Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

eDnevnik
eDnevnik

Slo-Mod
Slo-Mod

Kiberpipa
Kiberpipa

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Maturantski izlet
Stran: 1 2 [3] 4 Natisni
Avtor Tema: Maturantski izlet  (Število ogledov: 8868 )
M3ty
Pruček
*

Kul meter: -5
Sporočila: 13

Poslano: 09.07.2007 ob 14:11 Odgovori

Mi gremo pa 18 julija na Krf in mislim da bo ful žurka ker sem že od ene frendice slisala k je sla isto in jim je blo nepozabno Smiley

Ne ljubi nekoga ki je popoln,ljubi nekoga ki ni, in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo!
JADE
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 32

Poslano: 12.07.2007 ob 11:57 Odgovori

ka sem vam fauššš Sad Nam pa šola sam štiri dni dovoli it pa še to so štiri destinacije zbral, pa smo mogl eno zbrat.... Toskana z Elbo, Grčija-Makedonija, Črna Gora in Češka.... valda smo pol Črno goro zbral.
O kakih šestih dneh na Zakintusu smo lahk sam sanjal  Sad Huh

Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
Maxwell
Pruček
*

Spol: Moški
Sporočila: 10

Poslano: 13.07.2007 ob 01:20 Odgovori

Mi pa gremo 23.7. na Krf. A gre se kdo takrat?  Roll Eyes
drhteči slon
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 18

Poslano: 13.07.2007 ob 11:40 Odgovori

Mi pa gremo 23.7. na Krf. A gre se kdo takrat? Roll Eyes
Mi! Collegium?
SmRkLa87
Drugarček
**

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 82

Poslano: 14.07.2007 ob 14:29 Odgovori

jeeeeej, kk vam je fajn Grin  mi smo bli na maturancu 6 dni v italiji-najprej n mal na zahodni obali pol pa v riminiju--->tuki je blo zakon Cool
pr nas je bla fora, da nam niso dal kej dost izbire..razredničarka v grčijo ni dovolila it zarad slabih izkušenj s prejšnjimi maturanti..pa tud na voljo smo mel sam 2 agenciji-kompas (dougčas) in palmo (s to smo šli pol pa smo bli total razočarani)..agencija sfaljena, sam mi smo si vseen fešte delali Cheesy
JADE
Pruček
*

Sporočila: 32

Poslano: 14.07.2007 ob 14:43 Odgovori

Ka se pritožuješ, mi mamo pa sam 4 dni in to v Črni gori!
Ha, res pa je da gremo z Mondialom hehe, saj neki.
No pa sej konc koncov ni važn kam greš, se lahk maš fajn sam če to hočeš. Cool Smiley

Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
M3ty
Pruček
*

Kul meter: -5
Sporočila: 13

Poslano: 14.07.2007 ob 19:49 Odgovori

Mi gremo tud z mondialom v grčijo na Krf in pravjo da ful dobro žurko nrdijo-->komi čakam! Maxwell mi se vracamo sele 25 se srecamo haha

Ne ljubi nekoga ki je popoln,ljubi nekoga ki ni, in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo!
dejwidk
Pruček
*

Sporočila: 14

Poslano: 16.07.2007 ob 13:03 Odgovori

mi smo že bli konc 3 letnika na iosu...z modialom blo je res hudo edin naši apartmaji so bli bl tko, sam itak smo večino časa prežwel zuni. Smiley

Pobeda ili Smrt !!!
dejwidk
Pruček
*

Sporočila: 14

Poslano: 16.07.2007 ob 13:04 Odgovori

hm...mau brou pa vidu da je to šola organizirala...wtf...nm še tega ni mi smo mogl use sami, bli smo pa 7-10 dni newem točn  Embarrassed

Pobeda ili Smrt !!!
Maxwell
Pruček
*

Poslano: 16.07.2007 ob 15:19 Odgovori

Huh, malo jih gre 23.7.  Roll Eyes ....mau smo zarili pri izbiri datuma hehe. M3ty...ja lih vas bomo videli kako se boste na ladjo ukrcali Cheesy
red_rain
Drugarček
**

Kul meter: 1
Sporočila: 58

Poslano: 19.07.2007 ob 16:42 Odgovori

Kako vam zavidam, mi smo to že vse skozi dali..  Cheesy
smo bili na Krfu z Mondialom in je bilo res.. super, nepozabno.
Athena89
Pruček
*

Sporočila: 16

Poslano: 22.07.2007 ob 18:53 Odgovori

Mi gremo pa konc avgusta z galilejom 3000 v grčijo  Cool
uzzi
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 30.07.2007 ob 20:45 Odgovori

ja mi gremo v začetku septembra z eurovalom v črno goro. vodič ki naj bi ga imeli je pune odštekan...tak da naj bi bilo Grin zanima me edino kake zalogaje denarja naj bi imeli zraven da lahko "komot piješ ješ pa še kaj kupuješ" na agenciji so rekli da so baje cene in standard zrasli in da je nekje na našem nivoju a je res? ...ali kak?
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 03.08.2007 ob 20:51 Odgovori

M3ty, mi smo bli pa pol skp na maturancu. Cheesy Men je blo res najbolš ane. Cool

JADE- sej ni nujno, da greš v okviru šole..mi smo sami šli brez kšnih prfoxov al pa kej k je tko bolš..lepo smo si use sami organiziral pa je blo..žurka pač. Smiley

*let us enjoy our love as long as we may
evie *
Drugarček
**

Sporočila: 72

Poslano: 23.08.2007 ob 20:36 Odgovori

Pr ns smo se razdelil v razredu.. 15 bab nas je šlo NA KOS (Grčija), ostali pa na Sicilijo (s šolo mwahaha Evil.. keri luzrji Roll Eyes Tongue ). Pol k smo primerjal fotke pa videoposnetke je blo več k očitn kdo se je mel bolš..
Ne se pustit šoli!! Če vam ne paše, se sami organizirite..
Jest sam vem, da je bil tist teden na Kosu najlepši v mojmu živlenu Kiss Smiley
Šle smo pa z Intelekto-priporočam! Sicer je bil hotel bl v qrcu, ampak važn da maš kje za spat (pa itak se tm bl mal spi Smiley ). Najbl so mi v spominu ostale neverjetne plaže (Tarzan beach-ležiš na ležalniku, strežejo te z vseh strani, mivka, zelen morje... Kiss ) pa BAR STREET!!! Za pjačo nismo babe porable niti centa, ker ko smo se sprehajale po bar streetu so nas natakarji vsi hotl met v svojmu kafiču (kot atrakcijo) in nm častil vsem petnajstim pjačo.. Dobesedn so se tepl za ns Grin Vsako noč smo tko preplesale in pršle v hotel v zgodnjih jutranjih urah Smiley  Hrana je bla tut supr. Vse je blo supr!!! Pol majo še en tak lokal k je  čist na orientalsko sceno narjen, kavči po tleh, zavese ipd., notr se pa kadijo vodne pipe (lahko izbiraš med miljon okusi-čokolada, banana, kivi, grozdje, razne mešance..)-stane samo 7€, eno pipo pa lahko kadita 2 brez problema uro in pol...
Ja, kr zabavno je blo!!! Resno.. če ga hočete žurat pejte na Kos z Intelekto... Pa še najbl pocen se skoz pride glede na to, da je z letalom tja pa nazaj...
Se opravičujem za roman Embarrassed
Windir
Pruček
*

Sporočila: 30

Poslano: 20.09.2007 ob 20:18 Odgovori

Pr ns smo se razdelil v razredu.. 15 bab nas je šlo NA KOS (Grčija), ostali pa na Sicilijo (s šolo mwahaha Evil.. keri luzrji Roll Eyes Tongue ). Pol k smo primerjal fotke pa videoposnetke je blo več k očitn kdo se je mel bolš..
Ne se pustit šoli!! Če vam ne paše, se sami organizirite..
nvem, tega kdo se je meu bolš ne morš glih govort, če nisi bla na siciliji Smiley js sm bla tm in smo se imeeeeel res najhuj! pa men osebno bi blo bedn it s 15sošolkami samimi nekam, je še zmer neki tist, da so še ostali razredi tm..itd. Smiley pa ni ga čez pjanga ravnatla!
sicer pa fajn, da smo se pol na koncu vsi fajn imel Wink
beyb
Maturant

Poslano: 01.12.2007 ob 21:12 Odgovori

lool da bi mi našga ravnatla sabo jemal ja, pomoje noben ne bi šou k je tak kekc. Tongue

Seelinchy
Pruček
*

Poslano: 12.04.2008 ob 14:50 Odgovori

Mi gremo pa konc avgusta z galilejom 3000 v grčijo  Cool

Jao mi smo šli z njimi, pa bojo naše sošolke poslale pritožbo.  Grin Am organizacija je bl k ne podn ... vodiča sta bla večkrat pijana kot mi ane  Grin, saj drgač sta bla še kr - razlagat je znal vodič, sam en se je skoz po ženskah vesu pa prav tist eeeh  Angry, pol animacije so ble ene trikrat, pa še to so sam eni sodelval, drugi v luft gledal...delali smo, kar smo hotli (no to blo gud :, pa nismo dobli obljubljenih kabin - potovanje z ladjo je blo katastrofa  Angry. In kao njihov klub v Tolosu - smo še dodatno plačal 10 evrov al kolk, pa vse se pogasnilo že ob 3h halo...ker žur. Pa sploh ni blo njihovga kluba tm.

Skratka, mi smo našim odsvetovali....sam so prfokse vztrajale, kr je dost ogledov in grejo letos spet. Katastrofa! Grin

Jz rem pa z bestiko s Colegiumom verjetn na Pag poleti...upam, da bo žur pa da je fajn  Grin
Seelinchy
Pruček
*

Poslano: 12.04.2008 ob 14:55 Odgovori

Drgače pa je Zakynthos fenomenalen (super hrana bla - vsaj tam, kjer smo mi hodl jest), zvečer smo ga žural do jutra, pa če si v prestolnici, maš prav celo ulico diskačev (skratka je gud  ;. Edin plaže so obup, če si v tisti vasi, kjer smo mi bli - edin voda je topla  Grin.

Ja, pa Grki niso tk hudi kot praujo...ene par tipov je blo čiz vročih, drugo pa bl tak. Punce se pa pazite, ker turistke hočejo nategnit na vsako foro - so čiz osladni pa to. Pa palijo ful na blondinke - smo vidli, da res, ni važna faca, sam da je blond.  Grin Grin Tak da ... kaj naj rečem...uživajteeee Grin
Lukcee
Novinec
*

Sporočila: 9

Poslano: 14.05.2008 ob 20:57 Odgovori

Kaj pa letos fantje in punce ?? Smiley A gre kdo maybe 23. julija na Krf ??
pettrica
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 20.05.2008 ob 15:24 Odgovori

re kdo maybe 23.8 na krf z jupitrom?  pa če ve slučajno kdo ktera agencija je bolša jupiter al mondial kr mi ful ne vemo kaj bi Undecided
beyb
Maturant

Poslano: 20.05.2008 ob 21:12 Odgovori

Mondial je boljši. Smiley
Men je blo fajn pa vsazga, k sm uprašala ki je šou z Mondialom isto, ko pa tiste vprašam k so šli z Jupitrom, so pa vsi bolj tko tko. Wink Tko, da Mondial je zakon. Cheesy

pettrica
Novinec
*

Poslano: 21.05.2008 ob 21:44 Odgovori

ja sej mi zaj ful bluzimo pa ne vemo kaj bi...sam kaj ni to malo tak da se morš vsak dan vozit v diskoteko pa to...kr z jupitrom pa si tam v središču vsega, kar se mi zdi bolše ne Zacuden
beyb
Maturant

Poslano: 21.05.2008 ob 23:07 Odgovori

Kam se morš vozt? Mi smo mel vse diskače oddaljene cca 5 min hoje od hotela. Wink Vse je odvisno za katero lokacijo se vi zmenite ane...

pettrica
Novinec
*

Poslano: 27.05.2008 ob 13:06 Odgovori

aja no kr mi mamo pink palace neki hotel.pa je malo oddaljen od diskotek pa to....tak da se bomo vozit mogli
Stran: 1 2 [3] 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X