Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

Prevoz.org
Prevoz.org

Chit Chat Network
Chit Chat Network

forzanka
forzanka

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Maturantski izlet
Stran: [1] 2 3 4 Natisni
Avtor Tema: Maturantski izlet  (Število ogledov: 8886 )
Tammy
Novinec
*

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 3

Poslano: 11.09.2005 ob 22:25 Odgovori

vrjemte mi - kdorkol se se odloca s kero agencijo, da gre na maturanca - zberte JUPITER!!! Nobenemu se ni blo zau, in usi so se mel nepozabno z njimi. Fenomenalno so zorganizirani, vodici usi po vrsti so 1A!!!  Wink
« Zadnjič spremenjeno: 07.05.2008 ob 13:34 Avtor: Hundey »

Have fun & N-joy, Tammy
good_girl
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 2

Poslano: 07.10.2005 ob 00:15 Odgovori

glih od mojga brata klas se zdj odloča za njih...baje da so kul ja, kje ste pa vi bli? Smiley

the only failure comes from not trying :)
Tammy
Novinec
*

Poslano: 07.10.2005 ob 10:48 Odgovori

Na iosu, sam kam grejo je prakticno useen, k za krkol se odločjo jim jupiter nardi tak maturanc, da ga naujo nikol pozabl, res! Pa vrjem mi, k bla sm ze skor po vsem svetu z tisoc in eno agencijo pa tut brez, tko da izkusnje govorijo svoje:) Na keri soli pa je?

Have fun & N-joy, Tammy
Saso
Pruček
*

Kul meter: 3
Spol: Moški
Sporočila: 40

Poslano: 22.05.2006 ob 22:59 Odgovori

To tud spada k maturi ane? Kam greste kej na maturanstki izlet oz. kam ste šli pa kako je blo?
Mi gremo na Zakintos 28.6.

Festina lente
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

Poslano: 23.05.2006 ob 10:32 Odgovori

mi smo šli za 9 dni v turčijo.. od carigrada prek ankare, v kapadokijo za 3 dni, pa naprej do morja, v olympusu 3 dni kopanja, po pa nazaj gor mem pamukkal.. no, pa še ful stvari vmes an  Grin mi smo se mel kr fino.. ni blo tistga klasičnga ležanja na plaži en tedn  Tongue
Toxic
Pruček
*

Sporočila: 40

Poslano: 30.05.2006 ob 19:52 Odgovori

mi smo mel agencijo Sajko in je bla res sajko....no, agencija in vodič, oba sta bla mal sajko....haha, sam smo se mel vseen ful hudo...šli smo v Prago in Bratislavo...mal nenavadn za maturanca, ampak smo neizmerno užival... Smiley

The DREAM is everything!
nincika
Četrtovček

Sporočila: 157

Poslano: 01.06.2006 ob 07:25 Odgovori

mi smo šli pa na ios z mondialam...zakon!
ćurka da se temu tko reče;)
tjasko
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 12

Poslano: 07.06.2006 ob 19:44 Odgovori

jst sm pa tud bla na iosu z mondialom. joj je blo fajn.jst bi še.
floydka_
Drugarček
**

Sporočila: 58

Poslano: 07.06.2006 ob 20:46 Odgovori

mi pa gremo na krf tut z mondialom..pa me zanima, če je gdo že biu z njimi.. kr bom emla še brzdej tm, pa upam, da bo žurka kokr je treba..

barcelona-how can i forget
tjasko
Pruček
*

Sporočila: 12

Poslano: 08.06.2006 ob 08:30 Odgovori

ja z mondialom sm bla. pa je blo res super. vodiči, animatorji, žurke v nulo. tko da glede tega ne skrbi.
matek
Pruček
*

Sporočila: 18

Poslano: 08.06.2006 ob 11:49 Odgovori

Moram potrditi mnenje večine - Jupiter in Mondial sta najbolj hvaljena.

Mi smo šli s Palmo v Lloret de mar, pa je blo nekaj srednjega. Kar se tiče organizacije, nimam velik za šimfat (ok, obljubl so nam da bomo vidl Nou Camp, pa so nam kazal tastar, olimpijski štadion, ampak to je motil sam fuzbal privržence), ampak ne znajo se pa kaj dost približat dijakom, izlet je bolj upokojensko usmerjen. Vodič je bil sicer ful faca, ampak pač vse je teklo po običajnem urniku - čez dan ogled, zvečer pejte pa v disko, vodič je bil nekje na voljo, ampak da bi pa agencija pripravla kake partije pa to, pa žal ne. Okrog tega sem slišal, da se Mondial in Jupiter ful trudita. Mene sicer zadeva ni pretirano motila, ker sem bolj rokerski tip in so me sam ene 2x zvlekli v disko, pa še to ne za dolgo. Pol smo si pač somišljeniki nardili sami zabavo vsak večer - mal čipsa, par sixpackov in en k zna igrat kitaro, pa smo lahk celo noč na plaži. Petje in težke debate so zakon Cheesy. Je pa malo moteče za kake ne ravno povezane razrede in za tiste bolj tihe ljudi, ki se celo leto skrivajo v razredu - tudi tu so se poskrili, noben ni naredil nič, da bi jih vključil v zabavo, medtem ko druge agencije delajo na tem, da se vsi zabavajo.

Skratka - meni je všeč, da mam proste roke, ker ne rabim tehnaže in obilic alkohola, da se mam fajn, mnogim je pa to manjkalo, pa so se dolgočasili, zato priporočam že priporočani agenciji vsem, ki še niso bili na maturancu.

Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Menfreya
Pruček
*

Kul meter: -2
Sporočila: 11

Poslano: 12.06.2006 ob 13:34 Odgovori

Ja mi smo šli tudi z Jupitrom in imeli smo se fenomenalno. Takoj bi šla še enkrat z njimi v Grčijo. Res so se potrudili in nimam pripomb.

Tudi letošnji tretji letniki z naše šole so šli z Jupitrom v Španijo. Dijaki so se imeli res super, a profesorji očitno ne. Menda so samo žurali, videli pa bolj malo. Ne vem, komu naj verjamem. Ker lansko leto smo videli veliko in sploh... Noben profesor se ni pritožil. Morda so letošnji bili bolj strogi. Po njihovem pripovedovanju so animatorji dijake vodili v disko dvakrat na noč in menda so pretiravali z alkotom.

V glavnem, profesorji sodoma potem zagnali tak kraval, da bodo šli naslednje leto spet s Palmo. Ta je po pripovedovanju menda bolj boring tip agencije.  

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil for you are with me.
mariquita19
Pruček
*

Sporočila: 25

Poslano: 12.06.2006 ob 21:50 Odgovori

a gre kdo tuki 8.julija na krf z mondialom?  Embarrassed
floydka_
Drugarček
**

Poslano: 13.06.2006 ob 20:21 Odgovori

mi gremo na krf z mondialom..sam ne vem točno al 8 al 9. julija...
kko pa gfreste? mi tm z barko..pol nazaj pa z letalom..

fridgider
Pruček
*

Sporočila: 22

Poslano: 16.06.2006 ob 10:17 Odgovori

Citat od: Saso
Mi gremo na Zakintos 28.6.

najboljša izbira za maturantski izlet  Cool smo bli lani in je blo NORO!!!  Grin
buio3000
Pruček
*

Poslano: 19.06.2006 ob 20:11 Odgovori

eni so za jupiter.. eni za mondial..
mislim da sta oba dokaj dobra..
čeprav smo šli mi z mondialom.. je blo nekaj nevšečnosti vendar žurke naredijo svoje da se ti oddolžijo..

kradejo dnar eni in drugi... btw

laško powah
MaRkO-r0x
Novinec
*

Sporočila: 8

Poslano: 21.06.2006 ob 20:52 Odgovori

mi tudi bli na zakintosu !! .D

NI BOLSEGA :> otok je mali, do plaze mas tolko, da če si pijan se samo skotaš dol... :> res .... žurke pa si morte sami pripravit da r0xajo :> ker v najtklubih mas pijaco drago ko pes :>

:> aja.. pa tam ne prodajajo alkohola samo do 9... tak k tu pr nas:>

SUPER JE BLO.... bi še enkrat šo... :>

Lp

< AllwaYs HaRdCoRe >
primorka
Pruček
*

Sporočila: 26

Poslano: 22.06.2006 ob 10:22 Odgovori

mi smo bli lani z mondialom na santoriniju pa na iosu.....

zakon! Grin
sončy
Novinec
*

Poslano: 30.06.2006 ob 20:18 Odgovori

Mene pa zanima če gre kdo 16. julija 06 na krf? Pa zanima me tud, kdaj bomo zvedl kje pa kdaj je odhod,k še nič nevemo. Gremo pa z Mondialom. Pa dons me je kr ena klicala iz mondiala,niti predstavila se mi ni... uglavnem,rekla mi je d morm š 9.500 sit plačat-kao d še nism.  :|_Ampak js sm mela že konec februarja plačano vse. In pol sm ji takoj po faksu poslala potrdila o plačilu, in sm pričakovala,da me bo vsaj poklicala nazaj in se mi opravičila oz. mi povedala d je vse ok-pa ni blo nč. Pol mi je pa še sošolc reku,d je blo pr njemu isto,ampak on je mal drgač reagiru k so ga poklical,tko d je reku d hoče ves dnar nazaj in da sploh ne bo šou  Sad k je reku d je 100% d je vse plaču.

Nevem, zdi se mi,k da poskušajo še neki na suho zaslužit,in to mi je dal en minus pr njih. Bomo vidl kako bo,ko bomo res odšli na pot. Al bo padu še kak minus,al plus.

Pište kej!!!

by by
Bubby
Novinec
*

Poslano: 01.07.2006 ob 01:14 Odgovori

Citat od: sončy
Mene pa zanima če gre kdo 16. julija 06 na krf? Pa zanima me tud, kdaj bomo zvedl kje pa kdaj je odhod,k še nič nevemo. Gremo pa z Mondialom. Pa dons me je kr ena klicala iz mondiala,niti predstavila se mi ni... uglavnem,rekla mi je d morm š 9.500 sit plačat-kao d še nism.  :|_Ampak js sm mela že konec februarja plačano vse. In pol sm ji takoj po faksu poslala potrdila o plačilu, in sm pričakovala,da me bo vsaj poklicala nazaj in se mi opravičila oz. mi povedala d je vse ok-pa ni blo nč. Pol mi je pa še sošolc reku,d je blo pr njemu isto,ampak on je mal drgač reagiru k so ga poklical,tko d je reku d hoče ves dnar nazaj in da sploh ne bo šou  Sad k je reku d je 100% d je vse plaču.

Nevem, zdi se mi,k da poskušajo še neki na suho zaslužit,in to mi je dal en minus pr njih. Bomo vidl kako bo,ko bomo res odšli na pot. Al bo padu še kak minus,al plus.

Pište kej!!!

by by

z naše šole mislim da gre 5 razredov 16. na krf z mondialom. in tudi meni je ena ženska neki težila s faksi. s tem da jst nisem poslala nič Smiley
sončy
Novinec
*

Poslano: 01.07.2006 ob 17:53 Odgovori

5 razredov! Opa!  Smiley Iz naše šole (grafična-lj) gremo pa men se zdi sam naš razred, pa š to nas gre men se zdi da samo 5 --> dijakov  Roll Eyes  Eh, sej bo na krfu dost folka, če bi bli čist sami,pol bi blo res mal čudn  Smiley Sej glede tega teženja s plačilom, bom pa tisto kuro v pondelk poklicala, pa ji povedala ta svoje  Angry
floydka_
Drugarček
**

Poslano: 03.07.2006 ob 17:47 Odgovori

Citat od: matek
Moram potrditi mnenje večine - Jupiter in Mondial sta najbolj hvaljena.

Mi smo šli s Palmo v Lloret de mar, pa je blo nekaj srednjega. Kar se tiče organizacije, nimam velik za šimfat (ok, obljubl so nam da bomo vidl Nou Camp, pa so nam kazal tastar, olimpijski štadion, ampak to je motil sam fuzbal privržence), ampak ne znajo se pa kaj dost približat dijakom, izlet je bolj upokojensko usmerjen. Vodič je bil sicer ful faca, ampak pač vse je teklo po običajnem urniku - čez dan ogled, zvečer pejte pa v disko, vodič je bil nekje na voljo, ampak da bi pa agencija pripravla kake partije pa to, pa žal ne. Okrog tega sem slišal, da se Mondial in Jupiter ful trudita. Mene sicer zadeva ni pretirano motila, ker sem bolj rokerski tip in so me sam ene 2x zvlekli v disko, pa še to ne za dolgo. Pol smo si pač somišljeniki nardili sami zabavo vsak večer - mal čipsa, par sixpackov in en k zna igrat kitaro, pa smo lahk celo noč na plaži. Petje in težke debate so zakon Cheesy. Je pa malo moteče za kake ne ravno povezane razrede in za tiste bolj tihe ljudi, ki se celo leto skrivajo v razredu - tudi tu so se poskrili, noben ni naredil nič, da bi jih vključil v zabavo, medtem ko druge agencije delajo na tem, da se vsi zabavajo.

Skratka - meni je všeč, da mam proste roke, ker ne rabim tehnaže in obilic alkohola, da se mam fajn, mnogim je pa to manjkalo, pa so se dolgočasili, zato priporočam že priporočani agenciji vsem, ki še niso bili na maturancu.

ja s kom ste pa bli vi, matek??
mene to tuj skrbi k nism za u disko pa te scene..aaa..me kr slabo pride d bi tehno mogla poslušast.. :S
sam k mojmu klasu je pa to ušeč in mislm, da bom kr tm mogla it...
no..gdo gre z mondialom 9 julija na krf?? al pa 8..sej ne vemo niti mi gdaj gremo.. :S

mariquita19
Pruček
*

Poslano: 03.07.2006 ob 18:43 Odgovori

jst sm s postojne pa nas gre mende ene 5 klasu na krf zdej 8. z mondialom =)waaa kent wejt Grin Grin Grin Grin
drgač pa tud mi še nč nevemo kdaj točn se gre... baje d 3 dni prej dobimo domov pošto... =)
s kere šole pa si ti?...
floydka_
Drugarček
**

Poslano: 08.07.2006 ob 18:46 Odgovori

gim. piran...moh..kr jutri že gremo..upam, de bo fajn...borouničke že mam.. Tongue

sončy
Novinec
*

Poslano: 12.07.2006 ob 16:53 Odgovori

Mi gremo pa v nedeljo na Krf !!! Komi čakam! Bom že kr začela pakirat  Roll Eyes
Stran: [1] 2 3 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X