Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Kako pogosto zamenjate mobitel? (Število ogledov: 1368 )
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Danes sem razmišljal o tem, kolk mobitelov sem dozdaj že zamenjal. Uporabljam jih že približno devet let, in ko sem dobro (res dobro ) pobrskal po spominu, sem prišel do ugotovitve, da sem jih v tem obdobju zamenjal kar 9! Zanima me pa, ali sem jaz čuden al tudi vi v povprečju vsako leto kupite nov mobitel? Ampak jaz si preprosto ne morem pomagat, kadar zagledam novo akcijo se vedno zaletim v najbližji mobitelov center po novo igračko...
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
Jaz imam mojega že skoraj 4 leta, kmalu bo, pa mi še vedno dobro služi. Menjat telefon samo zato, ker so novi se mi zdi brezveze. Menjal ga bom le takrat, ko se bo ta pokvaril ali pa ne bo več tehnično ustrezen. 
Pa baterija po toliko časa še vedno drži skoraj cel teden, če ga zelo malo uporabljam. 
p.s.: zamenjal sem pa do sedaj tri, drugega za prvega, ker sem ga podedoval, tretjega pa, ker je drugi crknil.
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Vau, 4 leta... 
Katero "mašino" pa maš., da ti po tolkem času še vedno drži baterija. Men se zdi, da mi že po pol leta začenja mal pešat.
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
Sagem myx-3. Je pa res, da ga bolj malo uporabljam, nisem tak, da bi vsak dan na veliko telefoniral. Bolj samo nekajkrat na teden, včasih še manj, včasih pa malo več. 
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Mnja, men pa mobitel še zdaleč ni sam za pogovore. Dost ga uporabljam za net, pa mp3-je. Enkrat sem celo pri matematki plonku z njim. Sem nekje dobil rešene teste, jih skeniru, shranu fotko na telefon in vse lepo prepisu .
|
|
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
O jej, torej sem še vedno v vodstvu po količini mobitelov na leto... Ampak poznam enga, k ma pa skoraj vsakič drug telefon, kadar ga srečam...
|
|
|
|
|
[n00b]
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 7

|
Jaz še vedno vstrajam z mojo Nokio 3210...
|
http://www.n00b.si/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wanna
Tretarček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 103

|
ne ne jst imam enega za simobil, enega za mobitel, včasih pa tko še enega za rezervo... človek ne more verjet koliko stvari lahko spraviš v toribico  mislim, da sem zamenjala ene.. pet, šest telefonov.. prejšnjega sem imela ravno dve leti, da mi je potekla naročnina potem se mi je pa razbil na maturantskem izletu.. skos sem dala vse od motorole do sagema in zdaj prisegam na nokio
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Jst sem trenutno v fazi šparanja za brand new N95  Telefon je preprosto predober, da se ne bi nahajal na moji mizi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|