Color band
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: windows vista, office,...  (Število ogledov: 1743 )
jediboy
Novinec
*

Kul meter: -1
Spol: Moški
Sporočila: 2

« Tema začeta: 14.10.2006 ob 08:25 »

ola!
za vse ki se radi mente o novih izidih windowsa
pozor! imam nov windows ofice 2007 beta 2!!!!
če kdo rabi, naj sporoči
prijavljen

jediboy
h3rich
Pruček
*

Kul meter: 8
Sporočila: 27

« Sporočilo #1, 11.12.2006 ob 22:36 »

mene zanima če je ta nova roba ql???
prijavljen
[n00b]
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 7

« Sporočilo #2, 02.01.2007 ob 04:45 »

Ja, jaz mam visto ze vsaj dva mesca (RTM Tongue)...

Morem priznat, da se malce razočaran... Ni ravno tisto kar so obljubljanli (beri: revolucija), čeprav se vidi napredek. Roll Eyes

Programi se mi tukaj hitreje poganjajo, Internet Explorer je postal popolnoma nevsiljiv (za tiste ki imajo Firefox/Opera), pa se lepse zgleda... Vseveda vse skupaj na račun memorije in porabe CPU. Nisem se videl da bi prislo pod 450MB porabe spomina (fresh login), poraba CPU pa tud nikol ne pade pod 30% (3GHz procesor/enojedrni).

Glede problemov raznih programov (nedelujoci) se nisem dozivel problemov, zaenkrat mi vse normalo laufa (pr enem je sicer bil potreben manjši poseg).

Evo mal bolj podrobno opisano, zanimivo da XPjev ne pogresam sploh Cheesy
prijavljen

[n00b]
Novinec
*

« Sporočilo #3, 02.01.2007 ob 05:41 »

Popravek, mesec Embarrassed
prijavljen

tarja
Pruček
*

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 23

« Sporočilo #4, 07.01.2007 ob 20:36 »

Sama nisem ravno fanica Microsofta ampak ker je vecina prilagojena ravno tem osju ga uporabljam tudi sama. Vista zahteva zelo dobro masino ker nam je najbrs ze usem znano kako microsoft 'papa' ram.
Priporocam Linux ubuntu - zastonjski os za normalne ljudi, uporabnejsi kakor VISTA, office pa zamenja 'Open office' ki ravno tako zadovolji potrebe navadnih smrtnikov.
prijavljen

i'm not short, i'm small boned.
Triad
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 61

« Sporočilo #5, 05.02.2007 ob 16:36 »

No zdaj, ko je Vista tud uradno zunaj že nekaj dni me zanima, če že ima kdo inštalirano? Sam sem jo sicer nameraval inštalirat, ampak ne vem, če bi jo trenutno uporablju kot pirmarni OS, mogoče bom rajš počaku na kakšen service pack prej  Evil.

Kljub manjšem nezaupanju v zadevo me pa vseeno zelo mika, Aero namizje zgleda res kul  Cool.
prijavljen
[n00b]
Novinec
*

« Sporočilo #6, 24.02.2007 ob 17:30 »

ja zgleda kul na začetku. Cheesy

Ko se enkrat navadiš zgleda tako kot vsako drugo namizje.

Uporaba kot primarni OS? Ja če maš velik rama Tongue (Jst mam 1 GB in včasih je celo premalo).
prijavljen

Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  
Color band
Slovenščina Največkrat prenešene datoteke Vpis v srednje šole Predmeti na splošni maturi Študijski programi in omejitve vpisa Seznam višjih šol