|
|
tasaa_
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 20
|
ima kdo kaj od national stereotypes, pa od aids-a?
plis nej mi hitr pošle na: dejan.modic@siol.net na vsezgodi me čaka še ta zadnja in najhujša preiskušnja....
ale,m folk držte se še par dni..
|
|
|
|
|
|
|
bina_
Novinec

Sporočila: 3

|
ima kdo kaj o AIDS-u,pa o Natural Disasters? pa če mi lahko kdo pove kakšen odnos je imel Cristhoper z svojo mamo?
sabina_bracic@hotmail.si
še maličko pa bo vsega konec....
|
|
|
|
|
red_rain
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 58

|
bi mi lahko kdo poslal primerjavo med british school system-slovene school system? bi rabla nujno (se ne branim niti kakšnih drugih tem :
chobits882@yahoo.it
komaj čakam, da je konec
|
|
|
|
|
|
|
milan123
Pruček

Kul meter: -2
Sporočila: 34
|
je mel kdo štv 32 listka?
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 225

|
greenboy & red_rain - poslala
|
|
|
|
|
red_rain
Drugarček

Sporočila: 58

|
_StReLLa_, najlepša hvala, sem pa lihkar končala ang  Fajn je bilo! Vzdušje je bilo zelo sproščeno in mi besed kar ni zmanjkalo Imela pa sem:
-Retirement -The Man who sold his Wife (jah, skoraj me je kap)  -Odlomek iz Curious Incident ko Christopher govori o svojem spominu- "my memory's like a film.."
Tazadnji mi je bil odličen
|
|
|
|
|
tasaa_
Pruček

Sporočila: 20
|
ta hudo je mimo!!! strellla hvala, veliko si mi pomagala s tvojimi temami...
imela sm LISTEK 2:
na slikci maddona in še en pevec Great britan LBA kot jimmy govori od alisonovega fotra nej blo panike
srečno vsem ki vas to še čaka!!!!
|
|
|
|
|
Dayna5
Drugarček

Kul meter: -1
Sporočila: 59
|
listek 2:
1. slikca, ko fantek na violino igra 2. English lessons 3. LBiA: ko se Alison vrne nazaj k Jimmyju pa se pogovarja z Heleno
prov fajn je blo - jezik mi je kr tekel (sem bla kr presenečena nad samim seboj)
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Upam da vam je res kej prov prišl! Zejjj sm pa koooncc!!
|
|
|
|
|
SmRkLa87
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 82
|
StReLLa, jz sm tud kooooooooncccccc  sm mela dans še zadnji del-ang..pa sm baje s 5 naredla kul kul
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Mene pa sam ANG skrbi kok mi je kej dala ... Za MA pa SL pa ne =) Sicer pa upam na Gaussa + d se bo use dobr iztekl ... Ka si pa dobla?
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Aja pa čestitam
|
|
|
|
|
SmRkLa87
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 82
|
dobla sm slikco ko sta bla gor 2 pevca al neki takga-pač famous people..pol tema kao potovanja po kopnem (avto,vlak..), po zraku (letalo), pa ladje in to..v easy ful pol sm dobla pa še nek odlomek iz LBA k jimmy govori o očetu od njegove drage-k je pršu iz indije..  pa ti? ma mene skrbi esej..k sm tud po moje fajn brcnala v temo
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Za slovko al ang? Mah slovka esej je letos krnekii no ... Pa sej, js sm res sam čist happy d sm konc Pa upam d ne bo tok katastrofa d bom šla drug let še enkt Bo že  Drgač pr ang sm mela pa res srečo - mediji, shopping, Christopher (čist zakluček). Sam k js sm antitalent za govorit
|
|
|
|
|
muchika
Pruček

Sporočila: 13
|
a mi lohk sam kdo pove zakaj je od cristopha oče sploh ubil psa.......
|
|
|
|
|
Gobica
Četrtovček

Kul meter: 3
Sporočila: 184

|
A ni bil jezen na gospo Shears? Mislim da zato....čeprov js se ne spomnim več tok dobr
|
|
|
|
|
VaNiLliA
Drugarček

Sporočila: 54

|
Mi lahko prosim kdo pošlje te zapiske, ki ste si jih pošiljali na začetku teme? V zameno častim pijačo
|
|
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Ka to bi mela moje teme? =)
|
|
|
|
|
VaNiLliA
Drugarček

Sporočila: 54

|
ja strella prosim
|
|
|
|
|
_StReLLa_
Maturant

Spol: 

|
Te že čakajo
|
|
|
|
|
molekulca
Tretarček

Kul meter: 6
Sporočila: 143

|
I´m finished with everything zdj pa samo še čakanje....in....čakanje...in....čakanje 
Če pa kdo še ni mel,sm mela slikco transportation in kaj je boljše theatre al cinema. Pa odlomek iz The curious... tm ko mama Christopherja pelje nazaj v Swindon iz Londona... VR
|
|
|
|
|