|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
a nis to že ene 20x vprašala? sej sm ti jst že kuj povedala d ne morš kr preklaplat med programi - al pru letnik angle zaklučš al ne, ni fore, na psiho boš drug let mogla spet v pru letnk...
|
|
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ne, upoštevajo se ti točke od letos (greš pa loh kšn predmet na maturi izbolšvat - sam to nism čist zih)
|
|
|
|
|
i99i
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
Ammm... zadeva je taka... sprejet sem na nek fax(v lj) ker mam dovolj tock, ampak zadari dolocenih razlogov(recimo financnih) na ta fax nebi sel oz ne morem it... kaj se lahko v tem primeru prepisem nekak na nek drugi fax(v mb) kateri nima omejitve za prvo zeljo za drugo in tretjo pa imam dovolj veliko stevilo tock? Ta fax sem vpisal tudi pod 3. zeljo! Tnx vnaprej
|
|
|
|
|
starlight
Novinec

Spol: 
Sporočila: 2

|
hey!! mene pa zanima, če kdo tukaj ve, kdaj se bo možno prepisat iz enega faksa na drugega... slišala sem, da naj bi objavili nekakšen razpis al nekaj takega? ve kdo kaj o tem??
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 23.05.2007 ob 11:48 Avtor: Hundee »
|
|
|
|
|
|
|
rozhica
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 17
|
zanima me, ce kdo kaj ve o prepisu z ene fakultete na drugo. ce hocem nardit tale letnik na akademiji, in jeseni zaceti prvi letnik na filozofski fakulteti (torej ne vec hoditi na akademijo ampak cisto redno na ff), a to pomeni, da se moram vpisat do 8. marca, tako kot srednjesolci, ali obstaja za take neodlocneze kak drug rok? kaksen je postopek izpisa, vpisa itd...? vem, da je pozno, glede na to, da to sprasujem sele zdaj, ampak od oktobra naprej upam, da mi bo na akademiji postalo vsec. upanje umre zadnje. hvala za odgovor ze vnaprej! lp
|
|
|
|
|
pikicaaa
Novinec

Sporočila: 1
|
en lep pozdrav vsem... Sem nova tuki tko da...me zanima ene par stvari glede prepisa... A mogoče kdo tuki ve kokrat se lahko prepišeš iz ene šole na drugo?... 1x sem že zamenjala šolo a jo lahko še drugič? Sedaj hodim na sredjo glasbeno pa bi se prepisala na srednjo šolo za farmacijo... A je to potrebo delat kšne izpite? A je tam omejitev? Razmišljam da bi šla še enkrat v 2. letnik.... še boljše pa bi bilo če bi se dalo prepisati zdaj pa narediti izpite iz tistih predmetov ki so na farmaciji in jih na zdajšni šoli ni (2 predmeta sta to) ..... mogoče kdo kar koli ve o tem... Nujno je....
|
|
|
|
|
Bu-buc
Novinec

Sporočila: 2
|
Rada bi vprasala ce kdo mogoce ve, kako je ce se res da prepisat v prvih 14 dneh na drug fax, ce nisi zadovoljen na tistega, ki si biu sprejet in ce imas dovolj tock za fax na katerega se zelis prepisat?je to sploh mogoce?mislim da je v srednji soli to blo mogoce in da naj bi blo na faxu tudi?HVALA!!!
|
|
|
|
|
Odie
Novinec

Sporočila: 3
|
Rada bi vprasala ce kdo mogoce ve, kako je ce se res da prepisat v prvih 14 dneh na drug fax, ce nisi zadovoljen na tistega, ki si biu sprejet in ce imas dovolj tock za fax na katerega se zelis prepisat?je to sploh mogoce?mislim da je v srednji soli to blo mogoce in da naj bi blo na faxu tudi?HVALA!!!
Mene to tut full zanima tako, da če kdo ve kaj o tem naj prosim napiše!
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 148

|
pomoje to lih negre tko k pol bi se usi prepisval
|
|
|
|
|
TicTac
Pruček

Sporočila: 27
|
Mene to tut full zanima tako, da če kdo ve kaj o tem naj prosim napiše! Mene enako zanima.
Sem sprejet na prvo željo in izpolnjujem tudi pogoje za drugo željo.
Ve kdo kako je s prepisom? Se da to sploh narest? Se je že kdo prepisoval?
Hvala za odgovore.
Lp
|
msn at tej041(at)gmail.com
|
|
|
luna19
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 148

|
tictac kam si pa sprejet pa kam bi se prepisu če bi se dal? sam tko me zanima k js tut premišlujm o tem
|
|
|
|
|
TicTac
Pruček

Sporočila: 27
|
Sprejet sem na gradbeno u Lj, 2. želja je arhitektura lih tko Lj.
Lp
|
msn at tej041(at)gmail.com
|
|
|
teyika
Novinec

Sporočila: 8
|
js bi isto nardila. iz radiologije v lj na zdravstveno nego mb. za obe mam dosti pik
|
|
|
|
|
|
|
anissa
Novinec

Sporočila: 1
|
Ne da se to pomoj, žal
|
|
|
|
|
nofear
Pruček

Spol: 
Sporočila: 21

|
ce ne veste, poklicite/pisite na VPIS
|
|
|
|
|
Jasminka88
Novinec

|
Hey!Mene pa nekaj zanima... Imam eno vprašanje. Primer:Maturo naredš v prvem roku,nato se vpiseš in si v prvem roku sprejet na eno izmed vpisanih fakultet. Zdaj pa me zanima (v primeru,da si premisliš) če lahko rok za vpis na tisti fakulteti,na katero si bil sprejet,ignoriraš in se v drugem roku na novo vpišeš drugam? Prosim za odgovor,če kdo ve,kako to gre. Sprašujem pa za frendico,ki ima tak problem. Hvala že vnaprej! LP vsem skupi.
|
|
|
|
|
bibika
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 103

|
folk js vas ne razumem... vesel bodte d ste sprejeti... s tem k ste sprejet ste nekomu odvzeli mesto.. nmorte zj tok egoistično ravnat pa ignorirat d ste sprejet pa še v 2. roku enmu odvzet mesto...
totaln egoistično pa otročje... prej bi razmišlal k ste se vpisval
|
|
|
|
|
Jasminka88
Novinec

|
A je tuki še vprašati greh?
|
|
|
|
|
Simpa
Četrtovček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 155

|
Čao Jasminka!
Če si maturo naredila in si sprejeta na katero izmed fakultet se lahko vpišeš in obiskuješ 1. letnik jestni, lahko se ne vpišeš in pavziraš tako izgubiš status, če se ne vpišeš se ne moreš vpisati v 2. roku in seveda izgubiš tudi svoje mesto na fakulteti kjer si vpisana. Tisti ki so sprejeti na faks že v 1. roku morjo napisat neko prošnjo kjer objasnjujejo zakaj hočjo na 2. vpisni rok in zdej če ti komisija odobri potem se maš pravico vpisat v 2. roku nekam, če ti ne odobri pa ne. Lahko pa izboljšuješ maturo oz. se z istimi točkami drugo leto vpišeš drugam, ker 1x imaš možnost zamenjati fakulteto oz. program.
|
|
|
|
|
Jasminka88
Novinec

|
Hvala,samo to sem želela izvedeti!
|
|
|
|
|
simon20
Novinec

|
Živjo
Mene pa zanima nekaj glede prepisa. Imam sledečo situacijo:  To leto sem bil vpisan v 1.letnik na fakulteto za pomorstvo in promet,ubistvu sam zarad statusta.Za šolsko leto 2007/08 pa se nameravam vpisati na drug fax. Ali se moram iz prvotnega faxa izpisat da sem lahko sprejet na drug fax ali me tam sami avtomatično izločijo iz evidence?
Prosil bi za odgovore,oziroma mnenja. 
Lp
|
|
|
|
|