sweety2
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
in kakšna se vm je zdela matura?
slušno razumevanje je bilo porazno!
|
|
|
|
|
žnj
Novinec

Sporočila: 4
|
se strinjam
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

Sporočila: 68
|
ja slušni ena težjih matur u zadnjih letih vsaj kar se tiče dela a in delno b. Naj me nekdo popravi da ne bom imel tako slabega občutka kot ga imam 2 uri po maturi
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Kul meter: 3
Spol: 

|
Meni (skoraj vsem na naši šoli) se je zdelo vse kar precej zahtevno
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
Kaj pa višji nivo? Kak pa se vam je zdel? Meni je blo ful težko
|
|
|
|
|
red_rain
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 58

|
Meni je bilo dosti težko. Dokaj solidni so mi bili edino časi in eseja- čeprav sem prvega totalno zabluzla . Bralni pa so bili vsi trije za en drek- uno pri višjem o Jamajki se mi sploh ni izidlo, sloni pa so bili itak 
S slušnim pa nisem imela dosti težav, čeprav se pri drugem ni razumelo skoraj nič (proti koncu).
Tko da overall
|
|
|
|
|
Shithead
Drugarček

Sporočila: 71
|
Katastrofa, pri nas je bla pa ena prireditev nedaleč stran in se pri 1. poli sploh nisem mogu osredotočit na tekste, ker se je en non stop v mikrofon drl. Prav zadavit ga bi šou.. sicer pa je kriva organizacija. Kaj v takem primeru pride pritožba v poštev?
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

|
Jah po odzivih v šoli in tukaj je splošno mnenje da je bila razmeroma težka Malo offtopic: kako se določajo % za posamezne ocene na maturi. Recimo lansko leto je bilo za 2-50% 3-62% 4... itd.
|
|
|
|
|
LittleGirl
Pruček

Sporočila: 28
|
Ma meni je blo porazno. Neverjetno sem razočarana  joooooj
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
Baje se določa po Gausovi krivulji (petke pa enke bi naj ble sorazmerne) (ampak to ni ziher). 100% pa je tisto kar je blo najboljše rešeno ne?
|
|
|
|
|
Dayna5
Drugarček

Kul meter: -1
Sporočila: 59
|
men je blo tud kr dost težko v primerjavi s prejšnjimi maturami iz ang 
najbolj mi je bil še word formation, pa pismo pa esej sta bla recimo tud še okej
|
|
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
To ni čisto ziher... Če pa je to kdo rešo 100% pa mu svaka čast, še kakih 95 se mi zdi skoraj nemogoče...(vsaj zame )
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

|
Ja se mi zdi da je tako...vsaj tako nekako so nam razlagali prfoksi, sicer pa je to  Zdaj je kar je...z ustnimi bomo poskušali rešit kar smo zdaj za***ali
|
|
|
|
|
Rafaelo
Drugarček

Spol: 

|
Pomoje meni še tak dobro opravljen ustni ne bo kaj dosti pomagal (razen, če je blo res vsesplošno tak slabo)
|
|
|
|
|
incognita
Drugarček

Kul meter: 5
Sporočila: 59
|
Ok glede na lanske predobre rezultate sm res pricakvala mal tezjo maturo letos ... nikakor pa ne takole. Slusni del je bil ***jen pol pa se tak mimgrede zves da ena, ki je ravnokar koncala s studijem anglescine rece, da so nam dal najtezji mozni naglas severne anglije in da niti ona ni vse zastopla...
Racunala sm na 6, zd racunam na 4
BTW: Tisti, ki ste bli na visjem nivoju se mogoc vete kir stavek tam pr uni Jamajki pa Marleyu vam je ostal?
|
|
|
|
|
|
|
minchy_
Pruček

Sporočila: 27
|
hmm....a misljo ti k so sestavljali,d gremo usi angleščino študirat?
|
|
|
|
|
jamie
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 34
|
Ok glede na lanske predobre rezultate sm res pricakvala mal tezjo maturo letos ... nikakor pa ne takole. Slusni del je bil ***jen  pol pa se tak mimgrede zves da ena, ki je ravnokar koncala s studijem anglescine rece, da so nam dal najtezji mozni naglas severne anglije in da niti ona ni vse zastopla... Racunala sm na 6, zd racunam na 4 BTW: Tisti, ki ste bli na visjem nivoju se mogoc vete kir stavek tam pr uni Jamajki pa Marleyu vam je ostal?
men je ostal edin stavk v prihodnjiku, ki je biu dan gap fill je biu težek, ni kej, smotan  drgač so bli pa, če že nč druzga, vsaj spisi fajn bomo vidl kakšni bojo rezultati
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
Meni se je zdela fina matura. Slušno 2. del pa je bilo malo bolj zakomplicirano, 2 sem pustila prazna. Ampak v generalu sem zadovoljna s celotno maturo, kak mi je šlo bom pa tak šele julija vidla.
|
|
|
|
|
nasty18
Pruček

Sporočila: 16
|
men je tut tist ostal,k je bil u prihodnjiku. pa pr nas so tut vsi rekl, da je blo ful težko(z menoj na čelu).gap fill je bil prizadet pa slušno še bol.pa sej gre vse po gaussovi a ne
|
|
|
|
|
red_rain
Drugarček

Sporočila: 58

|
Meni je tudi prihodnjik ostal. M??? industry will flourish al neki takega.
|
|
|
|
|
Minianya
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 57
|
uglavnm to je blo vse skp kr neki:D čist pretezko
|
|
|
|
|
pattys
Drugarček

Sporočila: 76
|
Kolk % je blo lani potrebno met za pozitivno oceno? Sicer pa se mi ni zdelo nekaj groznega danes, razen slusnega seveda.. bomo vidli julija kako je slo
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

|
Kolk % je blo lani potrebno met za pozitivno oceno? Sicer pa se mi ni zdelo nekaj groznega danes, razen slusnega seveda.. bomo vidli julija kako je slo  točno 50% ...seveda se letos lahko pričakuje kar nekaj manj (če se seveda računa tako kot sva razpravljala prej z Rafaelom...)
|
|
|
|
|