Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Prevoz.org
Prevoz.org

party-zan.com
party-zan.com

Slo-Mod
Slo-Mod

eDnevnik
eDnevnik

Dijaski.net skupnost O življenju, vesolju in sploh vsem Ljubezen in medsebojni odnosi Ljubezen - kako, kaj, zakaj?
Stran: 1 [2] 3 4 Natisni
Avtor Tema: Ljubezen - kako, kaj, zakaj?  (Število ogledov: 5273 )
kure
Drugarček
**

Kul meter: 5
Spol: Moški
Sporočila: 59

Poslano: 08.03.2005 ob 16:34 Odgovori

Jah jst sm pa cist drugac razumeu Smiley

lp

Kure

Pride kmal:)
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Spol: Ženski
Sporočila: 32

Poslano: 08.03.2005 ob 19:28 Odgovori

Dragi moji in drage moje...
kako lepo je ko LaNoche alias Špela nima druzga dela in brska po dijaski.net in se pusod mal usaja...in ker je tole ravn tema o kateri se tko rada pričkam in razglablam...
pa začnimo...
1. tipi maste ustvarjen nek ideal in ne mi nabijat d hočte nepri spoznat žensko kt osebo kr mate ideal u velikih joških, sexy ritki, dovgih blond lasteh in modrih očeh. Take se pa kj hudo ne da spoznat ker...majo glave bl prazne. Ženske k pa mogoče se trudmo d bi u glavi kj mele in je naša fasada precej drugačna pa nimamo nikakršnih šans.

2. ne za to niso krive moje zahteve kakšn tip more bit. kr nimam prov nobenih zahtev! ok. neke norme že obstajajo npr. to da če je tip totalka zanemarjen d hod okol z odvezanimi in umazanimi čevli, u povalaih hlačah itd. sigurno ne me ne bo prtegnu. ampak ne obremenjujem se pa s tem kakšne barve oči ma! hallo! kaj ma ta barva veze z ljubeznijo? po moje nč!

3. tud ženke - kr priznejmo - nepri pogledamo tipe kako zgledajo. nobena ga nepri ne upraša: kaj pa ti misleš o učinku tople grede (previrjanje intiligence in lastnega mišlenja) ampak nepri pač pogledaš in rečeš..waw je hud in k te nekdo vizualno prvlač in k o njem nabereš tud neki pozitivnoih kritik ljudi k ga poznajo...pol pa si ga želiš spoznat. definitivno pa ni tko da vidš tipa k ma popolnoma gnile zobe, raztrgane hlače, povalano majco, je blaten do riti...s takmu sigurno ne bi hotla debatirat pa če bi biv še nevem kok ok človk...sam vizualno bi me odbiv od sebe. to je del človeškega nagona...če ti je ušeč probaš,če ti ni je boli k....

4. vrjamem u ljubezn takšno in drugačno...sam...ta ljubezen je čist prava pol k ti z nekom po 50ih letih skupnega živlenja nekje sediš in še zmeri neki čutš do te osebe.

ok kompliciram in nakladam in use...sam i must tell it! Smiley

do naslednjič...

Vedno vaša...LaNoche:)
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Sporočila: 190

Poslano: 09.03.2005 ob 20:15 Odgovori

@LaNoche

Najverjetneje nihče ne bo zanikal, da zunanjost ni pomembna, vendar ne smeš jemati tega tako črno - belo. Seveda do neke mere šteje kako izgleda ta oseba, vendar po mojem mnenju, slej kot prej pride do razkoraka, če pri njej ne odkriješ še nečesa drugega. Težko se greš ljubezen če je celoten odnos osnovan le na tem da je to "huda bejba" in kaj več bi si še lahko želel.

Kaj ti pomaga super iber extra kul izgled, če si z njo po enem tednu nimata več kaj povedati? Ali pa če se razkrije kot veliko bolj egocentrična kot je sprva dajala vtis? Ali pa če, .... , če ima kakšno karakterno lastnost, katere enostavno ne moreš sprejeti, velja tudi obratno?

Seveda potemtakem sledi pogovor in usklajevanje, ki je odvisno zgolj od prilagodljivosti obeh, samo kako pa to zgleda v tem primeru, je pa spet tretja zgodba.

Skratka, sem zašel  Smiley , kar bi pa želel povedat je pa to, da se morda kdaj kar malce prestrašimo, ko naletimo na "žensko, ki se trudi imeti nekaj v glavi" in da ja, obstajajo tudi pripadniki moškega spola, katerim fasada ni vse.

Pa lep pozdrav, r

Think before you think!
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Sporočila: 173

Poslano: 09.03.2005 ob 22:39 Odgovori

Citat od: onliner
Obstajajo tudi pripadniki moškega spola, katerim fasada ni vse.

WORD!

Ne bom lagal. Zunanjost je pomembna, a samo za tisti "prvi vtis". Nekateri moški s(m)o pač takšni, da se z ženskami samo malo igramo in se nimamo namena ustaliti za dlje časa. Če gre za takšen primer, potem je vsekakor zunanjost prva. A za resnično ljubezen in dolgotrajno zvezo pa je pomembno vse kaj drugega kot le fasada.

Oh, and one moe thing... Lepota ni večna. Inteligenca pa je.

[b]Deus has Spoken![/b]
keiraa
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 9

Poslano: 09.03.2005 ob 23:14 Odgovori

helow vsm skupi... d se js kej povem... se mi zdi d ste kr lepo debato razvil in d ma pac vsak svoje mnenje o
doloceni stvari.
ja, kokr ste ze pogruntal, te najprej najbrs pritegne zunanjost. al te pa mrd 'odbije' (oz. se ti ne zdi nc spesl), pa to osebo pol bl spoznas pa jo cis drgac vids...  Kiss

joj, deus, boge une tipice k se po teb lepjo, a? Wink mal se hecam, sam pac obstajajo tipi na katere ful tipic pali. ti si ocitno eden izmed njih Wink  
upam pa d bos tut ti enkat spoznou eno tipico k te bo okool obrnla. pol bos pa vidu kaj se to prav Smiley - to je misleno cist pozitivno!

itak d je nagon neka osnovna funkcija po zdruzitvi in razmnozevanju in v tem smo pac podobni ostalim zivalim. se pa od njih razlikujemo po razumu in smo zmozni do neke osebe kej vec cutt (hja, sej v bistvu so tut razne studije pr zivalih, npr. pticih, k so cel lajf skp ;...

nekdo je omenu (mrde deus) d se tipice veckat zalubmo k tipi... ja, sej je res (se js spadam med ene take... Embarrassed), sam mormo prznat d obstajajo tut tipice k tipe sam izkoriscajo in obstajajo taki ranljivi in obcutlivi tipi k se komot zalubjo u eno k jim sam ksno prjazno besedo vec k druge namen.

sam je lepo bit zalublen... pa d je se obojestransko... pa d se v tistem casu dva tok spoznata d sta tut k je faza zalubljenosti mimo, se zmeri nelocljiva...  Kiss

ja ja, sej vem...  Wink se oproscam za moje filozofiranje... itak d ma vsak svoje mnenje (glede na vrednote npr.) pa pr men je ksno mnenje vcas odvisno tut od trenutnga razpolozenja, k je pa tko tko k se mam se ful za ucit...  

tko d, mejte se fajn,.... js se grem ucit....  Cool  

p.s. nocko
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Sporočila: 605

Poslano: 09.03.2005 ob 23:25 Odgovori

Joj joj, Lanoche, tako pa gotovo ni. Nismo vsi moški enaki, pa da so nam všeč velike joške, seksi ritka pa blond lasje. S(m)o tudi moški, katerim je všeč kaj drugega in ne tiste wannabe zrihtane ženske z wonderbra pobarvane na blond z globokim dekoltejem v modernih cunjah. Vsak človek ima svoj pogled na to, kaj mu je na osebi nasprotnega (ali istega) spola všeč in kaj ni. Nekaterim je lahko všeč nekaj, kar večina drugih prezira, in obratno seveda.

Je pa gotovo res, da si izbiraš partnerja najprej glede na izgled, potem pa je šele pomembna notranjost. Seveda odvisno od osebe kako se odraža razmerje med izgledom in notranjostjo. Seveda je lahko tudi obratno. Ko se z nekom ujameš in ti šele kasneje postane tudi fizično privlačen. Kot sem pa že povedal, ljudem so všeč različne stvari.

Je pa včasih res, da naš živalski nagon igra veliko vlogo, saj takrat gledamo večinoma samo zunanjost. Ljudje vendar živimo zato, da ohranjamo vrsto, kot vse živali okoli nas. Takrat smo pač takšni kot smo.

cooky
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 11

Poslano: 10.03.2005 ob 17:19 Odgovori

HEY!!! Ko kej ! Kva kej delate...?  Grin

Če sem jst si tudi ti - sva oba a ni nikogar in smo vsi - a nas ni.
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Sporočila: 605

Poslano: 11.03.2005 ob 16:33 Odgovori

Citat od: cooky

Tukaj debatiramo o ljubezni, kot pove že naslov teme. Pa povej še ti kaj.  Wink
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Sporočila: 173

Poslano: 12.03.2005 ob 00:19 Odgovori

Citat od: cooky

Kakšen vložek  Grin ja0... Tako kot je že Hundey napisal. Povej kaj o ljubezni Tongue

[b]Deus has Spoken![/b]
Lady
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 45

Poslano: 12.03.2005 ob 06:27 Odgovori

bom pa še jaz nekaj povedala, men je pomemben, da se nek tip zna vest, da zna bit tud kdaj kavalir, lepota-ja mora mi bit všeč, mislim pa; da je tukaj tudi zelo pomembna notranjost, saj podoben način razmišljanja. ne pričakujem pa princa na belem konju,...saj vsi imamo svoje napake in to čist človeško razumem. mislim, da mora pr dvema vladat en tak odnos 50:50, ni fajn da se ženska podredi fantu in se ostriže lase pač, ker ji je on tako rek...pa da jo bo mel še naprej rad..nap. je pa lahko tudi obratno. treba se je skup poment kar je najboljše in poiskat rešitev. ja to, da si fanta iščete preko neta, pa podobno, men to ni to, še vedno sem pristaš tega, da ljubezen pride ko pride, te preseneti in ti si rečeš:''I'm in love!'' hehehe...
ne bom več težila, ko sta dva skup so res lepi časi...sam jaz pa vsem želim, da boste mel slabih čimmanj in da se rešte z njih.
radi se mejte
lp Grin
ursa
Drugarček
**

Kul meter: 17
Sporočila: 91

Poslano: 24.03.2005 ob 20:59 Odgovori

oj!

jst pa mislim, da vse prevec razmisljamo. vcasih je bolje, ce se samo prepustimo toku in trenutku Kiss

seveda je potrebno biti v določenih trenutkih se kako 'trezen' in razsoden, ampak se mi zdi da lahko zamudimo veliko lepih trenutkov, ce smo prevec zategnjeni.  

lady je napisala, da mora biti tip kavalir, da se zna lepo vest.... mislim, da to ne velja samo za  fante, ampak mora veljati tudi za deklice. ne vem zakaj vedno govorimo, da se tipi ne znanjo obnasat.
samo kako definirat lepo obnasanje? to si vsak lahko predstavlja drugace. tako, da mislm da je tezko govorit kaj zelimo, da ima oseba nasprotnega spola v katero se bomo zaljubili.

pa lepe soncne, pomladne pozdrave Kiss

Lady
Pruček
*

Poslano: 25.03.2005 ob 04:13 Odgovori

ja no pa ne tega preveč resno vzet  ....predvsem si iščemo osebe s katerimi se dobro počutimo ko smo z njimi, nam je lepo, verjetno se včasih najdeta takšna k sta si po obnašanju pa to ...skor čist podobna.mislim pa oz. vem, da punca k se ne zna obnašat ne bo padla na tazga, ampak bo poiskala seb podobnega. predvsem bi upoštevala tudi tale rek:''Povej mi s kom se družiš, pa ti povem kdo si.''
lp

kure
Drugarček
**

Poslano: 25.03.2005 ob 16:41 Odgovori

Kaj to pomeni, da se ne zna obnasaT? Ker men so kot otroku govoril, da se ne znam obnašat, pa bi si rad mal prihranu zdrahe pa si kr take cilje postavu:)

lp

Kure

Lady
Pruček
*

Poslano: 25.03.2005 ob 21:33 Odgovori

Da se zna obnašat....hm, ja da na tak način ne trpi zveza. da se znaš na primernem kraju primerno obnašat...torej da se tvoja punca nebi ob teb zarad obnašanja počutila nelagodno, zadržano.
ene so bolj občutljive, verjamem, sam za sošolca k sedi zraven mene pa res lahk rečem da se ne zna obnašat(skos z rokami klati naokol, govori najbolj naglas, reče pač vse kar mu pade na pamet, neprestano prof. j....v glavo,gre iz razreda k se mu zazdi....sam tak sedežni red mora bit, ker mamo tako razredničarko Sad ).zdaj vidiš, da marsikaj toleriram, sam tak tip ne more bit nikol men kaj več.upam, da sedaj iz praktičnega primera razumeš.ampak saj veš ljubezen nas lahko največkrat preseneti ravno v nasprotnem.

kure, verjamem, da se boš za punco, ki jo boš imel rad trudil marsikaj spremeniti in to je že točka zate Smiley
kak se človk(punca) počuti v tvoji družbi ne vem, vem pa da če te starši včasih opozorijo to ni nič hudega, najvažneje je da se sam tega zavedaš....mah saj kdo se pa k je mlad res lepo obnašal,...
včasih ko srečaš nekoga k se ful ujameta pa so tukaj spet druge ovire (razdalja, študij...)in smo zopet tam k smo bili.
Smiley

lepo se mej.
cao
kure
Drugarček
**

Poslano: 26.03.2005 ob 15:14 Odgovori

Hvala za vzpodbudne besede:)
Kaj sedezni red mate?

lp

Kure

Lady
Pruček
*

Poslano: 26.03.2005 ob 19:45 Odgovori

ni za kaj, če sem ti s tem le kaj olajšala delo ali pomagala me veseli Wink
ja naša staromodna razredničarka misli, da bo s tem kaj naredila, da bo boljše. je pa še slabše, pa še uspeh mamo bolj v krizi kot lansko leto.
saj je še sam ena konferenca, bom že zdržala, sam drugo leto pa ne nameravam sedet tako kot se bo razredničarki zazdelo.
lepo se imejte

aia pa tisto kar si boš zares želel ti bo uspelo, pa naj si bo to karkoli  Wink
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Sporočila: 32

Poslano: 03.04.2005 ob 20:19 Odgovori

kehm dober dan Smiley

onliner...nism rekla da je zunanjost prva in sploh use. Ampak sm rekla da je zunanjost stvar, ki je prva, ki jo opazimo pri človeku! torej če nas človek fizično sploh ne privlači (to pomeni, da je res odvraten in zanemarjen) se z njim ne bomo spuščal v debato. Vkolikor se nam človek vizualno zdi ok smo pipravljeni z njim tudi komunicirati. ok, tukej so izjema internetne klepetalnice ampak tudi taki pogovori se po izmenjavi slik končajo, če si osebi nista všeč (bodimo iskreni). ampak dobr...te debate so itq tko mal račun brez krčmarja. Ker nikol ne vemo kaj bo čez neki let k si bomo najdl resne partnerje al pa še čez več let k se bomo poročil in mamo mi zdj lohka u glavi ne vem kakšne ideale in si zadamo ne vem kakšne cilje kaj moj moški bo imel in kaj vse bo znal.
Torej...carpe diem Wink pa bomo že ugotovil pravi čas (eni prej eni poznej) kaj je tisto pravo za nas. Wink

LP

Vedno vaša...LaNoche:)
ursa
Drugarček
**

Kul meter: 17
Sporočila: 91

Poslano: 06.04.2005 ob 17:08 Odgovori

nikoli ne reci nikoli!

mislm, da se ta stavek uresnici veckrat kot si mi upamo sploh misliti. in bolj ko bomo izrazal neke zahteve oz. govorili cesa nocemo in kaj nam ni vsec, se nam lahko ravno to zgodi Smiley

torej pustimo se presenetiti kaj nam bo prinesel cas (ali dedek mraz!) Wink

imejte se radi! Kiss
« Zadnjič spremenjeno: 06.04.2005 ob 17:09 Avtor: ursa »
la la la
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 2

Poslano: 26.05.2005 ob 14:37 Odgovori

Evil Evil a sem lahko beden pa iščem partnerja po netu?  
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Sporočila: 123

Poslano: 28.05.2005 ob 11:19 Odgovori

No jaz bom tak reko , ženske so zelo čutna in občutljiva
bitja , one se po naboljsih moceh trudijo, da zveza ostane
dalj časa , no ker pa ni vse z rožami poslano , se največkrat
zgodi , da zveza razpade in hitro nastopi razočaranje, kar
najbolj občutijo ženske.

Ljubezen je večna , samo odvisno kak človek jo vzame.

Glede chatov in irca, polno laži, za***ancije, prevar
(glede slik) tak, da tam nemores kako resno punco
spoznat.

Tudi v realnem svetu ni kaj boljse , govorim za dekline
iz mb in okolice , so preveč domišlave in samovsečne.

Že vrsto let sem bil od teh deklin razočaran.

No zdaj sem trenutno sam , tak če je kira iz tega foruma
pripravljena za pogovor naj se javi.

LP mravlja

Lady
Pruček
*

Poslano: 29.05.2005 ob 07:51 Odgovori

jaz sem spoznala fanta z neta, pa morm rečt, da nimava nekih velikih problemov...mogoče je zanj le ta, da se vidma enkrat na teden.bo pa lahk čez počitnice večkrat z mano, ker je drugač blizu mene doma.sama nisem ne vem kak za to, da se dva zmenta preko neta itd....samo če se super ujameta skupaj zakaj pa ne?
še vedno prisegam na tist, k se počasi zaljubljaš in potem kar na vsem lepem iskrica preskoči...
mene zanima kak dolgo ste v vezah...ene moje sošolke so že s fanti več kot leto(tud za 5 let poznam-pa sta še skup)...svaka jim čast Cool.

mravlja res je, ženske so čutna in občutljiva bitja, mislim, da se jih boš moral naučiti še bolje razumeti.ne vem, sam svet je pač tak, da punco katera bi te res razumela ne najdeš kar na vsakem koraku.precej časa preteče preden se ''taprava'' najdeta pa še taka veza ni nujno, da bo dolgo ostala trdna...naučiti se je potrebno po padcih pobirat in ne takoj obupat.Pa veselo na delo!!!

cao
mravlja
Tretarček

Poslano: 29.05.2005 ob 11:53 Odgovori

Draga Lady kot vidim iz texta, zelo rada
pametuješ, kar je tipično za vse ženske,
ker take ste po narav.

To ko si omenla v textu jaz ze itak ven in nisem tako
grozno obupan da nebi vedu.

Ce tak povem jaz sem bil v vezi 2 meseca , na
kar se je ona spremenila in je veza hitro razsla.

Po navadi iz mojih izkušenj , se po padcih preh
moski pobere kot ženska, ker zenske so prevec
obcutljive glede tega.

Zdaj pa mi se nekaj povej, na katerem net (oz. na katerem chatu) pa si ti spoznala fanta?

LP mravlja

Lady
Pruček
*

Poslano: 29.05.2005 ob 22:22 Odgovori

ni šlo za noben chat, amapk zgolj za eno oslugo .chat sploh ne uporabljam več in se mi zdi glup.
čeprav pametjujem zelo rada, ampak vedi pogosto je veliko resnice v mojih napisanih ali izrečenih besedah.
bodi še naprej tako idealističen, sam dva meseca sta očitno premalo, da bi osebo zares spoznal in nič čudnega, da se je spremenila.
sem se sprijaznala, da se veza tud nekoč konča, pa se znam pobrat....razidem se na zelo lep način in običajno obdržim z bivšimi fanti samo prijateljstvo...kak je z drugimi ženskami ne vem, govorim zase,.
nobena veza mi ne predstavlja nujo in tud sama se imam zelo fajn  Tongue.
za spoznanja ti ne priporočam chatov...tam je zelo malo resnice in običajno so ljudje razočarani, greh ni poskusit sam še vseen je najbolje, da osebo spoznaš tk naključno, postaneta prijatelja itd...
pa veliko sreče.
papa
mravlja
Tretarček

Poslano: 01.06.2005 ob 12:54 Odgovori

Draga Lady , kot vidim it texta si zelo brihtna za svoja leta
in zelo samozavesta , kar mam jaz pri ženskah rad.

No lahko bi sla za zakonsko svetovalko.  

In ce ze tak rada delas osluge , pa se men eno izspolni. Grin
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Sporočila: 145

Poslano: 05.06.2005 ob 18:44 Odgovori

caw.pa še jst kšno da rečem...mravla,po moje se ta tvoja punca ni "spremenila",ker sta bla premau skupi, da bise lahko.verjetno si jo samo malo bolje spoznal in ona tebe.to je vse.
tu jst sm totalno razočarana nad ljubeznijo.hodila sem s fanto 4 leta;mislila sem da imava popolno (no skoraj...)zvezo,bila sva kot eno...brez pretiravanja,predvsem pa sva bila najboljša prijatelja in zaupala sem mu kot nikomur.ko so mi druge razlagale,kakšni so njihovi tipi,sem se zmer sam nasmehnla,ker na svojega nisem imela v glavnem nič za povedat.no...kot ste najbrž že uganl..pravlca se je končala tisti dan,ko sem zvedela da ima drugo.da to vsi vedo razen mene..in da me že dolgo ne mara več in se mi posmehuje za hrbtom...no,pa mi razložite prosim,kako naj po takem zaupanju v človeka(pa nisem naivna verjemite mi),zdaj še komu verjamm in kako nej mam sploh še kdaj koga rada??mislim da ljubezni,nažalost,res ni..vsaj za mene ne Undecided
Stran: 1 [2] 3 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X