Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Prevoz.org
Prevoz.org

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo izbira predmetov za maturo + študij etnologije in kulturne antroplogije
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: izbira predmetov za maturo + študij etnologije in kulturne antroplogije  (Število ogledov: 433 )
bambina
Pruček
*

Kul meter: 0
Spol: Ženski
Sporočila: 38

Poslano: 09.04.2007 ob 11:00 Odgovori

hojla!
imam nekaj vpr za vas. . .upam, da mi boste lahko pomagali. . .Wink

1. mi lahko kdo pove, kako poteka študij etnologije in kulturne antroplogije oz mi pove,kaj si, ko končaš s študijem, kakšne so kaj možnosti zaposlitve?
2. kako je s soc na maturi?
3. kje bi lahko na netu našla, kje komplicirajo glede izbranega predmeta na maturi pri  vpisu na univerzo?
4. kako se kaj vi odločate za predmete na maturi?

najlepša hvala!!

veliko sreče pri pisanju mature in sprejetju na želeno univerzo!!!! Smiley

edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
molekulca
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 143

Poslano: 14.05.2007 ob 12:56 Odgovori

hojla!
imam nekaj vpr za vas. . .upam, da mi boste lahko pomagali. . .Wink

1. mi lahko kdo pove, kako poteka študij etnologije in kulturne antroplogije oz mi pove,kaj si, ko končaš s študijem, kakšne so kaj možnosti zaposlitve?
2. kako je s soc na maturi?
3. kje bi lahko na netu našla, kje komplicirajo glede izbranega predmeta na maturi pri  vpisu na univerzo?
4. kako se kaj vi odločate za predmete na maturi?

najlepša hvala!!

veliko sreče pri pisanju mature in sprejetju na želeno univerzo!!!! Smiley

Glej najboljši odgovor glede študija  etnologije...boš dobila na faksu samem.Napisane maš wse podatke,kar se pa tiče zaposlitve in študija pa ti to lahko zaupa kakšn od študentov. Čeprav mislim, da ni prav velikega števila razpisanih delovnih mest za ta poklic.Po tem študiju postaneš dipl. Etnolog in kulturni antropolog.
Če želiš to študirat ti je najboljša odskočna deska na maturi geografija in še en tuji jezik.Tudi sociologija ni slaba izbira.Drugače pa ni prav velike razlike med predmeti na maturi,vsak po svoje je težek in lahek hkrati-učit se je treba pa povsod Wink
pattys
Drugarček
**

Kul meter: -1
Sporočila: 76

Poslano: 22.05.2007 ob 11:57 Odgovori

Ojla!
Sama sm se upisala na isto fakulteto kot ti in za maturo vzela poleg matematike in slovenscine of course se anglescino, italjanscino in zgodovino.. Mislim da ni pomembno kere predmete vzames za vpis, vazno je da naredis maturo Smiley
Ce jezike znas je super ker je anglescina obvezna in izbiras se med nemscino in italjanscino (svetuje se jezik, ki ga ne znas se dobro saj ti baje ful pomaga pol pri branju literature in nevem cesa se)..
U glavnem, po koncanem studiju nevem tocno kaj si oz kje in kaj sploh lahko delas.. Men se je studij zdel zanimiv ampak se dalec ne vem kaj sploh hocem delat v zivljenju.. Upam da me bo pot najdla, sama se nism se zmozna odlocati ocitno.  Embarrassed
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X