Saso
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 40
|
Grčija... Zakintos... res zakon, ni mogl bit bol... tko da usem, ki še niste bli na maturancu priporočam, da greste sem.
|
Festina lente
|
|
|
|
|
dhajse
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 26

|
Bil lani na Zakynthosu na maturantskem... Res.. Zakon! (Galileo 3000, vodička Alenka.. Carica: Sicer rahlo dražja varianta ampak luksuz... Dobra nastanitev, dober žur, dosti zanimivosti.... Res... Ena boljših destinacij
|
|
|
|
|
TeYChA
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 74
|
jap, jap zakintos......defenitivno strinjam!!!!!!!!! ....Zero, meduza,koktejli, šuterji zastojn,plaža,odbojka....cela ulca diskačev dobesedno, ni žal blo še nobenmu ko je šou tak da morte it tja
|
|
|
|
|
|
|
leny
Pruček

Sporočila: 11
|
mi smo pa bli na krfu z mondialom. pa ni blo slabo, razen tega da smo bli (žal) samo v 2 diskačih...
|
|
|
|
|
fridgider
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 22

|
Rescue, Cherry's, Ocean Club, pena party, Argo - tekile po 1EU, lepe plaže, lepa (pijana) dekleta ... eh ja, če bi finance letos dopuščale bi šel zihr nazaj 
Zakynthos -> Laganas ---> definitivno najboljša izbira za maturantski izlet
|
|
|
|
|
mariquita19
Pruček

Sporočila: 25
|
mi smo bli tud na krfu z mondialom prejšnji teden in je blo SuPeRRRR sam res mau bedno k smo bli sam v dveh diskačih skoz... ???ampk ostalo pa the best 
leny... vi ste bli tud prejšn tedn na krfu?
|
|
|
|
|
|
|
Nejck_1987
Novinec

Spol: 
Sporočila: 2
|
emmm mene pa zanima če gre kdo na maturanca na Rodos??? tm enkat sredi avgusta??
|
|
|
|
|
leny
Pruček

Sporočila: 11
|
@mariquita19: ja smo bli, kera šola pa si? jest sm postojna, a nisi tud ti
|
|
|
|
|
mariquita19
Pruček

Sporočila: 25
|
hei =) leny... ja sm postojna ja:P =)) hmm... pol pa se vrjetn poznamo a ?=)) ker klas?=)
|
|
|
|
|
bambina
Pruček

Spol: 
Sporočila: 38

|
pozdravljeni! vem, da je že konferenca tukaj, ter da se vas veliko ubada s popravljanjem ocen(med njimi sem tudi jaz ), a vseeno bi vam rada malo popestrila dan! kot se za dijake tretjih letnikov spodobi, se tudi mi odločami za lokacijo maturantskega izleta. odločili smo se že, da bo to eden izmed grških otokov(samos, santorini, rodos). ker se ne želimo samo zabavat ter biti pijani od dneva do noči, ampak želimo tudi videti kaj, vas lepo naprošam, če mi lahko pomagate pri izbirti. povejte, kam ste vi šli, kdaj, s kom, za koliko dni, kako ter ceno. najlepša hvala! uspešen zaključek konference vam želim!
|
edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
|
|
|
|
|
|
|
ceb3lica
Pruček

Spol: 
Sporočila: 28

|
ijaaa..mi smo bli na maturantskem tut v Grčiji...najprej Atene, pol pa Zakyntos...z agencijo Galileo 3000 ...pa ok...priznam...cene res niso nekak majhne ne...samo ne znam si sploh predstavlat, da bi se še bolj fain meli kot smo se...  ...no..čeprav...mogoče ni bla samo lokacija tista ki je naredla maturantskega nepozabnega ampak tudi družba ...ampak na splošno je pa ful doro tak...toplo priporočam...
|
|
|
|
|
bmw_power
Pruček

Kul meter: -3
Sporočila: 12
|
na naši šoli je organiziran izlet v pariz prek realte. zanima me če je gdo s toto agencijo že potovau pa kake ma izkušnje??
|
|
|
|
|
bmw_power
Pruček

|
maturantski naš pa je bil za en k.... kr so nas v rim pelali pa smo same cerkve gleal, prostega caita pa tega sploh blo ni, majko jim..... mi smo ekskurzijo meli!!
|
|
|
|
|
bmw_power
Pruček

|
maturantski naš pa je bil za en k.... kr so nas v rim pelali pa smo same cerkve gleal, prostega caita pa tega sploh blo ni, majko jim..... mi smo ekskurzijo meli!!
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 148

|
ns je blo v klasu 24 na maturanca na Ios so šli pa sam trije  drgač je pa zdele dobr itk v Grčijo k še ni tok uroče js sm bla na Kreti s sestro za 1 maj in je blo ful dobr
|
|
|
|
|
ursikaa
Pruček

Sporočila: 22
|
Mi smo bli lani na Krfu z Mondialom in je blo res najbolš
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 85

|
Mi smo bli v Španiji - lorett de mar....je blo fuuuuuuul faaaajn pač najbol čage na plaži...v hotelu nismo mogli bit preveč glasni ker je bil ravnatelj z nami...sao drugač pa je plaža zvečer skor prazna pa noben te ne preganja...tak da ql... kak so pa diskoteke pa nwm...nas so pelali v hollywood...se ti zdi ko da si v srbiji...srbska muzika itd...redarji so se z nami srbsko menli
sao vse skup...nepozabno...glavna je tak družba...smo bli eno leto prej na krfu...je bla skor tak dora čaga ko v španiji...
pač...za doro čago je treba sam poskrbet povsod...
|
|
|
|
|
|
|
minchy_
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 27
|
mi pa 10.julija na ioooooos  a gre morda še kdo?
|
|
|
|
|
nastuška
Pruček

|
naš maturanc je biu pa najhujši ever!!!!!!šli smo na sicilijo, blo je nepozabno in šla bi kuj zdele še enkrat. jest vam sam neki povem...kar se teh agencij tiče...zberte si tako, da boste mel lih dost časa za žurat, ampak da to nau pijanica. k maturanc...ok,žurka, to more bit - obvezno(pod to se podpišem)...sam neki pa morte tut od tega met. ne hodt nekam na kreto, ios, u španijo da se ga bote nagonil...se ne splača (po mojm). če mislte v to smer, pol se raj odpravte na slovensko obalo u lucijo, pa boste zagonil 50x mn. mislm da je prou, da če se že gre nekam u tujino, da od tega tut neki maš...žurka je pa itak skoz če maš taprav folk zravn. 
|
Do WhAt YoU lOvE aNd **** ThE rEsT
|
|
|