Anja6
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 81
|
Živjo vem da ste po večini že dopustniško navdahnjeni a vseeno imam vprašanje. Ali se mogoče kdo spomni naslov eseja ki je bil na angli na maturi in pismo ki ga je bilo za napisat.Vsake informacije bi bila vesela ker delam v dveh delih in me angla matematika čakata v avgustu.Vsaka informacija obeh predmetov bi mi prišla prav. Hvala
naslov..... hmm.... being different means being unpopular pa if you play with fire, you get burnt
|
|
|
|
|
talina
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 16
|
Mi lahko kdo pove kaka sta bila naslova pri angleškem eseju na višjem nivoju?Zanima me predvsem naslov,ki se veže na knjigo.
|
|
|
|
|
klofni_se
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 6
|
discuss the role of money in TGG...nekaj takega
|
|
|
|
|
jamie
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 34
|
Mene pa zanima, kolk je kšen del angleške mature vreden- npr. kolk literarni spis, kolk razumevanje, kolk ustni del. Če kdo ve, naj prosim napiše. Aja, pa še to. Kakšne so pole na višjem nivoju? 2 nalogi iz razumevanja, gap filla sta isti na obeh nivojih, 2 se pa razlikujeta? Hvala.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 21.09.2006 ob 09:21 Avtor: jamie »
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
Se mogoče kdo spomni koliko procentov je bilo za ocene na osnovnem nivoju?
|
|
|
|
|
tinaj
Pruček

Kul meter: -5
Spol: 
Sporočila: 29
|
Hey...zanima me če je kdo lani pisal ANGLEŠČINO na JESENSKEM roku in se mogoč spomne naslova eseja na OSNOVNI RAVNI pa pismo? ?
plissss....
hvala za pomoč:)
|
|
|
|
|
VaNiLliA
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 54

|
Hey...zanima me če je kdo lani pisal ANGLEŠČINO na JESENSKEM roku in se mogoč spomne naslova eseja na OSNOVNI RAVNI pa pismo?  ? plissss.... hvala za pomoč:) Mi smo pislai že v soboto.. In je blo o vplivu medijev.. Pismo pa mislim, da je blo treba pisat v Ugando v imenu tvojega razreda na neko dobrodelno ustanovo.. Napisat je blo treba kako se boste pridružili akciji in pomagali tamkajšnji šoli.. Neki takega no..
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
Ja 1. naslov je bil, različni narodi se ne bodo nikoli razumeli med seboj, 2. pa je bil da nam mediji ustvarijo naše mnenje.
Kako vam je šla poskusna? Meni je bilo slušno lahko, bralno pa najtežje. Vsi so se pritoževali nad povezovanjem odstavkov ( ribe ) in nad note form nalogo ( o jetiju ). Upam da bodo pri bralnem lažje naloge na pravi maturi, ker v starih maturah se mi zdijo precej lažje naloge s kratkimi vprašanji. Drugače pa pismo in eseji so mi bili všeč
|
|
|
|
|
|
|
čara
Tretarček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 106

|
Oj! Mam ang za 5. predmet pri maturi in mam zlo neresne profesorje. Še zdaj nisem dobla tem za ustni zagovor? Bi bil kdo od vas tako prijazen in napisal?
čaw
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
a res? veš kje jih imaš v maturitetnem katalogu. pojdi na ric.si pa tam pod predmete in ang pa si katalog dol potegni in imaš teme notri.
|
|
|
|
|
|
|