Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Viktorji 2006 (Število ogledov: 576 )
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
Sem spremljal, pa sem bil kar navdušen nad samo prireditvijo. Zrnec je res car! Vsi štosi so bili odlični, za nasmejat se. Samo tistega z indijancem nisem razumel, ko je sedel pred šotorom, sekal in nekaj tulil.
Viktorji so po mojem mnenju večinoma šli kar v prave roke. Razen mogoče za lokalno tv postajo, MTV Adria... Zelo me je pa presenetil Jonasov viktor za posebne dosežke. Nikoli si nisem mislil, da je njegovo ustvarjanje na področju blogov tako pomembno. Pravtako me je navdušil tudi drugi viktor za posebne dosežke, ki sta ga dobila Pro Plus in RTV Slovenija, za prenos svetovnega prvenstva v nogometu. Kot so povedali, je bilo res super, da sta se takrat dva "nasprotnika" vsedla skupaj in izpeljala to stvar, zelo dobro, od katere smo imeli največ mi, gledalci. Upam, da bojo še kaj takšnega ponovili.
Naslednje leto pa... upam, da bo enako dobra prireditev, mogoče še boljša, nikoli se ne ve.
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Najbolj zanimiva mi je nagrada, k jo je Jonas prejel za svoj blog. Sam sicer bloge spremljam že dolgo časa in on se jih je pravzaprav lotil relativno pozno v svetovnem merilu... Je pač tako, da vse stvari k nam čez lužo potujejo kakšni dve leti ...
Prireditve pa nisem mel časa spremljat.
|
|
|
|
|
ondan
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 16
|
brezveze, edin jurij je neki dal od sebe...ostalo pod nivojem.
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|