Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Ljubezen - kako, kaj, zakaj? (Število ogledov: 5272 )
|
gabipetroner
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 31

|
tara
Sem vesela zate ker si našla sorodno dušico. moram pa pripomnit, da ni vedno vse tako lepo kot punce mislimo, da je. tud jst sem spoznala tipa, ki navzven ni nič posebnega. pritegnila me je njegova notranjost. prvič v življenju sem spoznala nekoga,ki je bil tako razumevajoč, prijazen, vedel je kaj hočem... Pred parimi dnevi sem pa spoznala, da sem se glede njega zmotila. mislila sem da je res enkraten fant in da si takega fanta punca lahko samo želi. Cel čas ko sva bila skupaj je on igral, lagal in se delal norca iz mene. takega igralaca pa še ne. sploh nisem mogla vrjeti, da me je lahko tako okul prnesu. pa imam izkušnje že od prej. tako da kar merkaj da te kdo nebi preveč prizadel....
upam da ti nisem pokvarila veselja
|
|
|
|
|
M3ty
Pruček

Kul meter: -5
Sporočila: 13

|
tara
Sem vesela zate ker si našla sorodno dušico. moram pa pripomnit, da ni vedno vse tako lepo kot punce mislimo, da je. tud jst sem spoznala tipa, ki navzven ni nič posebnega. pritegnila me je njegova notranjost. prvič v življenju sem spoznala nekoga,ki je bil tako razumevajoč, prijazen, vedel je kaj hočem... Pred parimi dnevi sem pa spoznala, da sem se glede njega zmotila. mislila sem da je res enkraten fant in da si takega fanta punca lahko samo želi. Cel čas ko sva bila skupaj je on igral, lagal in se delal norca iz mene. takega igralaca pa še ne. sploh nisem mogla vrjeti, da me je lahko tako okul prnesu. pa imam izkušnje že od prej. tako da kar merkaj da te kdo nebi preveč prizadel....
upam da ti nisem pokvarila veselja
Tudi jaz sem spoznala takega fanta pri katerem me je pritegnila njegova notranjost, smisel do humorja predvsem pa to da me je edini sprejel tako kot sem....odkrito povedano vecina gleda samo na zunanjost!Vendar pa imam na splosno z ljudmi slabe izskusnje in nikakor se nemorem pripraviti do tega da bi mu popolnoma zaupala ceprav mi veckrat dokaze da je vreden zaupanja ampak kaj ko se mogoce kmalu lahko zasuce drugace...ali pa se motim....
|
Ne ljubi nekoga ki je popoln,ljubi nekoga ki ni, in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo!
|
|
|
nastuška
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 12

|
toj res lepo slišat...da najdeš tacga fanta.sam po en stran je to res problem.vsi najprej opazmo zunanjost(na žalost).mislm halo...koga prej opazš?enga res hudga tipčka, postavnga, k ma res lepe učke pa lep nasmeh?al enga k je recimo povprečn, pa nima ne vem kakšne športne postave, pa daleč od lepih učk pa tistga res sexy nasmeška ?isto je pr puncah.kdo za vraga bo opazu rjavolasko, mal bolj polno, z očali, pa da ma pomožnosti še zobni aparat v morju umetnih blondink s takim oprsjem da čez ne vidjo, kljub temu da so največje khm khm(ne smem napisat te besede) pa jih rjavolaska prekaša kar se tiče notranjosti in inteligence?odgovora res ni treba pisat.in lih to je problem.sama mam take izkušnje.valda zacopala sm se v enga res hudga tipčka (ni blo lepšiga)...pol pa čez neki časa ugotoviš, da je v seb votu (da ne omenjam njegove tako rečene inteligence, ki je bila v bližnjem sorodstvu z blondinkino(na tiste vice mislm, da ne bo pomote)). milijonkrat raj bi mela enga povprečnga tipa, k me zna nasmejat, k ve kva hočm, k se lahk z njemu zafrkavam pa k je resna stvar se lahk tut z njim resno pogovorim...pa da me ma rd, kar je najbl pomembn. ampak takih so dandanašnji zlo redki. to je ena res za***ana zadeva. don't u think so?
|
Do WhAt YoU lOvE aNd **** ThE rEsT
|
|
|
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 148

|
točno tko je kt si napisala ...
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|