Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

forzanka
forzanka

Chit Chat Network
Chit Chat Network

party-zan.com
party-zan.com

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Biologija 2007
Stran: 1 [2] 3 4 ... 11 Natisni
Avtor Tema: Biologija 2007  (Število ogledov: 5615 )
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: Ženski
Sporočila: 155

Poslano: 26.05.2007 ob 17:12 Odgovori

Tko no, nisem se nič učila, pa tut nismo vse snovi še vzeli ( ekologija in evolucija ), treba se bo učit to vsekakor, pol pa mislim da bo šlo.
Tara
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 38

Poslano: 26.05.2007 ob 19:59 Odgovori

ola!

hmm ja men se je zdel pru del dost navadn sam un drug pa kr neki sej najbl me to skrbi da neb znala prov izbrt -pravihtem pol bo šu pa cajt kr mem!  škoda k letos tut prej namo izvedl tem, bi bla zlo vesela k te bajle je res največ in jest se vse tko bl znam tko da se bom mogla res dol usest pa preštudirat sam k se mi tko ne da.

a se drgač dost učite te bajle?

pa pa

They watched as the snake shed layer after layer until only cold bone remained.
Avoid
Pruček
*

Kul meter: 1
Spol: Moški
Sporočila: 19

Poslano: 27.05.2007 ob 11:44 Odgovori

Kolko ste dobli interni del?

Jaz mam 19/20  Cool

Every forgotten second is a past
LittleGirl
Pruček
*

Sporočila: 28

Poslano: 27.05.2007 ob 12:26 Odgovori

Jaz sem dobila vseh 20 za poročila.

Ampak me je zelo strah, ker je res ful dosti snovi jaz pa se še nisem niti prav zraven vsedla. Sad
Simpa
Četrtovček

Poslano: 27.05.2007 ob 12:47 Odgovori

Ja dosti je, samo sej bo šlo. Jaz sem tudi 20 dobila.
Tara
Pruček
*

Poslano: 27.05.2007 ob 12:57 Odgovori

jest sm pa dobla 19/20 Grin

sam dejte mi povedat kuko se to pol točkuje! če recimo dobiš 60 točk od 20 pa še te vaje 19/20 kok maš pol to procentov skupi. K tole mi pa res ni jasn

ja jest se dons začnem učit, tko da mam še 5 dni- sej toj še velik ane

pa pa

Simpa
Četrtovček

Poslano: 27.05.2007 ob 13:23 Odgovori

glej to je 20% pole pa usaka 40% (skupaj 80), vseh točk je skupaj 100 torej 100%.
Zdaj ti recimo maš 19 točk pa dobiš na unih polah skupaj 60 točk je to 79 in je 79%. Jaz mislim da je tako Smiley

ja jaz pa jutri začnem s polno paro Smiley
Tara
Pruček
*

Poslano: 27.05.2007 ob 13:28 Odgovori

aha jets ms pa misln da je 80 točk 80 % no sej upam da je tko kt si rekla k pol je dobr ane Grin

jah nč treba se bo učit ker d bajle je samo se 5 dni snovi pa tok da se vn ne vids Shocked

pa pa

mishkaaa
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 144

Poslano: 28.05.2007 ob 15:06 Odgovori

še mal pa bo biologija tle  Undecided
na živalih ni tok poudarka a ne?
molekulca
Tretarček

Sporočila: 143

Poslano: 28.05.2007 ob 15:24 Odgovori

Jst sploh ne vem kje nej se lotim zadev Vsaj laboratorijske mam 19/20  Smiley Na živalih pomoje res ne bo tok. A se vi kej učite iz une knjige za lab. vaje? K rešujem to zbirko maturitetnih nalog pa je kr velik primerov.
Po kerih knjigah se učite? Embarrassed
Simpa
Četrtovček

Poslano: 28.05.2007 ob 15:30 Odgovori

še mal pa bo biologija tle  Undecided
na živalih ni tok poudarka a ne?

Ko bi vsaj bilo, meni to najbolj leži, najmanj pa mi ležijo rastline Smiley Jaz se učim iz učbenikov, shematski pregledi, izpiski, zvezki in pa bivše mature Smiley
Tara
Pruček
*

Poslano: 28.05.2007 ob 17:01 Odgovori

mene je kr groza petka, k še tok ne znam da sam ajde in nevem kdajs e bom use naučila k je še mta pa zgodla

jest se pa sam iz zapiskov učim k če bi še iz knige brala bi mi preveč časa uzel Shocked

sam a niso lih zvali najlaži?sam sej drgač jih vrjetn res nav ane,upam no k jih vrjetn sploh nam pogledala.

pa pa

mishkaaa
Tretarček

Poslano: 28.05.2007 ob 17:16 Odgovori

js se skor sam iz učenikov učim pa iz unih zbirk...vem da so živali najbl lahke...sam jih je pa tut precej Smiley
Rafaelo
Drugarček
**

Sporočila: 68

Poslano: 28.05.2007 ob 17:32 Odgovori

Jaz se bom večino učila iz starih zbirk, ker se vprašanja tako in tako ponavljajo... pa upam, da ne bo kaj preveč novosti letos Embarrassed Grin
muchika
Pruček
*

Sporočila: 13

Poslano: 28.05.2007 ob 17:44 Odgovori

a ma kdo slučajn kšne dobre zapiske? Embarrassed
molekulca
Tretarček

Poslano: 28.05.2007 ob 17:50 Odgovori

Hm ne wem...jst mam sam knjige, ker so zapiski ful pomankljivi. Tko da kr po knjigah, tista celica pa rastline pa človek.Čist preweč je wsega Huh

ampak bo že
~mishka~
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 4

Poslano: 28.05.2007 ob 19:35 Odgovori

a mislte da bo dost ekologije al pa evolucije? mene to mal matra k smo bl na hitr sli skos ze na zacetku sol. leta Shocked
mishkaaa
Tretarček

Poslano: 28.05.2007 ob 20:04 Odgovori

ekologije se zna zgodit d je kr dost...saj do zdej je kr blo...evolucija pa ne glih...tu sta ponavad vprašanje al ap dve...nč več...js se evolucije ne bom neki ful učila...sm čez vpr. u zbirkah bom šla in to je to Smiley
molekulca
Tretarček

Poslano: 28.05.2007 ob 20:21 Odgovori

Kere knjige pa mate? Jst mam Celico,funkcionalno anat. s fiziologijo,Raznolikost živih bitij, Ekologijo in Genetiko. To se bom naučila, pol je pa zadeva končana. Pomoje mi še kej manka Zacuden Kje so pa une bakterije?
D)kok je tega nenormalno velik.... Sad
mishkaaa
Tretarček

Poslano: 28.05.2007 ob 20:29 Odgovori

js mam isto te...pa še kakšno tko zravn...sm niso neki dobre...am...bakterije pa to pa ne vem kje je...tut js nism nikjer zasledila...sam to mam itq zapiske...drgač pa če use to naštudiraš k si rekla d maš knjige boš zlo dobr napisala maturo  Wink Wink verjemi  Smiley
spelly8
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 28.05.2007 ob 20:49 Odgovori

a mi lahko poveste če so tiste teme k ste jih napisal teme ki bodo dejansko na maturi v petek? al zakaj so? Shocked
Rafaelo
Drugarček
**

Sporočila: 68

Poslano: 28.05.2007 ob 20:57 Odgovori

vi se mislite vsi učit primerjalno anatomijo al kakorkoli je že naslov knjige? mi tega v šoli sploh nismo delali, pa tudiv straih maturah se ni tak pogosto pojavljalo, pa se jaz sploh nisem mislila učit tega Embarrassed
mishkaaa
Tretarček

Poslano: 29.05.2007 ob 10:57 Odgovori

Kje so pa une bakterije?
 D)kok je tega nenormalno velik.... Sad

molekulca zdele sm pogledala...bakterije maš tut u tistmu učbeniku k so rastline pa živali not...tkoj za virusi so Smiley

ja rafaelo...tu je dost pomembna snov in tega je kr precej notr...nm je prfoksa rekla naj se tu zlu dobr naučimo, čeprou men je tu res precej težka snov  Undecided

pa sej mamo še 3 dni Smiley 
miha_20
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 29.05.2007 ob 12:08 Odgovori

Glejte, tkole je.
Jest sm opravljal maturo že lansko leto, pa po pravic povedan se mi je biologija zdela kr ... smešno lahka. Samo edini problem je v tem da se je nism niti učil in sem zato pisal le 3.
Ker preproso nism zadovoljen z rezultatom in bi rad še na kakšen bolj pametn faks pršov, jo grem letos pisat še enkrat.
In naj vas mal potolažm, kaj morate znat.
Preberite vse knjige (to ste jih najbrž že pr pouku al pa na pripravah), preglejte si kakšne predmaturitetne pole ali pa prejšne mature.
Potem si pa NUJNO prelistajte knjiho Fiziologija rastlin in živali (tista ki ima eno orhidejo na platnici), ker je 60% snovi iz te knjige, 20% iz genetike in 15% iz splošnega znanja, za ostalih 5% pa pomoje de najboljš de preštudirate vse leksikone  Smiley

Pa še en manjši nasvet,
V četrtek se odpravite v naravo, na morje, v pivnico (če vam je do take relaksacije) in se ZRELAKSIRAJTE, pa potem pejte hitr že ob kakšnih 22.00 spat, tko de se boste res spočiti zbudil.

Drugače, pa nam želim čim več sreče, pa ne se sekirat, ker v najslabšem primeru boste še vedno lahko pometali ceste  Tongue

LP, pa srečno
Simpa
Četrtovček

Poslano: 29.05.2007 ob 13:49 Odgovori

Moje mnjenje je da tako smešno lahek ni noben predmet, ker potem bi vsi pisali 5. Potrebno se je učiti in naučiti vse, je pa res da če si bolj podkovan na enem področju si rajši izbereš tisti sklop drugega pa pustiš ( strukturirana vprašanja ).
Da bi bila anatomija s fiziologijo tako pomembna, za kar 60 % testa tudi mislim da ne drži. Najbolj pomembna je celica, tisto si dobro poglejte, no vsaj jaz si bom. Kar se tiče ekologije, evolucije in genetike, ponavadi je po en sklop od vsake, ostalo pa človek, celica pa kakšne rastline/živali. Celico pa je potrebno predihati pomoje ne samo 1x, še posebaj delitev celice, ki se zdaj že par let pojavlja na polah.

Prijetno učenje naprej!
Stran: 1 [2] 3 4 ... 11 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X