BaRbIe
Drugarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 57

|
Vso srečo vsem, ki pišete danes angleščino (z mano vred nažalost) Upam, da nebo pretežka
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 11.05.2007 ob 13:07 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
valcy
Četrtovček

Kul meter: 7
Sporočila: 169

|
VELOKO SREČE tudi iz moje strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
Drugarček

Kul meter: 0
Sporočila: 68

|
kako vam je šlo jst sm esej čist zabluzila pa še nism ga do konca napisala ...drugo je blo pa kr kul :-\I guess
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ene stvari kul, ene pa že skor mejil na ugibanje pa tapru esej sm čist zabluzila spet.. kok mi bojo pike stran letele zarad nakladanja, ahaha
|
|
|
|
|
|
|
bendher
Drugarček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 55
|
Končno lahko z veseljem odgovorim, da mi je šlo presenetljivo dobro. Hvalabogu, bo vsaj angleščina zacelila rano od slovenščine
|
|
|
|
|
valcy
Četrtovček

|
Jojojojoj.....meni pa je šlo porazno... Po mojem bom na koncu za pozitivno dobesedno točke skup krampala....lool Čist prav mi je, kaj pa si nisem knjige odprla... Pa še pri pismu, pa spisu (pri katerima sem računala na največ točk) sem dokaj popušla... Nič grem se učit, da še ostalega ne zavozim
|
|
|
|
|
sorrow
Pruček

Spol: 
Sporočila: 43

|
Zakaj Gatsby? Zakaj under the bed? Zakaj tisti smotani ADD???
(No, vsaj tema pri Gatsbyju je bla kul ... Vsaj neki ... )
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

|
pa joj spet so vsi čist neki navdušeni povsod tk d zdj nvem a me sam tok preklet občutek vara, al mam smolo pa so ble zdej lih napačne stvari, al se res tok precenjujem še nkol se mi ni zgodil d pr listeningu par stvari sploh neb razumela krneki no 
a under the bed je blo tm? oh, vsaj neki sm uganla.. sm ujela sam bed
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 27.05.2006 ob 14:48 Avtor: pheenka »
|
|
|
|
|
BaRbIe
Drugarček

Spol: 

|
vsi tak obvladate angleščino, da me je kr sram jaz pa newem kaj naj rečem...bralno razumevanje...vsak mel čistoo drugače, tak da pojma nimam pri slušnem smo meli odprta okna in mimo peljeta tovornjak in neki velik kamion in si trobita...slišali nismo enega del ačisto nič, pol pa s eprofesorji smao za glavo držijo....pismo pa esej- bluženje bomo vidli...še ustno odgovarjat čim boljše, da neke točke dobim ne...upaaam d abo ne..čeprav me že zdaj stiska v želodcu!
|
|
|
|
|
Urca
Tretarček

Sporočila: 101
|
zio...se popolnoma strinjam s tabo- men je blo tud bl mal jasn vse skup, čeprav drug del pa ni bil tok zaj...kokr bi bil lahko...o eseju pa rajš ne bom zgubljala besed...tko da nisi edina, nas je še kr ene par k smo "mal zabluzil" tole maturo
|
|
|
|
|
|
|
BaRbIe
Drugarček

Spol: 

|
se spomni mogoče kdo kaj word formation? keri so bli pa kak ste jih spremenili? meni so bli eni full težki...prvič videni, eni pa so kr šli
|
|
|
|
|
sylph
Pruček

Spol: 
Sporočila: 30
|
hj!
js sm pa zusustrala ta prvi word formation . pa tok najbl banalna beseda=> responsible. kk mi to rata no? drgac je blo pa dost kul. eseja sta bla najbols kr bi si sploh lah zelela. edin gap fill (na VR) mi je biu spanska vas . ce bom tm dobla 5 toc bo kul.... a se kdo spomn ka so ble ostale word formation??? js vem da je bla ena "truly"...
|
|
|
|
|
bendher
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 55
|
govorim za v raven..annual-annual , add-addition, več se ne spomnim..
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

|
pr ns smo vsi pisal trully krneki eni so clo truely 
pa kar je blo je blo, js ne bom nč vč rešitev brala, k se loh sam še zasikiram
|
|
|
|
|
fisher
Drugarček

Sporočila: 59
|
Men se je pa bralno razumevanje zdelo čist u izi...... Drugi del prve pole je šlo bolj na ugibanje... Esej sem pa čist zabluzil... tako, kot sem ga jaz napisal ga bi pomoje marsikateri osnovnošolec 
Kar se tiče slošnega razumevanja: Prvi del je bil zelo zelo enostaven, pri drugem je blo pa vse kar sem znal: 72, He proposed kogarkolže....
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 28.05.2006 ob 15:44 Avtor: fisher »
|
|
|
|
|
zvizejm
Novinec

Sporočila: 5
|
mah angleščina...em...slušno sploh ne vem ka sm poslusu, ker se mi je zdel da ma una stara ko je govrila čufte u gobcu...ostalo pa ne vem ne...tak pol filingu mal:D
|
|
|
|
|
|
|
nincika
Četrtovček

Spol: 
Sporočila: 157

|
hm men je bla angla kr dost za***ana an,sploh bralna razumevanja so mi bla razn ugna za povezvt zlo dvoumna slusn mi je biu dost u izi cajti pa te slovnicne zadeve pa itk nimam filinga;)
|
|
|
|
|
valcy
Četrtovček

|
Zanimivo..enim se je zdela angleščina ful lahka, drugi s(m)o pa poleg skoraj dušo spustli... Zase vem da sem generalno "za***ala" tako angleščino kot tudi slovenščino... ***eš sistem
|
|
|
|
|
BaRbIe
Drugarček

Spol: 

|
mene tudi skrbi tota angleščina se mi zdi da bolj ko s eučim, bolj vedno nekaj nekje zaj.... newem pa kaj si naj mislim, ker glede bralih razumevanj ma čist vsak neke svoje verzije....pri slovnici pa tak ne morš vedet če je kaj prav al ne ne....upajmo da bo... pri vseeh
|
|
|
|
|
pro
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 17

|
word formation so bile: respond --> responsible add --> additions cruel --> cruelty keep --> keeping heal --> health true --> truly use --> useful capture --> captivity science --> scientific annual --> annually
Vse sem imel prav, kar pa ne upam trditi za one missing word in čase... kr neki. Pa Getzbi je tudi bil ok, še bolj pa esej o nepriljubljenosti drugačnih, Kot da bi ekstra zame naslov izbrali.
|
|
|
|
|
sylph
Pruček

Spol: 
Sporočila: 30
|
uau!!!!!!!!!!!!! a to so dejansko pravilni???!!!! pol mam sam enga narobe!  pa se to je bla taka neumnost....  tenkju za odgovore... se lah vsaj s tem tolazm...k sm gap fill vse narobe
|
|
|
|
|
BaRbIe
Drugarček

Spol: 

|
heh..spet vsak po svoje...prej nekdo napiše add-addition, zdaj je tu add-adiitionS, pa anuall-anuall, zdaj annualLY pa še več takih čujem ne...sploh newem kaj si naj mislim glede ang
|
|
|
|
|