KimSlim
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 7
|
na kaj pa si se ti prtožu?
js še ne vem, ker nism doma trenutno... upam da me pokliče kdo od doma in mi sporoči (upam da veselo) novico....
p.s.škoda da ti niso zvišal
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26

|
matematika in angleščina.. oboje na višjem.. oboje po 1% saksa na polni liniji
plus tega obrazložitev pošlejo naknadno..
|
|
|
|
|
KimSlim
Novinec

|
o.O tega pa nism vedla... to bi mogl po moje že prec zdej poslat, ne pa naknadno... pffff
drgač pr nas baje sploh še ni blo poštarja, tko da še vedno nč ne vem
|
|
|
|
|
KimSlim
Novinec

|
mja... men tud niso odobril.... zdej pa lahko spet sedim za knigo in se učim bedarije...
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

|
eeh.. nič učit.. zdaj so počitnice  zdaj še na ric napišem naj ta denar koristno uporabijo  pa prihodnjič več sreče
upam da vam ostalim uspe!
|
|
|
|
|
Oli
Pruček

Sporočila: 11

|
Kdaj sta pa vidva poslala pritožbo? Jst sm komi 25.7....tko da ne vem če bom sploh zdej dobila.
In ja po vaših rezultatih sem tud jst zgubila upanje .
|
|
|
|
|
Oli
Pruček

|
Drgač je pa zdele moja sošolka dubla in so ji odobril pr mati in pr gefi. O srečkaaaaa. Jst bi tud .
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

|
jaz sem poslal 24.7. se mi vsaj zdi..
|
|
|
|
|
orbit
Novinec

Spol: 
Sporočila: 9
|
****a jim mater da ob 14 vprašanj mi niso mogli najt 1 točke...naj grejo v ***** lepo
|
|
|
|
|
izzie
Pruček

Sporočila: 18
|
Meni tudi niso odobrili.. 1% pri mat, 2% pri bio.. Našla sem pa pri vsakem 3, ko bi mi lahko.. Če bi dobila tistega 1 pri mat, bi bla sprejeta na faks pod 1. željo..
|
|
|
|
|
Oli
Pruček

|
Tud men niso odobril . Mah men je tud manku tist en klinču % in če bi ga dubla bi bla sprejeta!!!!Fakin izpitna komisija.
|
|
|
|
|
airblup
Novinec

Sporočila: 8
|
Meni so odobrili in mam zdaj pozitivno matematiko in se lahko na srečo vpišem na prvo željo! Pa tudi eni moji sošolki so odobrili in je tako nardila maturo tak da jupi
|
|
|
|
|
airblup
Novinec

|
Jaz še mam eno vprašanje. Jaz v prvem roku nisem nardil matematike ampak so mi zdaj odobrili pritožbo in sem v bistvu opravo maturo. Za prvo željo sem imel dovolj toč. Kaj to pomeni da sem jaz zdaj sprejet na prvo željo ali se bom mogel v drugem roku vpisat kam drugam? mesta na moji prvi želji so namreč že zapolnjena!
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

|
mislim da si sprejet na prvi rok! piši na vpis..
|
|
|
|
|
Oli
Pruček

|
ja če maš dost točk potem si sprejet na 1. željo. Kontaktiri RIC.
|
|
|
|
|
inchy_
Novinec

Sporočila: 9
|
Meni so odobrili angleščino, slovenščino pa ne:) Tak da mam zdaj dovolj točk za tretjo željo.. To pomeni da sem sprejeta? Sem pisala na vpis, da kaj zdaj? pa so mi poslali da: Naša služba vam bo poslala nov Sklep o izbirnem postopku. Torej spet čakanje ...  Upam da sem sprejeta..
|
|
|
|
|
*tigrica*
Novinec

|
si sprejeta na faks če imaš dovolj točk-tak kot vsi k so mel prvi vpis!! pač ni tvoja krivda da nisi mela prej dovolj točkm ker so se oni zmotil ne te, torej si na željenem faksu:)
|
|
|
|
|
GiN
Novinec

Sporočila: 1
|
no mene pa neki zanima dns sm dobil po pošti pa piše da: -ugovor pri predmetu Matematika (V) ni utemeljen. Sklep DK SM z obrazložitvijo boste prejeli naknadno
kaj to pomen? da niso odobrili? al je še kakšno upanje? 
|
|
|
|
|