Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Ljubezen - kako, kaj, zakaj? (Število ogledov: 5273 )
|
|
|
|
|
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Spol: 
Sporočila: 190

|
@LaNoche
Najverjetneje nihče ne bo zanikal, da zunanjost ni pomembna, vendar ne smeš jemati tega tako črno - belo. Seveda do neke mere šteje kako izgleda ta oseba, vendar po mojem mnenju, slej kot prej pride do razkoraka, če pri njej ne odkriješ še nečesa drugega. Težko se greš ljubezen če je celoten odnos osnovan le na tem da je to "huda bejba" in kaj več bi si še lahko želel.
Kaj ti pomaga super iber extra kul izgled, če si z njo po enem tednu nimata več kaj povedati? Ali pa če se razkrije kot veliko bolj egocentrična kot je sprva dajala vtis? Ali pa če, .... , če ima kakšno karakterno lastnost, katere enostavno ne moreš sprejeti, velja tudi obratno?
Seveda potemtakem sledi pogovor in usklajevanje, ki je odvisno zgolj od prilagodljivosti obeh, samo kako pa to zgleda v tem primeru, je pa spet tretja zgodba.
Skratka, sem zašel , kar bi pa želel povedat je pa to, da se morda kdaj kar malce prestrašimo, ko naletimo na "žensko, ki se trudi imeti nekaj v glavi" in da ja, obstajajo tudi pripadniki moškega spola, katerim fasada ni vse.
Pa lep pozdrav, r
|
Think before you think!
|
|
|
|
|
keiraa
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 9

|
helow vsm skupi... d se js kej povem... se mi zdi d ste kr lepo debato razvil in d ma pac vsak svoje mnenje o doloceni stvari. ja, kokr ste ze pogruntal, te najprej najbrs pritegne zunanjost. al te pa mrd 'odbije' (oz. se ti ne zdi nc spesl), pa to osebo pol bl spoznas pa jo cis drgac vids...
joj, deus, boge une tipice k se po teb lepjo, a? mal se hecam, sam pac obstajajo tipi na katere ful tipic pali. ti si ocitno eden izmed njih upam pa d bos tut ti enkat spoznou eno tipico k te bo okool obrnla. pol bos pa vidu kaj se to prav - to je misleno cist pozitivno!
itak d je nagon neka osnovna funkcija po zdruzitvi in razmnozevanju in v tem smo pac podobni ostalim zivalim. se pa od njih razlikujemo po razumu in smo zmozni do neke osebe kej vec cutt (hja, sej v bistvu so tut razne studije pr zivalih, npr. pticih, k so cel lajf skp ; ...
nekdo je omenu (mrde deus) d se tipice veckat zalubmo k tipi... ja, sej je res (se js spadam med ene take... ), sam mormo prznat d obstajajo tut tipice k tipe sam izkoriscajo in obstajajo taki ranljivi in obcutlivi tipi k se komot zalubjo u eno k jim sam ksno prjazno besedo vec k druge namen.
sam je lepo bit zalublen... pa d je se obojestransko... pa d se v tistem casu dva tok spoznata d sta tut k je faza zalubljenosti mimo, se zmeri nelocljiva...
ja ja, sej vem... se oproscam za moje filozofiranje... itak d ma vsak svoje mnenje (glede na vrednote npr.) pa pr men je ksno mnenje vcas odvisno tut od trenutnga razpolozenja, k je pa tko tko k se mam se ful za ucit... 
tko d, mejte se fajn,.... js se grem ucit....
p.s. nocko
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
Joj joj, Lanoche, tako pa gotovo ni. Nismo vsi moški enaki, pa da so nam všeč velike joške, seksi ritka pa blond lasje. S(m)o tudi moški, katerim je všeč kaj drugega in ne tiste wannabe zrihtane ženske z wonderbra pobarvane na blond z globokim dekoltejem v modernih cunjah. Vsak človek ima svoj pogled na to, kaj mu je na osebi nasprotnega (ali istega) spola všeč in kaj ni. Nekaterim je lahko všeč nekaj, kar večina drugih prezira, in obratno seveda.
Je pa gotovo res, da si izbiraš partnerja najprej glede na izgled, potem pa je šele pomembna notranjost. Seveda odvisno od osebe kako se odraža razmerje med izgledom in notranjostjo. Seveda je lahko tudi obratno. Ko se z nekom ujameš in ti šele kasneje postane tudi fizično privlačen. Kot sem pa že povedal, ljudem so všeč različne stvari.
Je pa včasih res, da naš živalski nagon igra veliko vlogo, saj takrat gledamo večinoma samo zunanjost. Ljudje vendar živimo zato, da ohranjamo vrsto, kot vse živali okoli nas. Takrat smo pač takšni kot smo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 45

|
bom pa še jaz nekaj povedala, men je pomemben, da se nek tip zna vest, da zna bit tud kdaj kavalir, lepota-ja mora mi bit všeč, mislim pa; da je tukaj tudi zelo pomembna notranjost, saj podoben način razmišljanja. ne pričakujem pa princa na belem konju,...saj vsi imamo svoje napake in to čist človeško razumem. mislim, da mora pr dvema vladat en tak odnos 50:50, ni fajn da se ženska podredi fantu in se ostriže lase pač, ker ji je on tako rek...pa da jo bo mel še naprej rad..nap. je pa lahko tudi obratno. treba se je skup poment kar je najboljše in poiskat rešitev. ja to, da si fanta iščete preko neta, pa podobno, men to ni to, še vedno sem pristaš tega, da ljubezen pride ko pride, te preseneti in ti si rečeš:''I'm in love!'' hehehe... ne bom več težila, ko sta dva skup so res lepi časi...sam jaz pa vsem želim, da boste mel slabih čimmanj in da se rešte z njih. radi se mejte lp
|
|
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
oj!
jst pa mislim, da vse prevec razmisljamo. vcasih je bolje, ce se samo prepustimo toku in trenutku
seveda je potrebno biti v določenih trenutkih se kako 'trezen' in razsoden, ampak se mi zdi da lahko zamudimo veliko lepih trenutkov, ce smo prevec zategnjeni.
lady je napisala, da mora biti tip kavalir, da se zna lepo vest.... mislim, da to ne velja samo za fante, ampak mora veljati tudi za deklice. ne vem zakaj vedno govorimo, da se tipi ne znanjo obnasat. samo kako definirat lepo obnasanje? to si vsak lahko predstavlja drugace. tako, da mislm da je tezko govorit kaj zelimo, da ima oseba nasprotnega spola v katero se bomo zaljubili.
pa lepe soncne, pomladne pozdrave 
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Spol: 

|
ja no pa ne tega preveč resno vzet ....predvsem si iščemo osebe s katerimi se dobro počutimo ko smo z njimi, nam je lepo, verjetno se včasih najdeta takšna k sta si po obnašanju pa to ...skor čist podobna.mislim pa oz. vem, da punca k se ne zna obnašat ne bo padla na tazga, ampak bo poiskala seb podobnega. predvsem bi upoštevala tudi tale rek:''Povej mi s kom se družiš, pa ti povem kdo si.'' lp
|
|
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Spol: 

|
Da se zna obnašat....hm, ja da na tak način ne trpi zveza. da se znaš na primernem kraju primerno obnašat...torej da se tvoja punca nebi ob teb zarad obnašanja počutila nelagodno, zadržano. ene so bolj občutljive, verjamem, sam za sošolca k sedi zraven mene pa res lahk rečem da se ne zna obnašat(skos z rokami klati naokol, govori najbolj naglas, reče pač vse kar mu pade na pamet, neprestano prof. j....v glavo,gre iz razreda k se mu zazdi....sam tak sedežni red mora bit, ker mamo tako razredničarko ).zdaj vidiš, da marsikaj toleriram, sam tak tip ne more bit nikol men kaj več.upam, da sedaj iz praktičnega primera razumeš.ampak saj veš ljubezen nas lahko največkrat preseneti ravno v nasprotnem.
kure, verjamem, da se boš za punco, ki jo boš imel rad trudil marsikaj spremeniti in to je že točka zate  kak se človk(punca) počuti v tvoji družbi ne vem, vem pa da če te starši včasih opozorijo to ni nič hudega, najvažneje je da se sam tega zavedaš....mah saj kdo se pa k je mlad res lepo obnašal,... včasih ko srečaš nekoga k se ful ujameta pa so tukaj spet druge ovire (razdalja, študij...)in smo zopet tam k smo bili. 
lepo se mej. cao
|
|
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Spol: 

|
ni za kaj, če sem ti s tem le kaj olajšala delo ali pomagala me veseli  ja naša staromodna razredničarka misli, da bo s tem kaj naredila, da bo boljše. je pa še slabše, pa še uspeh mamo bolj v krizi kot lansko leto. saj je še sam ena konferenca, bom že zdržala, sam drugo leto pa ne nameravam sedet tako kot se bo razredničarki zazdelo. lepo se imejte
aia pa tisto kar si boš zares želel ti bo uspelo, pa naj si bo to karkoli 
|
|
|
|
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
nikoli ne reci nikoli!
mislm, da se ta stavek uresnici veckrat kot si mi upamo sploh misliti. in bolj ko bomo izrazal neke zahteve oz. govorili cesa nocemo in kaj nam ni vsec, se nam lahko ravno to zgodi
torej pustimo se presenetiti kaj nam bo prinesel cas (ali dedek mraz!) 
imejte se radi! 
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 06.04.2005 ob 17:09 Avtor: ursa »
|
|
|
|
|
la la la
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 2

|
a sem lahko beden pa iščem partnerja po netu?
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
No jaz bom tak reko , ženske so zelo čutna in občutljiva bitja , one se po naboljsih moceh trudijo, da zveza ostane dalj časa , no ker pa ni vse z rožami poslano , se največkrat zgodi , da zveza razpade in hitro nastopi razočaranje, kar najbolj občutijo ženske.
Ljubezen je večna , samo odvisno kak človek jo vzame.
Glede chatov in irca, polno laži, za***ancije, prevar (glede slik) tak, da tam nemores kako resno punco spoznat.
Tudi v realnem svetu ni kaj boljse , govorim za dekline iz mb in okolice , so preveč domišlave in samovsečne.
Že vrsto let sem bil od teh deklin razočaran.
No zdaj sem trenutno sam , tak če je kira iz tega foruma pripravljena za pogovor naj se javi.
LP mravlja
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Spol: 

|
jaz sem spoznala fanta z neta, pa morm rečt, da nimava nekih velikih problemov...mogoče je zanj le ta, da se vidma enkrat na teden.bo pa lahk čez počitnice večkrat z mano, ker je drugač blizu mene doma.sama nisem ne vem kak za to, da se dva zmenta preko neta itd....samo če se super ujameta skupaj zakaj pa ne? še vedno prisegam na tist, k se počasi zaljubljaš in potem kar na vsem lepem iskrica preskoči... mene zanima kak dolgo ste v vezah...ene moje sošolke so že s fanti več kot leto(tud za 5 let poznam-pa sta še skup)...svaka jim čast .
mravlja res je, ženske so čutna in občutljiva bitja, mislim, da se jih boš moral naučiti še bolje razumeti.ne vem, sam svet je pač tak, da punco katera bi te res razumela ne najdeš kar na vsakem koraku.precej časa preteče preden se ''taprava'' najdeta pa še taka veza ni nujno, da bo dolgo ostala trdna...naučiti se je potrebno po padcih pobirat in ne takoj obupat.Pa veselo na delo!!!
cao
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Spol: 
|
Draga Lady kot vidim iz texta, zelo rada pametuješ, kar je tipično za vse ženske, ker take ste po narav.
To ko si omenla v textu jaz ze itak ven in nisem tako grozno obupan da nebi vedu.
Ce tak povem jaz sem bil v vezi 2 meseca , na kar se je ona spremenila in je veza hitro razsla.
Po navadi iz mojih izkušenj , se po padcih preh moski pobere kot ženska, ker zenske so prevec obcutljive glede tega.
Zdaj pa mi se nekaj povej, na katerem net (oz. na katerem chatu) pa si ti spoznala fanta?
LP mravlja
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Spol: 

|
ni šlo za noben chat, amapk zgolj za eno oslugo .chat sploh ne uporabljam več in se mi zdi glup. čeprav pametjujem zelo rada, ampak vedi pogosto je veliko resnice v mojih napisanih ali izrečenih besedah. bodi še naprej tako idealističen, sam dva meseca sta očitno premalo, da bi osebo zares spoznal in nič čudnega, da se je spremenila. sem se sprijaznala, da se veza tud nekoč konča, pa se znam pobrat....razidem se na zelo lep način in običajno obdržim z bivšimi fanti samo prijateljstvo...kak je z drugimi ženskami ne vem, govorim zase,. nobena veza mi ne predstavlja nujo in tud sama se imam zelo fajn . za spoznanja ti ne priporočam chatov...tam je zelo malo resnice in običajno so ljudje razočarani, greh ni poskusit sam še vseen je najbolje, da osebo spoznaš tk naključno, postaneta prijatelja itd... pa veliko sreče. papa
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Spol: 
|
Draga Lady , kot vidim it texta si zelo brihtna za svoja leta in zelo samozavesta , kar mam jaz pri ženskah rad.
No lahko bi sla za zakonsko svetovalko.
In ce ze tak rada delas osluge , pa se men eno izspolni. 
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
caw.pa še jst kšno da rečem...mravla,po moje se ta tvoja punca ni "spremenila",ker sta bla premau skupi, da bise lahko.verjetno si jo samo malo bolje spoznal in ona tebe.to je vse. tu jst sm totalno razočarana nad ljubeznijo.hodila sem s fanto 4 leta;mislila sem da imava popolno (no skoraj...)zvezo,bila sva kot eno...brez pretiravanja,predvsem pa sva bila najboljša prijatelja in zaupala sem mu kot nikomur.ko so mi druge razlagale,kakšni so njihovi tipi,sem se zmer sam nasmehnla,ker na svojega nisem imela v glavnem nič za povedat.no...kot ste najbrž že uganl..pravlca se je končala tisti dan,ko sem zvedela da ima drugo.da to vsi vedo razen mene..in da me že dolgo ne mara več in se mi posmehuje za hrbtom...no,pa mi razložite prosim,kako naj po takem zaupanju v človeka(pa nisem naivna verjemite mi),zdaj še komu verjamm in kako nej mam sploh še kdaj koga rada??mislim da ljubezni,nažalost,res ni..vsaj za mene ne
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|