|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 9
|
@beyb: men je pa glih fajn letos it, datume smo usladili tko da ni nobenih sprejemcev al kej, gremo pa en tedne po tem ko že zvemo rezultate, tko da upam da ga bo večina pila od veselja in noben od žalosti =D
@rozinica: slovo bom jaz probal it skos use učbenike tut, verjetno pa bom na konc sam reševal stare mature pa pogledu v učb tistega kar ne znam. za anglo je pa tut mene strah, uzel sem višji nivo, onih 2 knjig pa nisem še niti 1x prebral :S
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 303
|
Hvala, velik sreče tut tebi.
Drgač pa sem z točkami pri internem delu ful zadovoln
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

Sporočila: 9
|
jaz mam tudi max pri gefi in psihi Volja do učenja je pa še vedno bolj tako tako, jo še nekak vlečem za nos Saj učim se kar redno, samo uni odmori so 5x daljši od priporočenih Jutri začnem z angleščino
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Ja js že res koma čakam, da vse mine kr se mi zdi že vse skup brezveze. Snovi je ogromno, pa še na fakso bo kar lepa omejitev (medicina). Zavidam tistim, ki lahko lenarijo in se ne učijo!
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

Kul meter: -3
Sporočila: 69
|
A ti si se tut na medicino vpisala?Sva že dve Drugače pa jst mislm, da letos ne bo tako visoka omejitev kot lansko leto, zato ker je manj vpisanih.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Ej ej, sva že dva a ne:)
A si se vpisava v Mb al Lj?
|
|
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

|
V Lj. Ti? Pa ful je manj vpisanih ko prejšnja leta.To ful pomen. kaj pa ti misliš glede omejitve?
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Jaz sem se vpisal v Mb. Pa tut tam je ful manj vpisanih.
Pač pričakujem na obeh faksih omejitev nekje od 81-83. Več po mojem res ne more biti.
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

|
jst tut tako mislm. Upam da nam uspe. Kaj maš pa na drugem mestu?
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: