Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Cheeseburger z mobitelom (Število ogledov: 705 )
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Nazadnje, ko sem bil v McDonaldsu sem pred seboj v vrsti opazil enga, k je plaču z mobitelom. Zdelo se mi je tako kul, da sem se mal pozanimu in ugotovil, da lahko če si pri Mobitelu dejansko plačaš. Mislim da je neka mesečna omejitev, kolk lahk zapraviš, ampak je dost kul, sploh če ti slučajno zmanjka keša in se ti de ljubi do bankomata. 
Je kdo že plačal kaj s telefonom na tak način?
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Spol: 
Sporočila: 605

|
http://www.moneta.si/
Že stara zadeva, samo se dokaj malo uporablja. Telefon kot kreditna kartica, ideja ni slaba.
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Ideja je pravzaprav odlična. Zdaj ko malo bolj opazujem sem naletel na možnost takšnega plačila na kar nekaj mestih... Priročno in kul hkrati V bistvu je še tolk večja frka, če zgubiš mobitel, ne sam da ti lahko kdo nabije račun, ampak še tkole zapravi keš...tko da zdaj razmišljam, da bi si geslo nastavu.
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Danes sem v BTCju naletel na mični gospodični, ki predstavili kako deluje videoklic in moneta. Zanalašč sem se naredil kot da nič ne vem in pogledal demonstracijo.
Zgleda, da so se odločili malo bolj podrobno predstavit to ljudem...poznam jih namreč kar nekaj, ki imajo res dober mobitel in ga uporabljajo za sms, klic in mogoče kupijo kino vstopnico na planetu, to je pa tudi vse.
Se vam zdijo dodatne storitve (videoklic, moneta, brskanje po wapu,...) preveč zakomplicirane?
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|