Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Prevoz.org
Prevoz.org

eDnevnik
eDnevnik

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Naprej na faks Prepis iz ene fakultete na drugo
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Prepis iz ene fakultete na drugo  (Število ogledov: 4564 )
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 148

Poslano: 05.08.2007 ob 18:34 Odgovori

Živjo

Mene pa zanima nekaj glede prepisa. Imam sledečo situacijo:
To leto sem bil vpisan v 1.letnik na fakulteto za pomorstvo in promet,ubistvu sam zarad statusta.Za šolsko leto 2007/08 pa se nameravam vpisati na drug fax. Ali se moram iz prvotnega faxa izpisat da sem lahko sprejet na drug fax ali me tam sami avtomatično izločijo iz evidence?

Prosil bi za odgovore,oziroma mnenja. Smiley

Lp

morš se izpisat pa izpisnco nest na tist fax kamr se boš vpisu letos
simon20
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 4

Poslano: 05.08.2007 ob 20:20 Odgovori

Pol se pravi da morm it na tisti fax po izpisnico,ali dobiš to kako drugače?
luna19
Tretarček

Poslano: 05.08.2007 ob 21:35 Odgovori

Pol se pravi da morm it na tisti fax po izpisnico,ali dobiš to kako drugače?

ja geš na un fax na kerm si biv po ispisnco pa pol morš dt na unm faxu na kerga geš letos
simon20
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 05.08.2007 ob 21:43 Odgovori

Okej,hvala ti za pomoč luna19.
luna19
Tretarček

Poslano: 05.08.2007 ob 23:27 Odgovori

ni zakej  Grin
scotch87
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 26.02.2008 ob 16:12 Odgovori

pr men ista situacija, vpisan sam zarad statusa. a zdej moram it izpisnco iskat ze zdej pred oddajo prve prijave, al lah grem pol recmo v 6 mescu po izpisnco, prvo prijavo pa zdej posljem?
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: Moški
Sporočila: 611

Poslano: 26.02.2008 ob 22:11 Odgovori

Izpisat se greš s faksa malo preden je vpis na drugega. Lahko isti dan, lahko en dan prej. Vsaj tako se mi zdi, da v trenutku vpisa na nek faks ne smeš bit vpisan kje drugje.
sredšol
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 18

Poslano: 27.02.2008 ob 13:31 Odgovori

samo opozorilo!!!
Praviš, da si bil vpisan le zaradi statusa. Škoda , ker s tem si zapravil možnost rednega ponavljanja na novem faksu. Kajti pravico imaš samo do dveh vpisov (redni študij), oz. do enega vpisa in enega ponavljanja.
To velja za redni študij. Na izrednega pa se lahko kolikokrat hočeš vpišeš.

Če si redni, le pazi, da ne bi prišlo do ponavljanja!!!

Srečno
mike23
Novinec
*

Poslano: 05.03.2008 ob 20:19 Odgovori

Jaz imam pa malo drugačno vprašanje. Pred nekaj leti sem se prvič vpisal na faks, uspešno naredil prvi letnik, potem pa nisem naredil drugega in sem pavziral (nisem izkoristil bonusa). Pred nekaj meseci sem dobil izpisnico iz faksa, ker sem bil predolgo idle - so me izpisali. Sedaj pa bi se spet rad vpisal - najraje v 2l - da nadaljujem kar sem začel.

Zanima me, če imate kakšen nasvet kako naj se vpišem? Kot da bi se prvič vpisoval? Ali kako drugače?

Hvala za odgovor
luna19
Tretarček

Poslano: 05.03.2008 ob 21:19 Odgovori

najbol da vprašaš na refaratu od faxa al pa na visokošolski-prijavno informacijski službi kaj narest  Wink
Bissyka
Novinec
*

Poslano: 14.06.2008 ob 11:46 Odgovori

Pozdravljeni!  Wink

Mene pa zanima sledeče: Vpisala sem se na Analitsko sociologijo na FDV,  kjer bom po vsej verjetnosti sprejeta. Zdaj sem si premislila in ugotovila, da si zelo želim študirati slovenščino na FF. Obstaja pot, da zamenjam program, fakulteto še pred vpisom? Ali lahko to naredim samo v tistih dveh tednih, ki sta nam namenjena  na začetku oktobra?

LP, Bissyka  Smiley
anjanja
Novinec
*

Poslano: 23.07.2008 ob 14:12 Odgovori

Hello!
Jst pa sm se letos hotla upisat na Biotehniško fakulteto smer biologija, pa mi je zmankal cist mal tock, zdej pa premislujem da bi v 2 roku napisala ksno tako solo iz kere bi se najlazi prepisala na program biologija... sam pa ne vem cist tocn iz kerih programou se da najlazi pridt na biologijo? Ce mogoce kdo kej ve... mogoce iz biologija-kemija (pedagoška fakulteta) al ksne druge?? Prosim ce bi mi lohka kdo pomagou... res bi bla vesela Smiley
Thx!  Kiss
anjanja
sanc|ka
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 23.07.2008 ob 22:28 Odgovori

Živijo!
js sem lasnko leto mela isti problem,sam za drugo smer in drug fax. in ti lahk povem kaj so men rekl,ko sem hodla po referatih. Prepisat kar tako, če je fax zapolnjen se ne da. Pomembne so točke, ki pa igrajo vlogo šele takrat ko so spet razpisana mesta. Če gre za eno predmetno smer,se sploh ne da prepisat. Če pa maš dvo predmetno smer pa se da, vendar greš avtomatsko v prvi letnik, poleg tega se je treba na faxu še pozanimat kak in kaj. tako,da ti dam nasvet in peit na internet, pa si prepiši številko referata faxa,kamor si želiš in vprašaj. pa boš vidla kaj ti bojo rekl:)

je pa edina možnost, baje, ki sem jo slišala od študentov,vendar ko sem to spraševala na referatih mi ni nihče znal povedat, da lahko prvi teden v oktobru spremeniš svojo smer. Sam ne wem pa od česa je to pol spet odvisno.Verjetno spet od točk in mest. 

lepo se mej

Izziv je v tem,
da ostaneš to, kar si,
v svetu ,ki te poskuša narediti takšnega,
kakršni so vsi drugi.

S4nč|k4
čara
Tretarček

Sporočila: 106

Poslano: 24.07.2008 ob 20:14 Odgovori

Mikrobiolobiologija?
čara
Tretarček

Sporočila: 106

Poslano: 02.08.2008 ob 11:40 Odgovori

koliko časa traja da te izpišejo?
_madison_
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 19.08.2008 ob 17:36 Odgovori

kar sjt vem se lahko v začetku oktobra prepišeš sam še tja kjer je frai (to je tud logično, ker tudi za drugi vpis pač ni več frai mest lih na vseh faksih, tako da tud vas ne bodo lih čakal). mogoče pa imaš srečo in se je lih s tizga faksa kdo premislu.

sam me zanima do kdaj so šanse se prepisat v začetku oktobra in če ti ta prepis tud pobere možnost ponavljanja?
luna19
Tretarček

Poslano: 20.08.2008 ob 11:48 Odgovori

koliko časa traja da te izpišejo?

izpišejo te takoj sam sabo morš met spričvala, indeks, pa mogoč ti bo treba napisat prošno da te izpišejo
luna19
Tretarček

Poslano: 20.08.2008 ob 11:50 Odgovori

sam me zanima do kdaj so šanse se prepisat v začetku oktobra in če ti ta prepis tud pobere možnost ponavljanja?

naj bi se dal prvih 14 dni prepisat če je frej. vzamejo ti pa možnost prepisa. tko nekak so men lan rekl k sm se hotla prepisat sam kao ni blo frej. praši na referat.
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X