lubika
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 1
|
hoy !!! jst bi sam neki prašala.........a mi lahko kdo powe zakaj ..k pč odprem eno stvar npr.slowo se mi odpre stran sam kr ene črke sploh ni slowensk!!!prosm pomagite mi !!k se nč ne znajdm!!!
hwala vm za naprej!!! 
[popravil naslov - Hundey]
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 13.03.2006 ob 09:03 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
|
|
FaLLen anGeL
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 

|
jz mam en prublem... k udpiram datoteke (plonkci, testi,...) mi napiše da mi datoteke ne more odpret, zto k je stisnjena mapa poškodovana al pa neveljanvna.. kaj nej nardim? pumagite, prosm..!
|
|
|
|
|
|
|
niti
Novinec

Spol: 
Sporočila: 5

|
js mam tut probleme pri odpiranju datotek na tej strani in sicer se mi sploh nočjo odpret (napiše mi da je datoteka poškodovana al pa stisnjena)
če mi kdo lahko pomaga bi prosila za pomoč 
hvala
čao
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Problem tiči v tem, da program, ki naj bi znal razpakirati datoteke, tega noče storiti. Da bo zagotovo vse delalo, si naloži programček 7zip, ki ga dobiš na http://www.7zip.org, kateri ti bo razpakiral in odprl zip datoteke.
In problemček bo izginil.
|
|
|
|
|
niti
Novinec

Spol: 
Sporočila: 5

|
najlepša hvala za nasvet!
|
|
|
|
|
weet
Pruček

Sporočila: 20
|
V arhivu datotek ozir. ko iščem gradivo se mi po kliku na (določeno izbiro) prikaže WinZip, nato pritisnem I Agree, nakar se mi odpre WinZip(Unregister)...
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Spol: 

|
Priporočam ti, da uninštaliraš winzip, ga pobrišeš, ter si namesto njega namestiš brezplačen program 7zip, ki ga dobiš na http://www.7zip.org.
Priporočam ti tudi, da zip datoteke preneseš na svoj računalnik in jih nato razpakiraš. V brskalniku, ko kliki na datoteko, izberi shrani kot (save as) in datoteko prenesi na disk.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 13.03.2006 ob 09:02 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
weet
Pruček

Sporočila: 20
|
Deluje, hvala !
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Spol: 

|
Še enkrat si namesti winzip. Pa poglej si moje poste v tej temi.
|
|
|
|
|
planina91
Novinec

|
živjo
jz bi pa neki uprašu. kaj morš nardit da se ti dototeka ki si jo puslov namesti na pravo mesto k naprimer jz sm poslav poročil za biologijo pa ga dej tm kr ni pa kje morm kej naštimat da bo prava dototeka na pravem mestu ?
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Spol: 

|
Vse datoteke, ki jih pošljete, se shranijo v zato namenjeno mapo. Ko se jih nabere dovolj, jih pregledamo, uredimo in objavimo. To se pa zgodi najmanj enkrat na mesec, navadno dvakrat ali trikrat, odvisno od tega koliko jih je.
|
|
|
|
|
P3t3rn3lj
Novinec

|
ŽIV jest sm Klemen in imam eno seminarsko za nrdit od NAFTE in če bi mi lahko svetovalk kje bi lahko dobil kaj snovi na to temo. Hvala
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Spol: 

|
Si malo zgrešil oddelek. 
klik!
|
|
|
|
|
MajaB88
Novinec

|
ko odprem datoteko mi v wordu napiše kodiranje z znaki ki niso slovenski, imam winzip, uporablam internet explorer...a bi mi znal pomagat??
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Spol: 

|
Katera datoteka je problematična? Če so vse, je problem pri tebi, najverjetneje v Word-u. V tem primeru lahko poskusiš brezplačno alternativo MS Word-u Openoffice, ki bi moral vse datoteke odpreti brez težav.
|
|
|
|
|