Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Delphi-si
Delphi-si

party-zan.com
party-zan.com

Kiberpipa
Kiberpipa

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Maturantski izlet
Stran: 1 [2] 3 4 Natisni
Avtor Tema: Maturantski izlet  (Število ogledov: 8887 )
Saso
Pruček
*

Kul meter: 3
Spol: Moški
Sporočila: 40

Poslano: 18.07.2006 ob 12:31 Odgovori

Grčija... Zakintos... res zakon, ni mogl bit bol... tko da usem, ki še niste bli na maturancu priporočam, da greste sem.

Festina lente
fridgider
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 22

Poslano: 18.07.2006 ob 19:33 Odgovori

Citat od: Saso
Grčija... Zakintos... res zakon, ni mogl bit bol... tko da usem, ki še niste bli na maturancu priporočam, da greste sem.

hehe  Grin laganas je pač dbest  Cool  Kiss
dhajse
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 26

Poslano: 18.07.2006 ob 19:40 Odgovori

Bil lani na Zakynthosu na maturantskem... Res.. Zakon! (Galileo 3000, vodička Alenka.. Carica:
Sicer rahlo dražja varianta ampak luksuz... Dobra nastanitev, dober žur, dosti zanimivosti....
Res... Ena boljših destinacij Wink
TeYChA
Drugarček
**

Kul meter: 1
Sporočila: 74

Poslano: 18.07.2006 ob 20:11 Odgovori

jap, jap zakintos......defenitivno strinjam!!!!!!!!! Grin  Grin....Zero, meduza,koktejli, šuterji zastojn,plaža,odbojka....cela ulca diskačev dobesedno, ni žal blo še nobenmu ko je šou tak da morte it tja Grin Grin
Saso
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 40

Poslano: 18.07.2006 ob 20:58 Odgovori

Citat od: TeYChA
jap, jap zakintos......defenitivno strinjam!!!!!!!!! Grin  Grin....Zero, meduza,koktejli, šuterji zastojn,plaža,odbojka....cela ulca diskačev dobesedno, ni žal blo še nobenmu ko je šou tak da morte it tja Grin Grin

Točno tako Cheesy

Festina lente
leny
Pruček
*

Sporočila: 11

Poslano: 18.07.2006 ob 21:01 Odgovori

mi smo pa bli na krfu z mondialom. pa ni blo slabo, razen tega da smo bli (žal) samo v 2 diskačih...
fridgider
Pruček
*

Poslano: 18.07.2006 ob 22:05 Odgovori

Rescue, Cherry's, Ocean Club, pena party, Argo - tekile po 1EU, lepe plaže, lepa (pijana) dekleta ... eh ja, če bi finance letos dopuščale bi šel zihr nazaj  Grin

Zakynthos -> Laganas ---> definitivno najboljša izbira za maturantski izlet  Tongue  
mariquita19
Pruček
*

Sporočila: 25

Poslano: 19.07.2006 ob 19:18 Odgovori

mi smo bli tud na krfu z mondialom prejšnji teden in je blo SuPeRRRR sam res mau bedno k smo bli sam v dveh diskačih skoz...  ???ampk ostalo pa the best  Grin Grin Grin Grin

leny... vi ste bli tud prejšn tedn na krfu?
j-cop
Novinec
*

Sporočila: 3

Poslano: 19.07.2006 ob 21:03 Odgovori

mi smo bli lani v Lloret de maru..morm rečt da razn štadiona od barcelone je blo prov bedn..heh Smiley

http://img212.imageshack.us/img212/8462/lasko2of.gif
Nejck_1987
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 19.07.2006 ob 23:18 Odgovori

emmm
mene pa zanima če gre kdo na maturanca na Rodos??? tm enkat sredi avgusta??
leny
Pruček
*

Sporočila: 11

Poslano: 20.07.2006 ob 17:35 Odgovori

@mariquita19: ja smo bli, kera šola pa si? jest sm postojna, a nisi tud ti Smiley
mariquita19
Pruček
*

Sporočila: 25

Poslano: 22.07.2006 ob 02:24 Odgovori

hei =)
leny... ja sm postojna ja:P =)) hmm... pol pa se vrjetn poznamo a ?=)) ker klas?=)
bambina
Pruček
*

Spol: Ženski
Sporočila: 38

Poslano: 04.01.2007 ob 17:45 Odgovori

Wink pozdravljeni!
vem, da je že konferenca tukaj, ter da se vas veliko ubada s popravljanjem ocen(med njimi sem tudi jaz ), a vseeno bi vam rada malo popestrila dan!
kot se za dijake tretjih letnikov spodobi, se tudi mi odločami za lokacijo maturantskega izleta. odločili smo se že, da bo to eden izmed grških otokov(samos, santorini, rodos). ker se ne želimo samo zabavat ter biti pijani od dneva do noči, ampak želimo tudi videti kaj, vas lepo naprošam, če mi lahko pomagate pri izbirti.
povejte, kam ste vi šli, kdaj, s kom, za koliko dni, kako ter ceno.
najlepša hvala!
uspešen zaključek konference vam želim! Wink

edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 04.01.2007 ob 22:32 Odgovori

Sicer gremo mi letos na krf ampak sm pa bla s starši 2krat zaporedoma na Zakintosu, ker je blo tko dobro Smiley
Ta otok je super res, mislim vejramem da so tut drugi grški sam za tega ti povem, da maš tut ful za videt, ljudje tam so super, pokonc so pa usi najmn do ene 4ih Cheesy
Vam pa bolj priporočam otoke kot so zakintos, krf pa še kej bi se našlo ker so cenovno definitivno med najugodnejšimi grškimi...kokr jaz vsako leto gledam cene za santortini pa rodos(ker bi šla ful tja) so precej zasoljene..pa tut samos ni tko pocen kokr sm lani gledala..zdej za maturanca je najbrš spet drugače ampak je pa 100% dražje od unih 2eh..pa še rodosa ne priporočam, ker je tolk delč in se vrjem ni prijetno tolk delč peljat z ladjo, če greš pa z letalom je pa itak bz to za na maturanca kar se mene tiče Wink
Povej kaj ste se odločil!

*let us enjoy our love as long as we may
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 04.01.2007 ob 22:35 Odgovori

Rescue, Cherry's, Ocean Club, pena party, Argo - tekile po 1EU, lepe plaže, lepa (pijana) dekleta ... eh ja, če bi finance letos dopuščale bi šel zihr nazaj  Grin

Zakynthos -> Laganas ---> definitivno najboljša izbira za maturantski izlet  Tongue  

Zakintos je took dobr otok ress!!
A ste bli na Agyos Sostis al kako se napiše Tongue un otočk mali zravn laganasa ko greš po mostu gor Grin

*let us enjoy our love as long as we may
ceb3lica
Pruček
*

Sporočila: 28

Poslano: 08.05.2007 ob 15:10 Odgovori

ijaaa..mi smo bli na maturantskem tut v Grčiji...najprej Atene, pol pa Zakyntos...z agencijo Galileo 3000 ...pa ok...priznam...cene res niso nekak majhne ne...samo ne znam si sploh predstavlat, da bi se še bolj fain meli kot smo se... Wink  Cool
...no..čeprav...mogoče ni bla samo lokacija tista ki je naredla maturantskega nepozabnega ampak tudi družba  Grin...ampak na splošno je pa ful doro tak...toplo priporočam...
bmw_power
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 12

Poslano: 08.05.2007 ob 18:07 Odgovori

na naši šoli je organiziran izlet v pariz prek realte. zanima me če je gdo s toto agencijo že potovau pa kake ma izkušnje??
bmw_power
Pruček
*

Poslano: 08.05.2007 ob 18:08 Odgovori

maturantski naš pa je bil za en k.... kr so nas v rim pelali pa smo same cerkve gleal, prostega caita pa tega sploh blo ni, majko jim..... mi smo ekskurzijo meli!!
bmw_power
Pruček
*

Poslano: 08.05.2007 ob 18:09 Odgovori

maturantski naš pa je bil za en k.... kr so nas v rim pelali pa smo same cerkve gleal, prostega caita pa tega sploh blo ni, majko jim..... mi smo ekskurzijo meli!!
luna19
Tretarček

Sporočila: 148

Poslano: 11.05.2007 ob 22:32 Odgovori

ns je blo v klasu 24 na maturanca na Ios so šli pa sam trije  Smiley
drgač je pa zdele dobr itk v Grčijo k še ni tok uroče  Smiley js sm bla na Kreti s sestro za 1 maj in je blo ful dobr  Wink
ursikaa
Pruček
*

Poslano: 26.05.2007 ob 18:02 Odgovori

Mi smo bli lani na Krfu z Mondialom in je blo res najbolš Wink Tongue
JaSm|na
Drugarček
**

Kul meter: 4
Sporočila: 85

Poslano: 28.05.2007 ob 20:00 Odgovori

Mi smo bli v Španiji - lorett de mar....je blo fuuuuuuul faaaajn  Smiley pač najbol čage na plaži...v hotelu nismo mogli bit preveč glasni ker je bil ravnatelj z nami...sao drugač pa je plaža zvečer skor prazna pa noben te ne preganja...tak da ql...
kak so pa diskoteke pa nwm...nas so pelali v hollywood...se ti zdi ko da si v srbiji...srbska muzika itd...redarji so se z nami srbsko menli  Smiley

sao vse skup...nepozabno...glavna je tak družba...smo bli eno leto prej na krfu...je bla skor tak dora čaga ko v španiji...

pač...za doro čago je treba sam poskrbet povsod...
_tejc_
Pruček
*

Kul meter: 7
Sporočila: 30

Poslano: 31.05.2007 ob 16:13 Odgovori

jz sm šla z mondialom na krf lani... fuuuuuuuuuuuul zakon res.
sicer pa če je dobra družba je pousod in s kero koli agencijo uredu:)

bi šla še enkrat kamorkoli:) Kiss Kiss

Tejč
minchy_
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 27

Poslano: 04.06.2007 ob 17:26 Odgovori

mi pa 10.julija na ioooooos  Grin
a gre morda še kdo?
nastuška
Pruček
*

Poslano: 08.06.2007 ob 19:16 Odgovori

naš maturanc je biu pa najhujši ever!!!!!!šli smo na sicilijo, blo je nepozabno in šla bi kuj zdele še enkrat. jest vam sam neki povem...kar se teh agencij tiče...zberte si tako, da boste mel lih dost časa za žurat, ampak da to nau pijanica. k maturanc...ok,žurka, to more bit - obvezno(pod to se podpišem)...sam neki pa morte tut od tega met. ne hodt nekam na kreto, ios, u španijo da se ga bote nagonil...se ne splača (po mojm). če mislte v to smer, pol se raj odpravte na slovensko obalo u lucijo, pa boste zagonil 50x mn. mislm da je prou, da če se že gre nekam u tujino, da od tega tut neki maš...žurka je pa itak skoz če maš taprav folk zravn. Smiley

Do WhAt YoU lOvE aNd **** ThE rEsT
Stran: 1 [2] 3 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X