a_n_c_i
Tretarček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 146

|
evo, sm na ric pisala - vprašanje pa sm dobila tale odgovor...... Kaj pa zdej ?
SpoĹĄtovani,
v primeru, da pri pisanju pisnih izpitov sploĹĄne mature niste postopali v skladu z navodili, morate poslati pisno vlogo na DrĹžavno komisijo za sploĹĄno maturo (na naslov: Ric, DrĹžavna komisija za sploĹĄno maturo, Ob Ĺželeznici 16, 1000 Ljubljana), ki reĹĄuje tovrstne zadeve. Vloga naj vsebuje osebne podatke in opis zadeve.
Lep pozdrav,
Polona Papler,
Ric
|
http://www.anci-binci.blogspot.com/
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 85

|
hm...torej bo le treba poslat...
samo...če moreš napisat osebne podatke...pol več tvoja pola ni tajna...glede na to da smo mogli tiste šifre lepit... ahjej
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
pa sigurno jih je še zelo dost ki se še zdaj niso niti spomnili na to podčrtovanje...sigurno jim potem ne bodo kr točkovali z 0 točkami...nevem no...
|
|
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Kul meter: 19
Spol: 
Sporočila: 367

|
ja in če je res tak, da se ne spomniš če si podčrtal al ne? mislim, kake frke delajo s tega...
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 68

|
Jaz se tudi ne spomnim, če sem podčrtala al ne, sem pa potem dol prepisala naslov, tak da bi to moglo zadostovat, al ne?
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
jas prepisala sploh nisem sem pa tak zmedena da niti tega zaj ne vem, če sem podčrtala al ne
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
jaz sem bla v dilemi, če naj prepišem al ne...upam, da zaradi tega ne bodo pik odbijali...
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
eh, za to ti nebi smeli odbit točk... upam no, da niso tak nori! jas upam da sem jas podčrtala ne
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
saj tudi če nisi podčratala, se bo dalo iz eseja razbrat o čem si pisala...pa verjetno ocenjevalci vseeno upoštevajo, da smo nervozni, pa pozabimo kaj al pa smo površni...tak da ne skrbi, ziher se bo vse v redu izteklo
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
no...jaz ker nisem bla prepričana če sem al ne, sem vseeno sestavla prošnjo da jo pošlem na ric...to kar so anci odogovrili so tudi meni...tak da bolše to kot pa da sn živčna do julija...
|
|
|
|
|
|
|
muchika
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 13
|
a ma kdo slučajn zapiske za zustno tko po temah k res sploh nevem iz kje nej se drgač učim....
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
anci...ZS
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
drugač za ustno, pa kolko vem obstaja neka knjiga za pripravo...not so po takih miselnih vzorcih napisane teme...nam so jo v šoli predlagali...nevem pa če je vredu pa kak je točn naslov in avtor ker si še je nisem sposodla
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
Rafaelo upam ja ker drugače so pa res prasci ker sem pa lepo na temo pisala ne, tak da... grrrr če se jim strga!
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
kaj pa če bi jim preprosto poslali prošnjo da naj ocenijo? bolše to ko pa nič...za zgubit nimate nič... da nebote nestrpni pa živčni do julija
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 143

|
Ja najboljš da pošlete,ker boste pol pomirjeni. Ne se sekirat,sej bojo že nrdil da bo prow,jst sm tut ugotovila da nism edina, ki sem verjetn kej pozabla,tko da vsem sigurno ne bojo odbijal točk in bojo prisiljeni upoštevat in popravt. Drugač se bojo pa res izkazal za nečloveške Zdej se je treba na ustne priprawt. 
Na ustnih pa je vse kar je splošnega šport,turizem,računalniki,živali,živalski vrt,.......dobiš sliko in jo morš opisovat ob pomožnih vprašanjih.+vprašanja o knjigi in na višjem nivoju poleg vsega še pesmice.(interpretacija) Drugač so pa tle gor na dijaškem ene teme od predlani se mi zdi-sej se ne spreminjajo kej preveč. Samo tiho ne smeš bit.
|
|
|
|
|
muchika
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 13
|
a slučajno kdo ve kako se imenuje ta knjiga za ustne?
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
na ustnem moreš pune govorit ja že samo to prinese dober vtis samo da nea mimo neke govoriš
|
|
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

|
Ja nej bi blo tko, piše zravn ocenjevanja.Čepraw jst sm to zasledila pri slovenščini,da če napišeš 15 besed preveč 1 točka dol. Za angl. pa nism sigurna. Možno da tut tukej veljajo podobna pravila.
|
|
|
|
|
Wanna
Tretarček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 103

|
nam je profesorca za slovenščino rekla že pred maturo da letos z dolžino nismo navzgor omejeni, nekak smo potem sklepali da to velja tudi za angleščino
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

|
Pol je pa itaq vredi
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
ja pri angleščini mislim da je za 10 besed preveč/premalo 1 pika dol...itd.
|
|
|
|
|