Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

party-zan.com
party-zan.com

Delphi-si
Delphi-si

Pikslar
Pikslar

forzanka
forzanka

Dijaski.net skupnost O življenju, vesolju in sploh vsem Znanost in tehnika Kako pogosto zamenjate mobitel?
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: Kako pogosto zamenjate mobitel?  (Število ogledov: 1367 )
Triad
Drugarček
**

Kul meter: 5
Spol: Moški
Sporočila: 61

Poslano: 01.02.2007 ob 18:08 Odgovori

Danes sem razmišljal o tem, kolk mobitelov sem dozdaj že zamenjal. Uporabljam jih že približno devet let, in ko sem dobro (res dobro Smiley ) pobrskal po spominu, sem prišel do ugotovitve, da sem jih v tem obdobju zamenjal kar 9! Zanima me pa, ali sem jaz čuden al tudi vi v povprečju vsako leto kupite nov mobitel? Ampak jaz si preprosto ne morem pomagat, kadar zagledam novo akcijo se vedno zaletim v najbližji mobitelov center po novo igračko...  Grin
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Sporočila: 604

Poslano: 01.02.2007 ob 18:16 Odgovori

Jaz imam mojega že skoraj 4 leta, kmalu bo, pa  mi še vedno dobro služi.
Menjat telefon samo zato, ker so novi se mi zdi brezveze. Menjal ga bom le takrat, ko se bo ta pokvaril ali pa ne bo več tehnično ustrezen.  Smiley

Pa baterija po toliko časa še vedno drži skoraj cel teden, če ga zelo malo uporabljam.  Cool

p.s.: zamenjal sem pa do sedaj tri, drugega za prvega, ker sem ga podedoval, tretjega pa, ker je drugi crknil.
Triad
Drugarček
**

Poslano: 01.02.2007 ob 18:24 Odgovori

Vau, 4 leta...  Cheesy

Katero "mašino" pa maš., da ti po tolkem času še vedno drži baterija. Men se zdi, da mi že po pol leta začenja mal pešat. Smiley
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Sporočila: 604

Poslano: 01.02.2007 ob 21:45 Odgovori

Sagem myx-3.
Je pa res, da ga bolj malo uporabljam, nisem tak, da bi vsak dan na veliko telefoniral. Bolj samo nekajkrat na teden, včasih še manj, včasih pa malo več.  Smiley

* myx3_2.jpg (6.78 KB - Število prenosov: 148 .)
Triad
Drugarček
**

Poslano: 02.02.2007 ob 21:51 Odgovori

Mnja, men pa mobitel še zdaleč ni sam za pogovore. Dost ga uporabljam za net, pa mp3-je.
Enkrat sem celo pri matematki plonku z njim. Sem nekje dobil rešene teste, jih skeniru, shranu fotko na telefon in vse lepo prepisu  Cheesy.
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Spol: Ženski
Sporočila: 147

Poslano: 02.02.2007 ob 23:11 Odgovori

Jz tut uporablam že ene 9 let mobitel. Do zdej sm mela 4 mobitele. Prvega sm zamenjala za novega, ker je bil že ful slab (regla pač Wink ), tretjega sem dobila, ker so mi druzga ukradl, četrtega sem pa dobila, oz ga je dobil oči kot neko sponzorsko darilo or sth. Ampak če ga ne bi dobil, bi verjetno še vedno imela tastaro nokio. Sej že ramzišljam, da bi prešaltala nazaj nanjo. Ker ma ta S-E skos neke možganske krče, pa baterija gre po 3. dneh....čisti dizastr.

Živi zdravo z naravo
Triad
Drugarček
**

Poslano: 04.02.2007 ob 00:18 Odgovori

O jej, torej sem še vedno v vodstvu po količini mobitelov na leto...  Smiley Ampak poznam enga, k ma pa skoraj vsakič drug telefon, kadar ga srečam...  Roll Eyes
[n00b]
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 7

Poslano: 24.02.2007 ob 17:02 Odgovori

Jaz še vedno vstrajam z mojo Nokio 3210...

http://www.n00b.si/
Triad
Drugarček
**

Poslano: 26.02.2007 ob 18:42 Odgovori

Jaz še vedno vstrajam z mojo Nokio 3210...

In koliko časa jo že maš? Smiley

by the way, jst že spet koketiram z novim telefonom.

Razmišljam, da bi celo ipoda zamenju z mobitelom, ker prihaja poletje počas in bojo žepi kmalu prepolni za vse igračke.
[n00b]
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 7

Poslano: 27.02.2007 ob 22:50 Odgovori

Zdaj bo cca. 3-4 let.

In zaenkrat se je ne mislim menjavat Tongue

http://www.n00b.si/
tarja
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 23

Poslano: 28.02.2007 ob 18:32 Odgovori

Ojoj, mobiteli.. Mislim da sm prvi mobi dobla pr ene 10ih letih se pravi, da ga uporablam 6 let. V tem casu sm zamenjala...huh...1,2,3..mislim da 13 mobijeu Huh obicajno zaradi tega ker sem ga z***ala...pa ne da bi mi padu al pa kaj...kr tko...gre k vragu Shocked In ja, tut 3 nokie mi je ratal zj****, tko da niso nekvalitetni telefoni krivi.. Ponavadi mam 2 telefona, enga za klicat (nmt) pa enga za smse in podobno + se enga za rezervo Undecided jeah, mislim da je to rekord Grin

i'm not short, i'm small boned.
Triad
Drugarček
**

Poslano: 01.03.2007 ob 18:34 Odgovori

Ojoj, mobiteli.. Mislim da sm prvi mobi dobla pr ene 10ih letih se pravi, da ga uporablam 6 let. V tem casu sm zamenjala...huh...1,2,3..mislim da 13 mobijeu Huh obicajno zaradi tega ker sem ga z***ala...pa ne da bi mi padu al pa kaj...kr tko...gre k vragu Shocked In ja, tut 3 nokie mi je ratal zj****, tko da niso nekvalitetni telefoni krivi.. Ponavadi mam 2 telefona, enga za klicat (nmt) pa enga za smse in podobno + se enga za rezervo Undecided jeah, mislim da je to rekord Grin

Mislim, da boš kar nekaj časa ostala na stopničkah pri tolkih telefonih Cheesy Morš met pa kr vlko torbico Tongue
Wanna
Tretarček

Kul meter: -1
Sporočila: 103

Poslano: 28.05.2007 ob 19:23 Odgovori

ne ne Smiley jst imam enega za simobil, enega za mobitel, včasih pa tko še enega za rezervo...  Cheesy človek ne more verjet koliko stvari lahko spraviš v  toribico  Wink
mislim, da sem zamenjala ene.. pet, šest telefonov.. prejšnjega sem imela ravno dve leti, da mi je potekla naročnina potem se mi je pa razbil na maturantskem izletu..  Embarrassed skos sem dala vse od motorole do sagema in zdaj  prisegam na nokio Smiley
Triad
Drugarček
**

Poslano: 30.05.2007 ob 17:32 Odgovori

Jst sem trenutno v fazi šparanja za brand new N95  Kiss
Telefon je preprosto predober, da se ne bi nahajal na moji mizi!
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

Poslano: 09.06.2008 ob 18:38 Odgovori

HaHa..taLe tema je pa čist zame..
jst spLoh nimam sreče z mobiteLi..

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X