Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Evrovizija 2007 (Število ogledov: 967 )
|
pauli*
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 3

|
ma kdo stare evrovizijske pesmi??? 
recimo od leta 1990 nazaj
tnx vnparej
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 13.05.2007 ob 22:26 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pauli*
Novinec

Spol: 
Sporočila: 3

|
ne letošnja bo v začetku maja
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Kaj ne bo nihče pokomentiral včerajšnjega šova? 
Jst lahko rečem samo, da sem navijal za švede, francoze in nemce...
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
Sem gledal polfinale in finale, oboje je bilo zelo dobro izpeljano. Tako da čez prireditev nimam kaj za reči. O skladbah pa, ogromno jih je bilo preveč generičnih, medsebojno enakih, neizstopajočih. Zato tudi tak poraz zahoda v polfinalu in finalu. Naša se je odlično odrezala, najprej je prišla v finale, kar 7. od 24-ih v polfinalu, nato pa še dobra uvrstitev v finalu. Velikih možnosti za boljše mesto ni imela, zato je 15. mesto super, pa več kot 60 točk dobit,... Srbija si je zaslužila zmago, pesem je odlična, čeprav pevka izgleda kot en fantek. Sem upal, da bo Ukraina zmagala, Verka je prav zabaven, pesem ni nič posebnega, samo celoten nastop bi si zaslužil zmago. Da so pa Rusinje tako visoko prišle, s takšnim komadom, eh.
Se je pa lepo pokazalo, da je bolj pomembno s katere države nekdo prihaja in na koga meji, kot pa sama glasba in nastop. Spet smo bili priča pričakovanim podelitvam točk med nekaterimi državami, recimo Ciper -> Grčija. Samo se mi zdi, da je bilo letos to manj izrazito in upam, da bo v naslednjih letih bolj raznoliko in napeto.
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 143

|
Žalostno je da se grejo tako točkovanje.Naši sosedje bi nam lahko prispeval kakšno točko več, al pa Madžarska-sploh kakšno točko. Srbija je bla kar vredu,samo pevka zgleda bolj ko en Marijo ne pa Marija Ja tko je -dober glas seže v deveto vas- CELO ISLANDIJA JIM JE DALA 10 TOČK. C C C
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Zdaj sem nekajkrat poslušal ukrajinsko in mi je vedno bolj všeč. V bistvu že mam ringtone na telefonu...
Kar se pa tiče euro kuhinje in sosedskega podeljevanja točk...kaj pa vem Srbiji je res uspelo kljub temu, mogoče bi lahko prepovedali podeljevanje točk še sosednjim državam
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 143

|
Men je bla na začetku čist bedna ta Ukrajinska, zdej mi pa postaja wšeč. ^^Prow face so.Samo večkrat jo je treba slišat.
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Ampak ne glede na to kolk se trudim, da bi mi bila Srbska všeč, mi ne uspe...pač balada, ne vem kaj ljudje vidijo v tej pesmi. Edino kar je res, je to da je dobro odpela, sam komad je pa tko tko...
|
|
|
|
|
FaNNek
Novinec

Spol: 
Sporočila: 1

|
hmmm... pejte na www.eurovision.tv pa tm gor use najdete za letos in prejsna leta ful zakon
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|