi 2.svet.vojna)
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 06.02.2005 ob 20:38 Avtor: sorrow »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mATEJSNA
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 17

|
men je pa angleščina najboljši predmet:) ful je fain... tut po zaslugi profesorja, ki zna približat predmet vsakemu...
lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|