Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
Anketa
|
| Vprašanje: |
Ali bi partnerju odpustili, če bi vam (dobesedno) pljunil v obraz?
|
|
Avtor
|
Tema: Pljunek?!?! (Število ogledov: 981 )
|
spelca87marelca
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 2
|
Prosim, če lahko odgovorite na vprašanje in napišite svoje komentarje. Se je morda komu kaj takega že pripetilo?
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 611

|
WTF??? 
Kdo danes sploh še pljuva v ljudi? Pa dvomim, da bi imel partnerja, pri katerem obstaja verjetnost, da razmišlja o pljuvanju ljudi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeanGallor
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8

|
Verjamem, da je v navalu histerije in besa človek zmožen marsičesa. Tako, priznam, bi bil presenečen, če bi mi med prepirom partnerica pljunila v obraz, ampak kot je že rekel Sokrat, bi za to zagotovo obstajal tudi razlog.
Vseeno pa je bistvo v tem, da svet temelji na odpuščanju. Tudi, če bi me moja draga pljunila namerno in premišljeno, bi ji sprva oprostil in se skušal pogovoriti in razumeti zakaj je to storila. Drugače dekleta in fantje, se nikamor ne pride.
Druga stvar pa je, ko ti nekdo med govorjenjem po nesreči pljune v obraz. Na to včasih sploh ne reagiram ,ker mora biti zelo nerodno tistemu, ki je pljunil.
Post scriptum: Socrates, vejico si pozabil.
|
"Dominus regit me et nihil mihi deerit..." Ps.23
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|