sarah
Tretarček

Kul meter: 9
Spol: 
Sporočila: 110

|
se mi zdi da je brezveze špekulirat kaj bo. ker ni nekega sistema tu. ker si lahko pol "fino" presenečen, če računaš da bo kaka tema ziher al pa kaj. 2 izmed desetih bota in to je to.
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 85

|
ja se strinjm....vse se je treba naučit 
lani al predlani je ena tu rekla za ziher keri 2 temi bota (kao zaupni podatki iz rica)...pol pa so se vsi na to zanašali...in ni blo nobene od teh dveh tem...
aja...pa hvala za zapiske
|
|
|
|
|
|
|
pattys
Drugarček

Kul meter: -1
Sporočila: 76
|
Uhh zdej ko vidim kr neki teh mejlov tuki, a se da komu poslat se meni? andreja7@gmail.com thhhhhnx!
|
|
|
|
|
Luzca
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
bi lahko še jaz dobila tiste zapiske, da vidim kakšne so razlike(če so sploh) v kakšnih podatkih
ursa.luzca@gmail.com
hvala!  lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kissy
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 4

|
oila... jaz bi tudi rabila zapiske...ce mi ji lahko pošlje kdo na kissygirl@email.si tnx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
craig
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 24
|
wem, da je nesmiselno ugibat kj bo na maturi...in se dobro spomnem une gospodične od lani, ki je rekla da je 100% kere teme boje. Slišal pa sem, da na nekaterih šolah, profesorji že v naprej powejo dijakom kaj bo n amaturi iz zgodovine...poškilijo v pole...je to ress?? al je s5 kšna zafrkancija...?? =))
|
|
|
|
|
gabipetroner
Pruček

Spol: 
Sporočila: 31

|
pri slovki, matematiki, angleščini prfoksi ne vejo kaj je v polah. in nesmejo škilt u pole. pri drugih predmetih, ki niso tako pomembni pa prfoksi prbližen vejo kaj je notr ker jih sami sestavljajo! kapriaš?
|
|
|
|
|
craig
Pruček

Spol: 
|
ja sej razumem...ampak sem hotu rečt...da lani je na sosednji šoli iz mojega kraja...profesor par dni pred maturo...powedau točno kateri 2 temi bojo ble na maturi...in pol so ble ress te 2 temi...
|
|
|
|
|
Minianya
Drugarček

Sporočila: 57
|
ja lejte jst cist uno mislm da prvih viskoh kultur nav vse ostalo je odprt:D
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Kul meter: 9
Spol: 
Sporočila: 110

|
<< eh. napačnega sem citirala. en bo gori.
|
|
|
|
|
craig
Pruček

Spol: 
|
jst nisem nič 100% trdil...sem samo powedau kj mi je kolega reku ki je na sosednji šoli...
|
|
|
|
|
robben
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 5
|
sarah bi men tudi prosim poslala zapiske na tadej77@email.si ....hvala!
ti dve temi ki sta bili letos na poskusni maturi,a prideta v poštev tudi lahko pri redni?
|
|
|
|
|
|
|
E_račka
Pruček

Sporočila: 19
|
In kaj napoveduje tvoja profesorca? btw, pole ne pridejo na šolo isti dan, ampak so že prej na šoli. vsaj pr nas. Baje...
|
|
|
|
|
gabipetroner
Pruček

Spol: 
Sporočila: 31

|
jst sm že odpisala in točn kar je rekla naj se naučimo je blo noter! kdaj pa pridejo pole na šolo pa jst nevem. pomojem kak dan prej. nism zihr.
|
|
|
|
|
pattys
Drugarček

Sporočila: 76
|
Doro.. In kaj pravi ta profesorca za letos? Kaka vprasanja je sestavljalea so bla izzrebana?
|
|
|
|
|