tasaa_
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 20
|
iz kje se boste učili za ustne? maste kakšne dobre zapiske, preglednice, miselne vzorce, karkoli??
Ima kdo ustna vprašanja?
Jz nimam nč za ustno, zato prosim, povejte s kje nej se učim, al pa se mi javte tisti ku imate kej uporabnga.
Kaj knjiga obstaja kakšna?
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 225

|
Petra Grmek: Priprava na maturo (DIDAKTA)
Baje je full vredi, so miselni vzorci not se mi zdi.
|
|
|
|
|
TjasikaM
Pruček

|
Kje to lahko dobiš/kupš to knjigo?
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Vrjetn u knjigarni, k sm gledla so po večini v vseh knižncah že sposojene
|
|
|
|
|
sonchek
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 12

|
hej
am mi smo lan meli na osnovnem za ustn izpit pr ang. tko sam tistih 30 tem pa knjige za prebrat...tk da druga mislim, da res ne rabiš...teme pa knjigi... angleščina je še najlažja od vseh 3 ustnih...slovka je pa kr neki:( se je bojim k ne vem ka...
a se že učite za ustne?
js morm še EKN odpisat, da bojo pol ustni lahk stekli, k jih mam šele čez tedn pa pou...
|
|
|
|
|
_angie_
Četrtovček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 163

|
in še angleščina...
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 13.06.2007 ob 21:17 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
|
|
messi33
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 26

|
a lahk sam še kdo pove kaj je treba znat na ustnem za višji nivo? una prašanja pa kere pesmi?
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Kul meter: 19
Spol: 
Sporočila: 367

|
jas sem si kr tu z dijaskega neke poiskala tolko da neke povem
|
|
|
|
|
TjasikaM
Pruček

|
A boste vi samo obnove knjig prebral a se kdo še kej bolj konkretnga uči? Ker jaz nimam ideje, kako bi se to lahko sploh učil. Sej neki se tm s prfokso pogovarjaš in to je to ane?
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
ja jas knig nisem prebrala, zato morem vsaj te malo si obnove poleat drugo pa se o temi meniš z njo ja...
|
|
|
|
|
Wanna
Tretarček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 103

|
shakespearov sonet, od frosta fire and ice pa stopping by the woods, the daffodils pa mislim da je še ena... tiste ki ste pri višjem nivoju predelali
|
|
|
|
|
|
|
ursikaa
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 22
|
Js mam ppt predstavitve od vse te poezije, ce das mejl ti lahka poslem:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Ka se še komu drugmu meša od učenja za ustne? Js bom znorela, teme nikamor ne pridem, pa mam u soboto ustne  Kak nasvet, kak se naj globalisation, americanisation ... naučim? 
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
jas mam enake probleme ja samo da mam ang v četrtek komaj no
|
|
|
|
|
|
|
stop
Novinec

Sporočila: 2
|
Jst bi tut prosim mela ppt predstavitve pesmic...mam že v soboto ustnega 
sw-33-ty@hotmail.com
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Ja bi js tut rada d bi blo tko, sam js zablokiram k je treba kej povedat zato si morm vsaj mal besedišče pa tematiko pogledat. Pa globalizacija pa te fore ... waaaaaa, to so take teme k me niti u SLO ne zanimajo čeprov je to splošno znanje =))
|
|
|
|
|
|
|
KittyP
Maturant

Spol: 

|
ma sej vem kak je ja jas hodim k enemu ko je z anglije... pa mama tak eno uro, me ono isto vpraša ko da bi me na maturi, pa mi kr pomaga no
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Joo k bi ne blo prfoksu not bi vrjetn več spravla iz sebe ... sicer bom pa tak prsilena govorit ... upam d vsaj 10% spravim skup, d bo vse skup za eno 3 pa bo ok  Ma kdo mogoče kej o temi celebrations, customs, national holidays napisan? K te teme nismo obdelal pa mi ni čist jasn
|
|
|
|
|