Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Bloganje (Število ogledov: 988 )
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Evo, spet jst 
Zanima me, če kdo od vas piše bloge, tko bolj resno...jst sem namreč poskusu, ampak mi ni uspel preveč dolgo pisat, zato jih rajš kar berem, sploh kakšne bolj tehnološke ipd. OK, v to kategorijo lahk vključmo še video bloge in podcaste, če se slučajn kdo s tem ukvarja.
Torej če kdo od vas blogga se javite tukaj, da si ogledamo vaše zapise/posnetke še mi .
Ena dost kul varianta bloga je pri mobitelu. Tam se ponavadi zadržujem kadar mam mal preveč časa in nisem ravn doma. Če še niste tega poskusl, rabte umts telefon pa pokličte na 187 187 (ravn dans sm tam pogledu res kul intervju z Ladotom Bizovičarjem) . Drugač pa sem se že tud kar nekaj časa spravlju k snemanju podcastov, ampak sem ostal nekje pri konceptu. 
Torej...? 
|
|
|
|
|
*Eva*
Pruček

Kul meter: -2
Sporočila: 25

|
sama ne blogam, ampak zelo zelo rada berem dobre bloge... me pa zelo zanima tale tvoja zadevca z blogom prek mobitela or whatever.. daj ti tole malo bolj podrobno razloži
|
...ali pač ne...
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Tkole je, če maš umts telefon in si pri mobitelu, je treba poklicat na številko 187 187 (nč bat, vsi videoklici so zastonj ). Tam se potem prikaže meni, po katerem navigiraš tk, da pritisneš cifro, ki je poleg izbire, ki jo hočeš (recimo 1 je moj blog,...). Lahk posnameš svoje bloge, karkol pač ti pade na pamet, lahko pa tud samo gledaš bloge drugih in pa bloge slavnih... To je v bistvu vse. Upam, da sm biu dost razumljiv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
dobr blog, vsekakor zlo dobr design. vem koliko trdega dela gre v en blog, zato vidim, da je ta blog res dober.
pa še lepe slike maš
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|