|
|
|
|
Maxwell
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 10

|
Mi pa gremo 23.7. na Krf. A gre se kdo takrat?
|
|
|
|
|
|
|
SmRkLa87
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 82
|
jeeeeej, kk vam je fajn mi smo bli na maturancu 6 dni v italiji-najprej n mal na zahodni obali pol pa v riminiju--->tuki je blo zakon  pr nas je bla fora, da nam niso dal kej dost izbire..razredničarka v grčijo ni dovolila it zarad slabih izkušenj s prejšnjimi maturanti..pa tud na voljo smo mel sam 2 agenciji-kompas (dougčas) in palmo (s to smo šli pol pa smo bli total razočarani)..agencija sfaljena, sam mi smo si vseen fešte delali
|
|
|
|
|
|
|
M3ty
Pruček

Kul meter: -5
Sporočila: 13

|
Mi gremo tud z mondialom v grčijo na Krf in pravjo da ful dobro žurko nrdijo-->komi čakam! Maxwell mi se vracamo sele 25 se srecamo haha
|
Ne ljubi nekoga ki je popoln,ljubi nekoga ki ni, in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo!
|
|
|
|
|
|
|
Maxwell
Pruček

Spol: 

|
Huh, malo jih gre 23.7. ....mau smo zarili pri izbiri datuma hehe. M3ty...ja lih vas bomo videli kako se boste na ladjo ukrcali
|
|
|
|
|
red_rain
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 58

|
Kako vam zavidam, mi smo to že vse skozi dali..  smo bili na Krfu z Mondialom in je bilo res.. super, nepozabno.
|
|
|
|
|
Athena89
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 16

|
Mi gremo pa konc avgusta z galilejom 3000 v grčijo
|
|
|
|
|
uzzi
Novinec

Sporočila: 1
|
ja mi gremo v začetku septembra z eurovalom v črno goro. vodič ki naj bi ga imeli je pune odštekan...tak da naj bi bilo zanima me edino kake zalogaje denarja naj bi imeli zraven da lahko "komot piješ ješ pa še kaj kupuješ" na agenciji so rekli da so baje cene in standard zrasli in da je nekje na našem nivoju a je res? ...ali kak?
|
|
|
|
|
|
|
evie *
Drugarček

Sporočila: 72

|
Pr ns smo se razdelil v razredu.. 15 bab nas je šlo NA KOS (Grčija), ostali pa na Sicilijo (s šolo mwahaha .. keri luzrji ). Pol k smo primerjal fotke pa videoposnetke je blo več k očitn kdo se je mel bolš.. Ne se pustit šoli!! Če vam ne paše, se sami organizirite.. Jest sam vem, da je bil tist teden na Kosu najlepši v mojmu živlenu  Šle smo pa z Intelekto-priporočam! Sicer je bil hotel bl v qrcu, ampak važn da maš kje za spat (pa itak se tm bl mal spi ). Najbl so mi v spominu ostale neverjetne plaže (Tarzan beach-ležiš na ležalniku, strežejo te z vseh strani, mivka, zelen morje... ) pa BAR STREET!!! Za pjačo nismo babe porable niti centa, ker ko smo se sprehajale po bar streetu so nas natakarji vsi hotl met v svojmu kafiču (kot atrakcijo) in nm častil vsem petnajstim pjačo.. Dobesedn so se tepl za ns Vsako noč smo tko preplesale in pršle v hotel v zgodnjih jutranjih urah Hrana je bla tut supr. Vse je blo supr!!! Pol majo še en tak lokal k je čist na orientalsko sceno narjen, kavči po tleh, zavese ipd., notr se pa kadijo vodne pipe (lahko izbiraš med miljon okusi-čokolada, banana, kivi, grozdje, razne mešance..)-stane samo 7€, eno pipo pa lahko kadita 2 brez problema uro in pol... Ja, kr zabavno je blo!!! Resno.. če ga hočete žurat pejte na Kos z Intelekto... Pa še najbl pocen se skoz pride glede na to, da je z letalom tja pa nazaj... Se opravičujem za roman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seelinchy
Pruček

Spol: 

|
Mi gremo pa konc avgusta z galilejom 3000 v grčijo  Jao mi smo šli z njimi, pa bojo naše sošolke poslale pritožbo. Am organizacija je bl k ne podn ... vodiča sta bla večkrat pijana kot mi ane , saj drgač sta bla še kr - razlagat je znal vodič, sam en se je skoz po ženskah vesu pa prav tist eeeh , pol animacije so ble ene trikrat, pa še to so sam eni sodelval, drugi v luft gledal...delali smo, kar smo hotli (no to blo gud : , pa nismo dobli obljubljenih kabin - potovanje z ladjo je blo katastrofa . In kao njihov klub v Tolosu - smo še dodatno plačal 10 evrov al kolk, pa vse se pogasnilo že ob 3h halo...ker žur. Pa sploh ni blo njihovga kluba tm.
Skratka, mi smo našim odsvetovali....sam so prfokse vztrajale, kr je dost ogledov in grejo letos spet. Katastrofa! 
Jz rem pa z bestiko s Colegiumom verjetn na Pag poleti...upam, da bo žur pa da je fajn
|
|
|
|
|
Seelinchy
Pruček

Spol: 

|
Drgače pa je Zakynthos fenomenalen (super hrana bla - vsaj tam, kjer smo mi hodl jest), zvečer smo ga žural do jutra, pa če si v prestolnici, maš prav celo ulico diskačev (skratka je gud ; . Edin plaže so obup, če si v tisti vasi, kjer smo mi bli - edin voda je topla .
Ja, pa Grki niso tk hudi kot praujo...ene par tipov je blo čiz vročih, drugo pa bl tak. Punce se pa pazite, ker turistke hočejo nategnit na vsako foro - so čiz osladni pa to. Pa palijo ful na blondinke - smo vidli, da res, ni važna faca, sam da je blond. Tak da ... kaj naj rečem...uživajteeee
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

Sporočila: 9
|
Kaj pa letos fantje in punce ?? A gre kdo maybe 23. julija na Krf ??
|
|
|
|
|
pettrica
Novinec

Sporočila: 4
|
re kdo maybe 23.8 na krf z jupitrom? pa če ve slučajno kdo ktera agencija je bolša jupiter al mondial kr mi ful ne vemo kaj bi
|
|
|
|
|
|
|
pettrica
Novinec

|
ja sej mi zaj ful bluzimo pa ne vemo kaj bi...sam kaj ni to malo tak da se morš vsak dan vozit v diskoteko pa to...kr z jupitrom pa si tam v središču vsega, kar se mi zdi bolše ne
|
|
|
|
|
|
|
pettrica
Novinec

|
aja no kr mi mamo pink palace neki hotel.pa je malo oddaljen od diskotek pa to....tak da se bomo vozit mogli
|
|
|
|
|