Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Ljubezen - kako, kaj, zakaj? (Število ogledov: 5275 )
|
Dark_Lady
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 1

|
Ojla... Jst sm pa zelo razočarano nad ljubeznijo - blo je lepo ampak je blo prehitr konec... Zlomlena sm že 2 ,esca in se kr ne morm zacelt.... A mi lahko gdo pove kaj nej nardim k bom umrla!!!!!
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
samo na hitro eno besedo,ker sem zaposlena.lubica,verjemi mi na besedo-ne boš umrla.evo,če si prebrala un moj sestavk na prejšni strani,si vidla,da smo več al mn vsi na istem.tud jst sem bila totalno razočarana,ti povem, da sem dobesedno mislila da je to to.da življenja ni več in nima smisla...in to je trajalo 3-4 mesca, s tipom sm bila 4 leta..zdaj....kot je reku Grašo:Sad te se samo rijetko sjetim...točn tko je zdej.res je,da ga mam še zmeraj globoko v sebi rada,ampak vem, da se ne bova nikoli pobotala in s tem sem se komčno sprjaznla. punca,nikol ne dovoli, da te ljubezen tako prevzeme...zmeraj mej stvari v svojih rokah.ti si ti -ena sama in neponovljiva.ne rabis nikogar da naredi srečno.sama se moraš osrečiti..najsrečnejše zveze so tiste,kjer sta partnerja na isti ravni ljubezni-ne da ma en bol rad druzga kot drug.sama sebe imej tako rada kokr si mela njega... vem, da se sliš mal zlajnano,ampak dobesedno je tko. boš videla, da bo vse v redu.mater zgubi otroka,pa preživi.mater zgubi 12 otrok pa preživi.tud ti boš preživela. vse bo v redu,trust me..veliko sreče pa enga lubčka ti moj božči...sej te čist razumem...
|
|
|
|
|
pika.
Pruček

Spol: 
Sporočila: 10
|
vsak je poseben, ponavad privlači človeka karizma, obnašanje, nasmeh.... usaj mene... pa sevede kok se ujameta v pogovoru, na konc (oz. na začetku!?) je tu še zunanjost, ki je pomembna, definitivno... ampak, ko končno spoznaš človeka, ugotoviš-da je drugačen, kot si pričakoval da bi lahko bil.. vse se obrne... videz zna varat! in to zelo! drugač pa... lepo je bit zalublen, še bolj pa ljubljen frka je sam, če je ljubezen, oz. zaljubljenost enostranska!!! LP***
|
sky is the limit
|
|
|
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
Drage moje razocaranke , kaj se toliko sikirajte. Gljete tak bom reko:
Ljubezen hitro pride , traja nekaj cas , potem pa hitro usahne, ženske ste potem v šoku , ker mislite da se boste obrzale zvezo, potem pa ko ni nic od tega, potem pa naenkrat nastopi sok, razocaranje, ne pustite se , da vam negdo pride do dna vasih custev. Bol se boste sikirale slabse bo za vas , ne pocnite tega , ker je se vedno upanje za vas in vedno pride neka nova ljubezen , ki vam vlije nova upanja.
Ce pa je kira zelo razočarana in bi rada spoznala čustvenga in iskrenega fanta naj mi pise : zattara@email.si.
No ker je tanka , v enem forumu omenla , da ima rada cokoladne riti, bom se jaz omeno mojo , ja moja je zelo cvrsta , zdraven tega pa se še ukvarjam z plesom , tak da tudi dosti miga.
Tak ce zelis tanka , te povabim na ples ljubezni 
Pusti se ocarat.
LP mravlja
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 145
|
.lubček,dej ga lomt no...
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
Draga tanka to je tvoj zadnji odgovor.
Jaz ga nic ne lomim , to kaj napisem to resno mislim.
Ce si se vedno razocarana mi pis. No ker je ravno matura pred vrati , in imajo deklne in dijaki iz srednjih sol , probleme pri mat, ponujam pomoč pri maturi , tak ce ima kdo tezave pri tem , naj mi pise.
To kaj sem zgoraj omeno glede mature , ni bila tema za ta del foruma , no tolko samo za informacijo.
To je vse za zdaj.
LP mravlja
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
uuu...debata kot se nikoli...da se jaz malo pokementiram  prvo glede la noche - sploh ni res da fantje gledajo samo za joskami in dobrimi riti...pomojem sploh to ni to ne...lahko je privlacna brez super postave ..to je vsaj moje mnenje aja pa to tudi ni res ... em...vecina mojih vrstnic misli da fantom gre po glavi samo seks??? nevem no...kak je z ostalimi samo vsaj pri meni tudi to ne drzi  na slednje se navezuje tudi intelegenca zenske ... moja nova sosolka(vbistvu sta 2 z podobnim zivlenskim stilom) ima nevem kolko fantov sicer zgleja mogoce privlacno(meni sicer ne)ampak je zabita kot -ne poznam izraza naj mi nehce pomaga-nevem kak lahko dobi resno zvezo z fantom iz faksa  (pomojem samo zaradi seksa-ceprav tega sama ne posumi pomojem)
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 18.11.2005 ob 22:00 Avtor: GasCan »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legalo
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 68

|
ne sledim temi najbol, sam komentiram.
glede starosti.. je po moje odvisno o kirem razponu govorimo, če je npr 15 & 25 je to zame bullshit. če pa je enako 10let razmaka, pri npr 35 & 45 je pa čist lepo sprejemljivo.
moja poanta je v tem da razlike v letih tut tam do 30 let, niso problematične, ČE ni mlajša oseba v obdobju glavnega čustvenega in nasploh pshiološkega razvoja. to je tam do prb 22 let.
torej je zame zveza med eno 24letnico in 55letnikom, še sprejemljiva, ker je punca najverjetneje dost zrela in odrasla da se odloči.. načeloma.
recimo zveze ko vidim med 14letnicami in 20letniki so mi pa BOLANE. pa me bk, če je kdo tuki v podobni zvezi. ker enostavno NE sprejmem argumentov, da kaj pa če "je to to", šanse so da NI, če pa je pa ne veš ker nisi dost zrel in iskušen za take zaključke.
upam da ne zameri kdo kej 
p.s. argument da ni point v starosti ampak v zrelosti, je vredu.. za vse ki so nad starostjo te bistvene faze razvoja.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 31.05.2006 ob 22:21 Avtor: Legalo »
|
|
All sheep.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
floydka_
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 58
|
sori, legalo, ampak ti misliš, da une 20 letnice ki grejo z 50 letniki, so zalublene u njih? da jih privlačijo 30 let starejši moški???!?!?.. mislim, sej mogoče jim je ušeč, njihou način, jih pač šarmirajo, kr so iskušeni, in znajo z ženskami, ampak u tej naši družbi, gre večina teh punc z nimi sam zatrad dnarja... sej en rpavimn, da se ne najde kšna svetla izjema, ki ji ta tip lohka neki pomeni, ampak večinoma ni tko...
|
barcelona-how can i forget
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost_princess
Novinec

Kul meter: -4
Spol: 
Sporočila: 4

|
no pr temu tipu zdei sm naiprei opazla cupco ..pol so ble na wrsti oci k ma res nailepse!...poi sm ga pa zacela bolj osebno spoznawat..pa mi je res ql oseba, tko bl umirjen, sramezljiv in gotov mi je to tud naibol vsec k sm jst tud taka po karakterju.
|
|
|
|
|
odstekana
Novinec

Spol: 
Sporočila: 4

|
js sn na zanimiv način dobila fanta... oba sva v dijaškem domu in njihova soba ni mela kej počet, vidli so da je pr nas še luč pa so nas poklicali (v sobah mamo stacionarne telefone... sam vn ne mormo klicat... ) pogovarjala sva se 4 ure, najprej sva se ful za***avala pol sva se pa začela že čiz resno pogovarjat pa tak.. nasledn dan sva šla na drink pa velik sva se družla, čez 2 tedna sva bla skp
|
|
|
|
|
|
|
gabipetroner
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 31

|
D3U5
Po eni strani se strinjam s tabo glede tega da smo ene punce "obsedene" s tipi in da jim znamo težti. Ko sm bla jst mlajša sem isto težila tipom. še posebi svoji prvi ljubezni nisem dala dihat. danes me je zaradi tega zelo sram. spoznala sem,da ne moreš nobeno osebo prisilit da naj bo s tabo če on tega ne želi. pa tudi če ga prepričaš naj bo s tabo to ni to.
Jst sm se naučila kontorlirat svoja čustva in jih ne vsiljujem nobenem tipu. ni mi pa jasno zakaj se tip nemore nikakor sprijaznit, če mu punca reče, da neželi imeti partnerja?? Že eno leto se trudim da bi enmu tipu dopovedala, da nočem bit z njim. kako naj mu to dopovem? kako to da se ga nič ne prime? pa poskusila sem že skoraj vse.
Zakaj se nekateri tipi pretvarjajo, da so tvoji prijatelji, v resnici pa je zaljubljen vate ali pa te želi podreti, ker je stavil, da te lahko dobi?
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|