|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
O bushi midva mava pa skupi informatiko tut jaz še nimam dispozicije niti ideje kako naj to naredim
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Kul meter: 9
Spol: 
Sporočila: 110

|
jas mam tui info na maturi..žal 
in v sredo mam konzultacijo..in niti približno ne vem, kaj to pomeni..oz. kaj moram naret.. je že meu kdo to??
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
o vsebini al kak misliš naredit (program pa te fore) al kaj to?? cjo...
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
okiness...tnx (jaz sem malo panični človek pač )
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
okiness..za mano..in dejansko ni nič takega, za kar bi se blo potrebno sekirat
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
da da ...in trajal cirka 3 minute (max.)
|
|
|
|
|
Patience
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 2
|
Pozdrav še z moje strani! Zanima me, kakšno temo ste si izbrali za informatiko? Zdaj v marcu je tudi obvezna poskusna matura iz informatike... Kakšna so vaša pričakovanja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
Meni prva pola easy, druga pola pa zadnja naloga nisem nič znala torej 0, slušno nisem znala ampak vse piše v učbeniku, 1 naloga tam tudi v učbeniku easy, karte easy ( malo matematike si moral uporabiti pa je šlo )
Ne vem meni se ni zdelo težko, nisem se nič včila tako da bo rezultat temu primeren ampak ne vem meni je bilo kar fajn, priznam pa da je bila 2. pola resnično za odtenek težja od 1.
|
|
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
ma tisti zvok ko je bil
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
aja lol.  ja tisto nalogo sem (med drugimi) prazno pustla..
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
Danes smo preverjali, jaooooo koliko hakeljcev..... kriza!!!!! mogla se bom še prekleto učit!!!!!!! ene stvari kot tista MIMA piše vse v učbeniku sam zdej res časa nism mela da bi si prečitala. Upam da bomo bolj uspešni na redni maturi
|
|
|
|
|
Patience
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 2
|
Ma dej dej... 2 pola je bila res preveč opasna. Kaj boste naredili:)? Ni malo pozno za se učit?
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
nikoli ni prepozno  vsekakor bolše da se začnemo zaj te učit (nekaj smo se itak že vsi mogli bolj kot ne), kot pa da rečemo da je prepozno in zaj čakamo lepo 3 mesce do mature vdani v usodo in kak mi bogi rveži nič ne znamo..a ne?
|
|
|
|
|
Shithead
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 71
|
Naj vas vprašam glede seminarske naloge, če veste. Zanima me, če je obseg pisnega dela kaj definiran? Jaz nisem nikjer zasledil.
Glede poskusne mature se pa strinjam s tem, da je bila druga pola težka. Sej verjetno, če nam je blo vsem težko, bojo kriterij spustli 
Pa če ma kdo kaj zapiskov, dodatne literature, kakšen dober pyton guide... naj me zasebno kontaktira, ker mi smo bolj kot ne celo leto zabušaval heh..
LP
|
|
|
|
|
|
|
bushi
Drugarček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 69

|
Ma dej dej... 2 pola je bila res preveč opasna. Kaj boste naredili:)? Ni malo pozno za se učit?  Ni bila opasna če si prebral v učbeniku! In ne ni prepozno, potrebujem 2x si prečitat učb pa bo šlo, zdaj sem imela vse na kupu zato se določenih stvari nisem mogla spomnit. 2x prebrati ucbenik? pa kaj še?
|
...:: carpe diem ::...
|
|
|
|
|