mishulja
Drugarček

Kul meter: 4
Sporočila: 57

|
odgovorni osebi za maturo na naši šoli sem to že povedala in je rekla d bi takoj mogla poslt dopis. js sm za to čist slučajno zvedla včeri in sm misnla, da me za nos vlečejo. Sploh ne vem kwa tok komplicirajo s tem in nam še bl otežujejo lajf!
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Kul meter: 19
Spol: 
Sporočila: 367

|
ker jim ni dovol že to, da dajo čudna vprašanja...pač morjo še malo barvanje in pisanja dodat... bolano v glaunem
|
|
|
|
|
mishkaaa
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 144

|
ka če to pozabiš je možno da ne ocenijo? kr pr ns jih je kr enih par pozablo...
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Kul meter: 19
Spol: 
Sporočila: 367

|
pomojem se je bolše pozanimat o tem....
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
Ocenjevalni list gre tako ali tako v stroj ki odčita krogce, črke so za preverko če krogca ne bi zaznalo. v primeru pa da črk ni pa se pogleda pola, tako da nimaš kaj za skrbet, z nič točkami ti ne bodo ocenili.
|
|
|
|
|
estella
Novinec

Kul meter: -2
Sporočila: 8
|
pri nas je še kr vlk jih pozablo napisat številke. potem je pa moral tajnik sporočit šifre tistih, ki so to pozabli, dovta na RIC.
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

|
aha. in če js to tja pošlem, a se podpišem(ime+priimek ..) al sam šifro napišem??
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
pomoje če napišeš ime in priimek potem v šifri ni več pomena. ti lepo počakaj do konca sej bo kmalu in potem boš vidla kaj bo. če bi ti kaj odšteli (kar pomoje ni mogoče ) se še vedno lahko kasneje pritožiš. ziher pa nisi edina to pozabila
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

|
hja, problem je d bo takrt prepozen. takrt se čez to ne morm prtožt, ker sm pač sama kriva d nism upoštevala pravil ...
sam, a so to pr vm prfoksi upozoril d morte pobarvat krogec in pred njim črko napisat??
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
Jap so nas!
glej ti nisi narobe rešila, pravilno si obkrožila v poli in pa krogce, te črke so zgolj za preverko če krogec ne prime tko so nam povedali
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
no da ne bom česa kriva, naredi kot želiš in misliš da je prav, jaz mislim da je tako, tebi pa želim da bo vse ok
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

|
o, hvala simpa! sj nek bo že ...
|
|
|
|
|
estella
Novinec

Kul meter: -2
Sporočila: 8
|
pojdi do tajnika mature, pa da ti on pomaga. naj pokliče na riv in vpraša kk pa kaj. pa po moje boš mogla šifro sporočit dovta.
|
|
|
|
|
mishkaaa
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 144

|
ka a pol ni mus d pošleš tja dopis, ampak lahk sam tajnik šole sporoči gor šifre??
|
|
|
|
|