Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

party-zan.com
party-zan.com

mojucitelj.net
mojucitelj.net

eDnevnik
eDnevnik

Delphi-si
Delphi-si

Dijaski.net skupnost O življenju, vesolju in sploh vsem Ljubezen in medsebojni odnosi Rabim nasvet
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: Rabim nasvet  (Število ogledov: 1865 )
d@|sy
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 4

Poslano: 17.01.2007 ob 21:13 Odgovori

mene pa neki zanima oz bi rabla en nasvet ...jst sm zagledana v enga tipa iz  višjega letnika ... govorila sicer še nisva nikoli... kaj v tem primeru narest? njegovo cifro mam ... enkrat mu pišem ... a ne odpiše ... nvem kako nj si to razlagam ... vem da bi bo mogoče vse sam ... a mislte da bi lohka sploh še kj nardila na tem? .... Undecided Zacuden
tarja
Pruček
*

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 23

Poslano: 18.01.2007 ob 14:35 Odgovori

naaah..ker si mlajsa te 99% nebo nit pogledu ker mu je to izpod casti XD
sej si se zatrapala samo v tist kar kaze navzven in bo hitr minil Wink

i'm not short, i'm small boned.
ursa
Drugarček
**

Kul meter: 17
Sporočila: 91

Poslano: 18.01.2007 ob 14:54 Odgovori

to je ena torija. druga teorija je pa, da gres do njega (osebni) in mu poves kako in kaj. sej nimas nic za zgubit Wink

pa veliko srece!!
jančula
Novinec
*

Kul meter: -1
Sporočila: 9

Poslano: 19.01.2007 ob 17:36 Odgovori

verjetno ti ne odpise ker te ne pozna..
probaj se mu predstavit v živo....se pomotoma zaleti v njega ali pa če ga keri tvoj prijatelj pozna pa ti ga predstavi Shocked Kiss Grin
če ti bo kaj pomagalo... Smiley Wink
Shooter4
Novinec
*

Kul meter: 2

Poslano: 07.03.2007 ob 15:11 Odgovori

Ej jz mam cist isti primer sam da sm fant. Men je pa nazaj odpisala da ma fanta(pa ceprav ga v resnici nima), tko da tuk jz ne vem kaj naj naredim al naj jo pustim pri meru. Pravjo mi naj se ji osebno predstavm a se tega bojim. Menim da se mu bi tudi ti mgla osebno predstaviti. SEJ IZGUBIT ITAK NIMAS NC.

Življenje je kratko!!!!!!!!!!!
d@|sy
Novinec
*

Poslano: 13.03.2007 ob 22:38 Odgovori

vrjamem da bi blo najbolš da se mu sama predstavm .. sam ... ok zgubit nimam nč ... razn "ponosa" če se razume ... pridobim pa, nč dobrga, obrekovanje, pa to da s prstom nate kažejo in pravjo:"glej, to je pa tista, k je temu pa temu težila" ... js pa tega ful nemaram ... sm rada bol neopazna ... taka, da ustrezam vsem ljudem ... kar je težk ... no da se vrnemo nazaj ... jst si NE upam kr pridt do njega pa mu rečt kdo sm ... k premišljujem pol, kva bi pa neprej govorila? pol vse okol naja utihne, k pride k tipu kr ena ženska, ki jo noben ne pozna ... pa zčne neki govort tm ... res mi ni prijetno tole ... že sama misel na to, da bi jst mogla nrdit še drugi korak (če za prvega štejem to, da mu pišem, pa mi on ne odpiše) to se mi zdi že grozno ... verjetno bi se drugače počutila, če bi mi odpisal, ampak tako, pa se res počutm nekako ..hmm ... ponižano ... res nevem kaj bi še lahko naredila v tem primeru ... čakam na čudež ... čakam, da me bo ON ogovoru ... ON začel navezovat stik z mano ... verjetno se tole vse skup sliši zelo čudno ... samo tako se jst počutm ... verjetno sem zelo čudna oseba ...  Grin
Shooter4
Novinec
*

Poslano: 15.03.2007 ob 22:18 Odgovori

Pa naj te ne bo strah. Česa te je strah da bodo nate s prstom kazal uni k te sploh ne poznajo v bistvu sploh ne bodo vedl kaj sta se pogovarjala ( k je v soli itak dren), pa prid do njega dokaj samozavesno pa ga poglej v oči pa se predstav ( "Čaw moje ime je ... pa si mi ušeč a bi se lahko daj po šoli dobila") to je to no umes se bo on vrjetno predstavu nazaj ker bo sklepu da ne poznas njegovga imena. Prej sm napisu da mi je punca napisala da ma fanta. Pa je pisala cez 2 tedna moji sosolki da nima vec fanta pa sva sla ze skupi vn. Pa sej tud teb bo ratal.

Vrjam mi da te ne bo noben čudn gledu. Ker letnik pa si???

d@|sy
Novinec
*

Poslano: 16.03.2007 ob 18:19 Odgovori

amm ...  1. letnik ... drugače si pa res lepo napiso tole ... Smiley ja me je strah tega  Huh ... ker sem ponavadi v pogoovorih z nepoznanimi tipi čisto zmedena in mi ne gre ... vedno kaj zamočim ... če mi je pa tip še všeč je pa to še bol izrazito ...  Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Shocked si ne morem pomagat ...  Undecided
narnia
Drugarček
**

Kul meter: 9
Sporočila: 58

Poslano: 16.03.2007 ob 23:58 Odgovori

jou...dete bogo (v najlepšem smislu Embarrassed)...kok si ti sramežljivu.
dej met mal več samozavesti. preden greš v napad, ki ti ga je shooter4 čist lepo napisal, naj ti kera tvoja frendica piha na dušo da boš bul zaupala sama vase.  Wink
drgač pa...če te bo še zmerej strah. se pač probaj 'ponesreč' zaletet v njega al pa kej tazga. Grin pol ga pa vsakič ko ga boš vidla pozdrav. tut če ne boš vedla njegovga imena on pa tvojga ne bosta iz neznancev postala znanca in to je kar velik korak. pol pa morš bit potrpežljiva pa korak za korakom it naprej...pol ga lhko že uprašaš če ma mogoče čigumi al pa če kadiš če m,a vžigalnik al pa kej tazga...
pru prid do tega da bo vedu da obstajaš pol se bomo pa naprej menil.

čeprou še zmerej pravm da un načrt od shooterja tut ni slab  Smiley

...So kiss me and smile for me...
Shooter4
Novinec
*

Poslano: 18.03.2007 ob 18:40 Odgovori

Ej cist nc ne mors zamoct. Sam korajzno najtezi ga je za vn vprasat ce ga ne poznas. Pol pa k bosta sla enkrat vn bo pa vse tekl k namazan. Ker bosta sama. Pa punce itak prej dozorite k mi fantje. Tko da se ti ni treba sekerat ker je starejsi. Punce nasploh hodjo z starejsimi fanti. Tko da k ga zdej prvic vids v akcijo. Lepo ga vpras ce bi sel s tabo na pijacko, pa bos vidla.

KORAJZNO.

Shooter4
Novinec
*

Poslano: 18.03.2007 ob 18:44 Odgovori

Sam se neki. Kasno zaletavanje,pa to bo mislu da se hodt ne znas. Pa cigumiji to ni to. Ti ga prec v***** vrjam mi ce si mu vsec se bo prec zmenu z tabo ce pa ne pa tud zaletavanje ne pomaga pa cigumiji. Pa cim hitrej ga vpras ker cas je pomemben.

medvedka
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 27.03.2007 ob 19:50 Odgovori

mene pa tud zanima, kaj narest če ti je kdo ušeč pa je starejši od tebe. Sej sva dobra frenda sam mi je res ful ušeč
narnia
Drugarček
**

Poslano: 29.03.2007 ob 19:17 Odgovori

delej tko ko je shooter reku...enkat ga dob da gre sam s tabo vn u kino al pa kam...pa ga kušn Wink trust me...it always works   Cool če pa ti nis njemu ušeč na tak način bo pač mau nerodnu sm bo bulš takoj ko bo kdo kako foro reku...sm če pravš da sta taka dobra frenda...hudika če ti tut njemu nis ušeč  Cheesy ...sm kušn ga  Embarrassed Tongue

pa sporoč kak je šlo Grin

narnia
Drugarček
**

Poslano: 29.03.2007 ob 19:18 Odgovori

ej ti bejba...d@Isy... kak gre pa tebi kej? ti je kej ratalu? si nardila kej?

d@|sy
Novinec
*

Poslano: 06.04.2007 ob 22:46 Odgovori

čao Cheesy po dolgem času spet tukej Wink no, js sm nardila kar sm lhka ... blo je mal nerodn sicr ... sam. .. zej je že mim ... uglavnm povedu mi je d ma punco ... pa tk .. zdj je navadn ... navadn frenda ...  Sad Sad Sad  tega trenutka se nebi rada vč spominala ...  Sad ni blo fain ...  Sad zj sj vem pr čem sm ... Hvaaalaa shooter, narnia, in drugi - pomagalo  Wink
narnia
Drugarček
**

Poslano: 08.04.2007 ob 20:13 Odgovori

Undecided božčka... Sad

sm da si kej nardila...upam da si zdej kljub vsemu bolj samozavestna Wink

rivarossi
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 09.04.2007 ob 17:59 Odgovori

pejt lepo do njega pa mu rec da si vanga pa bos takoj vidla ce te bo sprejeu Embarrassed
ondan
Pruček
*

Sporočila: 16

Poslano: 23.05.2007 ob 21:23 Odgovori

ce ti ni odpisu verjetno pomeni da ni oseba, ki bi se navdusevala nad neznancevimi sms sporocili...zatorej  face to face drgac ne gre Tongue pa srecno
gabipetroner
Pruček
*

Sporočila: 31

Poslano: 30.05.2007 ob 16:10 Odgovori

Jst pa mislim da bi za vaju oba bilo najbolje, da pozabita na svoji simpatiji in se pustita presenetiti. Nikoli ne vesta kdaj se bo vajina simpatija zagledala v vaju. tko da probita si poiskat drugo osebo ker pol obstaja več možnosti, da pritegneta pozornost... Približno tako se je meni zgodilo. spoznala sem fanta, ki mi je bil zelo všeč pa sem nisem imela šans ker je imel punco. po enem mesecu me je sam poiskal in tako sva začela hodit. nikar ne obupajta. saj vesta kako rečejo: Doči če maca na vrataca Smiley Smiley Smiley
gabipetroner
Pruček
*

Sporočila: 31

Poslano: 30.05.2007 ob 16:12 Odgovori

Najbolje bo da mu to poveš, ker nikoli ne veš, če on isto čuti do tebe.
GhostGeek
Pruček
*

Kul meter: 4
Sporočila: 29

Poslano: 08.04.2008 ob 14:34 Odgovori

Najbolje bo da mu to poveš, ker nikoli ne veš, če on isto čuti do tebe.

To drži !  Wink to sm občutiv na lasni koži !  Sad  Ena mi je bla všeč (pa takrat se nism bil tok
pogumen) pa ji nism povedel sm bil pa jest tut nej Cool poj  smo se pa mal pogovarjal mi je pa povedala da sm bil jest nej tut ! sam kva češ takrat je blo že prepozn !  Sad   No sej zdej pa ... se mamo fletn  Roll Eyes

Lp

We love dijaski.net !!!
Matoh
Novinec
*

Spol: Moški

Poslano: 03.06.2008 ob 19:53 Odgovori

Mene pa zanima, če mi lahko kdo pomaga pri temle problemu: sem zaljubljen v punco iz sosednjega razreda in se vsakič, ko se vidiva pozdraviva ( Kiss ), dal sem ji tudi darilo, ko sem prišel s potovanja. Vsa je bila vsela in ves čas se mi je zahvaljevala. Ko sem imel čez nekaj dni rojstni dan, mi je prvo čestitala potem pa me je preprosto pograbila in me stisnila v objem. Sedaj me pa zanima, če je morda vame - sicer mi je okoli januarja rekla, da bi se nejne ustnice odlično prilegale z mojimi ( Embarrassed ). Torej, ali je vame ali ni? Sem iz 8-ega razreda in menda je zaljubljena v enega iz 9-ega. Ali bom imel drugo leto, ko letošnjih devetarjev ne bo, več možnosti? Ali sploh imam kakšno možnost?

http://cluuzville.myminicity.com/
Room2012
Maturant

Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 03.06.2008 ob 22:03 Odgovori

Ja najbolš da probaš a ne Wink
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X