Shithead
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 71
|
Naj vas vprašam glede seminarske naloge, če veste. Zanima me, če je obseg pisnega dela kaj definiran? Jaz nisem nikjer zasledil.
3000 besed To se mi pa sploh ne zdi tok velik. Kje si pa to prebrala?
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
Ja bushi kaj pa ti misliš? 10x prečitati vse ? haha okey bomo videli ......
Jst vsekakor ne mislim 100x prečitat, ene parkrat pa gotovo, dost se odnese že v šoli če poslušaš
|
|
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
To imaš prav, resnično je preveč nepotrebnih informacij napisanih.... no ja bomo že
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Kul meter: 9
Spol: 
Sporočila: 110

|
vse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
jas sem mela pregled glasbenih izvajalcev v šestdesetih letih (bazo torej).. kr nekaj pač.
|
|
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
p.s. pr informatiki mam ene zapiske, če kdo rabi perhaps..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shithead
Drugarček

|
Toliko o subjektivnosti ocenjevanja.
Pri nas je bilo maksimalno število točk pri seminarskih nalogah 23. Ocenjeno so bile izredno kritično in vsi smo se trudili, da bi zadostili zahtevam na strani RIC-a. Še ena stvar mature, ki definira njen prikaz in je pogoj za sprejetje na faks.
|
|
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Spol: 

|
Kako vam gre zadnji dan učenja ? Precej je tega, sicer sem učb malo prej do konca prišla, ampak podrobnosti ne vem, tako da morem čez zapiske in pomembne stvari še enkrat.
|
|
|
|
|
|
|
jan3594
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 7
|
Za katero racunanje pa ? 
Lepo lepo prosim, ce ima kdo kaksne pametne zapiske na racunalniki, da bi mi jih poslal na jan3594@gmail.com
Vnaprej hvala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shithead
Drugarček

|
A je vam 6. naloga iz predmature (1. pola) logična? Tam bi moglo bit ja 2 bita?!
|
|
|
|
|
sleepyka
Pruček

Kul meter: -2
Sporočila: 37

|
Saj sta 2 bita. Ni pomembno koliko rutic je ampak koliko različnih barv... Torej... 4 barve ( 4. enakovredni odgovori) 2 na koliko je 4 = 2
|
Your doom awaits you. Selfish ones who think this world revolves for them Around their games and illusions. They give nothing but their hands are always out to take. I wish you misery now, desolation.
Cast down, defeated, never to rise. Cast down, defeated, never to rise again
|
|
|
sarah
Tretarček

Spol: 

|
ni res. odgovor je da se tega iz podatkov ne da izračunati (so rekli tudi na seminarju informatikov, ko so šli skozi polo). zato ker ne piše al so barve enakovredno zastopane...
|
|
|
|
|
sleepyka
Pruček

|
Naj mi prosim nekdo pove koliko bitov inf. dobiš. če izveš, da je nekdo iz kupa 32 kart (7, 8, 9, 10, fant, dama, kralj. as v piku, križu, srcu in kari)potegnil srčevo damo?
|
Your doom awaits you. Selfish ones who think this world revolves for them Around their games and illusions. They give nothing but their hands are always out to take. I wish you misery now, desolation.
|
|
|
sleepyka
Pruček

|
sarah ne razburjaj se... Tako je nam profesorica rekla:)
|
|
|
|