Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Kiberpipa
Kiberpipa

Pikslar
Pikslar

eDnevnik
eDnevnik

Delphi-si
Delphi-si

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Pritožba in vpogled v maturitetne pole
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Natisni
Avtor Tema: Pritožba in vpogled v maturitetne pole  (Število ogledov: 16213 )
dufi
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 29

Poslano: 23.07.2007 ob 12:07 Odgovori

se meni prosim!

sleby1@gmail.com

sicer pa iscem nekoga, ki bi sou z menoj na vpogled za psihologijo. manjka ena tocka:-(
Avoid
Pruček
*

Kul meter: 1
Spol: Moški
Sporočila: 19

Poslano: 23.07.2007 ob 16:12 Odgovori

Tudi jaz bi mel prosim na avoid@siol.net

Mi manjka 1% pri ANG do 6 in 1% pri MAT do 5

Every forgotten second is a past
Dayna5
Drugarček
**

Kul meter: -1
Sporočila: 59

Poslano: 23.07.2007 ob 16:50 Odgovori

a je kdo že bil na vpogledu? kak je blo? a moraš nujno bit po eno uro za vsak predmet tam al lahko prej končaš?
playboymiss
Pruček
*

Spol: Ženski
Sporočila: 35

Poslano: 23.07.2007 ob 16:54 Odgovori

ja js sem že bla pa je čist vseeno kk dolgo si noter. Lahko si tudi več če hočeš, saj nobeden nič ne gleda oz kontrolira. Si v taki veliki sobi, nt je pa ful vlko ljudi, tk da ne skrbet, kajti maš cajta na razpolago veliko..
brownie88
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 23.07.2007 ob 19:04 Odgovori

Zivijo! prosila bi da mi nekdo poslje pritozbo s katero se je uspesno pritozil na oceno. Pri mat mi manjka manj kot 1% do visje ocene, pritozbo pa moram poslati do srede. Ze vnaprej se vam zahvaljujem..moj email sandra.batagelj@gmail.com

Lp
mala88
Tretarček

Sporočila: 102

Poslano: 23.07.2007 ob 20:02 Odgovori

Jst bi tut lepo prosila, če mi lahko nekdo pošlje primer pritožbe, ker nevem kako je treba to napisat. Mail: marusa.nm@email.si
Hvala...
nInAzWeRiNa
Drugarček
**

Sporočila: 68

Poslano: 24.07.2007 ob 09:32 Odgovori

kaj res čisto nikogar ni ki bi imel to pritožbo???
bibika
Tretarček

Kul meter: 2
Sporočila: 103

Poslano: 24.07.2007 ob 09:49 Odgovori

tud jst bi rabla kak primerek ... ampak kot kaže ga nihče noče deliti z nama...  Sad
nInAzWeRiNa
Drugarček
**

Poslano: 24.07.2007 ob 13:50 Odgovori

meni sta zmanjkala 2% in danes grem na vpogled a mi lahko kdo ki  je že napisal ugovor na oceno pomaga kako naj to napišem mi lahko kdo posreduje kakšen primer tega čuda ker sem za enkrat še čisto v temi?? ninna.85@gmail.com
Dayna5
Drugarček
**

Poslano: 24.07.2007 ob 19:08 Odgovori

a če zahtevaš vpogled za dva predmeta, dobiš vse pole  (od obeh predmetov) naenkrat?
bibika
Tretarček

Poslano: 25.07.2007 ob 08:41 Odgovori

a kdo ve kdaj se plača ta ugovor??? a morm ko ga pošlem priložit kopijo plačane položnice??

a morm za vsak predmet napisat nov ugovor pa ga posebej poslat???
a se lahk prtožim na več stvari v poli in plačam sam en ugovor???

velik vprašanj... sam zrd našga kompliciranga sistema.......

playboymiss
Pruček
*

Poslano: 25.07.2007 ob 10:36 Odgovori

ugovor se plača na pošti, ko ti pošlješ priporočano in to tako, da pošlješ kopijo položnice ki ti jo dajo tam na pošti.
Za vsak predmet moraš poslati svoj ugovor in vsakega posebej plačati. Pri enmu predmetu pa se lahko pritožiš na več stvari, kar ti pač ne paše. Itak morš obrazložitev napisat, tk da lahk karkoli omeniš.

Lp.
asynja
Pruček
*

Sporočila: 24

Poslano: 25.07.2007 ob 13:12 Odgovori

joj, a se najde kšna dobra duša in prilima primer ugovora na tole stran ali nekm na net?  Undecided :bowdown
asynja
Pruček
*

Poslano: 25.07.2007 ob 14:50 Odgovori

A kdo ve kako je s pritožbo na esej?
Meni sta mi ocenjevalca prav nasprotno ocenjevala esej... edn mi ni dal 0 napak za slog, pri drugem imam odbitih najvec tock kar je mozno. Edn mi je dal vse tocke pri prvi zahtevi in 1 tocko pri drugi, tadrug pa lih obratno, in take... Pa se mi zdi d bi lahko kej dosegla s pritozbo, samo pojma nimam kaj napisat. A moram utemeljevat kaj in kako sem razlagala v eseju? ker to je za***ano glede n to da nam esejev ne dajo. al lahko samo napisem nej mi ga pregledjo se 1x?
playboymiss
Pruček
*

Poslano: 25.07.2007 ob 15:25 Odgovori

napiši,da naj ti ga še 1x pregledajo pa opozori na te razlike med ocenjevalcema. Posebej razlagad pa ne rabiš. Pr mn je blo isto, sm da pri soc in zarad tega nism naredla mature Angry
asynja
Pruček
*

Poslano: 25.07.2007 ob 18:38 Odgovori

no prilagam mojo pritozbo za slovo - v upanju da pride še komu prav. Nekako sem predelala tisti obrazec za vpogled (link je bil nekje na forumu pred kratkim). Če napiše kdo kaj boljšega, pozivam nej da na net  Smiley pa čimveč ugodno rešenih pritožb

* ugovor-slo-primer.doc (32 KB - Število prenosov: 435 .)
Dayna5
Drugarček
**

Poslano: 28.07.2007 ob 15:34 Odgovori

a kdo kej ve, v kolikšnem času so prišli odgovori na pritožbe? na listu je sicer pisalo v 60-ih dneh, ampak jst upam, da bo kej prej ...  Huh
TicTac
Pruček
*

Sporočila: 27

Poslano: 30.07.2007 ob 10:14 Odgovori

sem govoril z eno ki dela na ricu je rekla da so dosedaj rešili vse pritožbe pred jedenskim delom mature (pred koncem avgusta). Je  pa odvisno kolko pritožb dobijo.

Lp, TicTac

msn at tej041(at)gmail.com
nInAzWeRiNa
Drugarček
**

Poslano: 06.08.2007 ob 11:15 Odgovori

a je že kdo dobil odgovor?
lp
bibika
Tretarček

Poslano: 07.08.2007 ob 20:58 Odgovori

ne še... vpogled sm mela 26.7
teja_
Pruček
*

Sporočila: 10

Poslano: 10.08.2007 ob 20:31 Odgovori

Vpogledi in ugovori po spomladanskem roku SM 2007 - 1. seja
Kandidati, ki so v spomladanskem izpitnem roku opravljali izpite splošne mature, so bili 16. julija seznanjeni z rezultati.

V predpisanem tridnevnem roku po razglasitvi rezultatov je 1.639 kandidatov (lani 1.685) vložilo zahtevo za vpogled v izpitno dokumentacijo pri enem ali več predmetih. Do sedaj je po opravljenem vpogledu 819 kandidatov (lani 803) vložilo ugovor pri enem ali pri več predmetih, od tega je 24 kandidatov ugovarjalo na izračun izpitne ocene. Skupno število do sedaj vloženih ugovorov po izpitih je 1.198 (lani 1.110), kar predstavlja 2,4 odstotka vseh izpitov, izvedenih v spomladanskem roku.

Državna komisija za splošno maturo (DK SM) je na seji, danes v petek, 10. avgusta, obravnavala ugovore 653 kandidatov pri 922 izpitih. Na podlagi pregleda izpitne dokumentacije oz. mnenj izvedencev za posamezne predmete je sprejela odločitev, da se 185 kandidatom pri 212 izpitih ocena izboljša, od teh je 27 kandidatov po pozitivno rešenem ugovoru splošno maturo opravilo. DK SM bo 653 kandidatom poslala obvestila o rešitvi njihovih ugovorov v ponedeljek, 13. avgusta.

Za reševanje ugovorov na ocene pri splošni maturi je sicer predpisan 60-dnevni rok, vendar se bomo na Državnem izpitnem centru in v DK SM potrudili, da bi tudi ostale kandidate, ki so vložili ugovore na ocene, čimprej seznanili s sklepi DK SM o rešitvi njihovih ugovorov. Državni izpitni center bo naslednje sporočilo za javnost posredoval po naslednji seji DK SM, ki bo predvidoma 17. avgusta 2007.

Mag. Darko Zupanc,
direktor Državnega izpitnega centra
nInAzWeRiNa
Drugarček
**

Poslano: 11.08.2007 ob 00:53 Odgovori

vav mene je kar groza
Dayna5
Drugarček
**

Poslano: 11.08.2007 ob 11:27 Odgovori

upam, da bom jst tud v pondelk zvedla, če so mi zvišali ali ne ... ker je vse to čakanje že precej mučno  Sad
nInAzWeRiNa
Drugarček
**

Poslano: 14.08.2007 ob 08:51 Odgovori

ni IN? je že kdo z novico? jaz še nič nisem dobila! lp
playboymiss
Pruček
*

Poslano: 14.08.2007 ob 11:29 Odgovori

ja  js sem dobla...sam mi niso odobrili...tk da ..se morem začet uči...juhej Sad Sad
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X