Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Resnična resničnost
Resnična resničnost

eDnevnik
eDnevnik

Chit Chat Network
Chit Chat Network

party-zan.com
party-zan.com

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Splošna matura 2008
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 Natisni
Avtor Tema: Splošna matura 2008  (Število ogledov: 13678 )
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 253

Poslano: 12.05.2008 ob 22:40 Odgovori

Ja mi smo že, ja. Jah saj gre dosti časa za te ankete, samo je po eni strani tudi zanimivo in pa dobro za na fax, da ne bom lih tam prvič to delala. Jaz si ravno zaradi tega nisem zbrala tolk velzga vzorca, ker je prfoxa rekla da najmanj tolk in tolk in jaz sem uno vzela, ker sem vedela da bi imela potem preveč dela z analizo.

*let us enjoy our love as long as we may
majchi_na
Drugarček
**

Kul meter: 6
Sporočila: 71

Poslano: 12.05.2008 ob 23:07 Odgovori

seminarska od psihologije je pobrala res dosti časa in truda, ja...upam da se bo splačalo. tudi mi dobimo 19. rezultate. baje da se sploh ne sme prej povedat...boo...po eni strani komaj čakam, po drugi pa vem da me bo strah it pogledat na tablo z rezultati. danes so mi zaključli še zadnjo oceno, tako da zdaj veselo na učenje za maturo. kolko časa se že učite za njo? pri nas večina še nič ne dela v zvezi s tem.

počitnice :D
miska22
Pruček
*

Sporočila: 21

Poslano: 13.05.2008 ob 14:39 Odgovori

jaz se že kar nekaj časa pripravljam na maturo. sem pa imela takšen sistem, da sem se učila samo s pomočjo starih pol. ker se mi zdi preveč vsega, da bi se iz vseh zvezkov in knjig učila.
beyb
Maturant

Poslano: 13.05.2008 ob 21:19 Odgovori

Točke lahko učitelj pove kadar hoče. Pri nas so tudi že vsi trije učitelji za geografijo povedali za točke svojim skupinam.

majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 13.05.2008 ob 22:14 Odgovori

aja...nism vedla. so nam rekli da je tak protokol in nimaš kaj. no, ma sej če smo počakali do zdaj, bomo pa še do ponedeljka.

beyb
Maturant

Poslano: 13.05.2008 ob 22:16 Odgovori

Ja tko je. Kakršn je učitel...naša je tut za poročila taka, da bi sam za***avala zato bomo pa šele u pon zvedl.

miska22
Pruček
*

Sporočila: 21

Poslano: 13.05.2008 ob 22:18 Odgovori

ja nam so tudi tko rekl, da 19. zvemo in čist nič prej Embarrassed no pa saj je vseen! men gre bol na živce to, da moramo do sredine julija čakat rezulate celotne mature. k to je pa res mal huda!
rozinica
Drugarček
**

Sporočila: 74

Poslano: 14.05.2008 ob 17:12 Odgovori

jz se tud ucim iz maturitetnih nalog, in roko na srce kukr sm prej misnla d je mata tezka zdj vidm d sploh ni tok, mam zelo dobro instruktorco studentko iz pedagoske fakultete, nekratno.

res da majo velik za popravt in pregledat sam poj mormo mi trpet in cakat do 14.julija brr cist prevec, pa nakonc je še tolk napak da če ti sfali 1ali 3 tocke brz na vpogled.  Smiley

komaj čakam da bo vsega tega konc da bom lahko sproščeno ležala na sončku in pila sangrijo  Cheesy
pri psihi se pa men zdi da je seminarska res ql ker ti da dodatne tocke
« Zadnjič spremenjeno: 15.05.2008 ob 09:44 Avtor: Hundey »
Lukcee
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 9

Poslano: 14.05.2008 ob 20:47 Odgovori

Mi smo danes izvedeli za točke pri seminarski od psihe... čudno, ampak zbral sem vseh 25 =D =D Kakšne naslove ste pa kaj imeli?

p.s. a je kdo vzel angleščino višji nivo in piše drugo soboto med drugim tudi literarni esej? Meni se The Curious Incident res ne da brat, Look back in Anger smo si pa ogledal v obeh jezikih tko da bo lažje Smiley
rozinica
Drugarček
**

Poslano: 14.05.2008 ob 20:49 Odgovori

hojla no bravo cestitam 
drgac je pa the dog prov lustna knjigica pa razumljiva tko d se ti splaca prebrat  Wink
Lukcee
Novinec
*

Poslano: 14.05.2008 ob 20:55 Odgovori

Ja saj sem prišel lani tam do ene 100. str. Pol me je pa tisti tip začel že delat malo živčnega... =D
rozinica
Drugarček
**

Poslano: 14.05.2008 ob 20:59 Odgovori

kero temo si pa mel za psiho
Lukcee
Novinec
*

Poslano: 14.05.2008 ob 21:11 Odgovori

Vpliv interneta na komunikacijo in odnose med mladimi... najprej sem se zgubil v morju tistih predlaganih naslovov na RICu, v ožji izbor sem jih dal ene 15 in tega naslvoa sploh ni blo not, ko sm šu še 1x na hitr skos mi je pa ta padu v oči in sem ga na konc tudi zbral... fajn je blo ker sem dost lahk povedal in interpretiral tud iz lastnih izkušenj =) Kaj pa ti ?
beyb
Maturant

Poslano: 14.05.2008 ob 21:22 Odgovori

Js sm imela pa agresivnost nad živalmi. Glede na to, da se s tem ukvarjam že celo življenje ( glede preprečevanja, ne izvajanja, da ne bo kdo narobe interpretiral Smiley), mi ni bil problem. Sem nasploh o agresivnosti napisala s pomočjo psihološke knjige, potem pa drugi del uvoda, ko je pa direktno o gresivnosti nad živalmi sem pa kar sama, ker ni bilo nobene pametne literature.

Lukcee
Novinec
*

Poslano: 14.05.2008 ob 21:26 Odgovori

hehe Smiley To je ful fajn če lahk sam kaj napišeš ja.. Mogoče boš sedaj ti postala literatura za druge =) Ena čist mimo tema, kdaj pa kam greste na maturanca ?
s_luce
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 14.05.2008 ob 21:26 Odgovori

Mi smo danes izvedeli za točke pri seminarski od psihe... čudno, ampak zbral sem vseh 25 =D =D Kakšne naslove ste pa kaj imeli?

p.s. a je kdo vzel angleščino višji nivo in piše drugo soboto med drugim tudi literarni esej? Meni se The Curious Incident res ne da brat, Look back in Anger smo si pa ogledal v obeh jezikih tko da bo lažje Smiley

the curious incident je fajna knjiga, tk da je ni panike brat....drugače maš pa na wikipedii (angleški) kr neki stvari....to nam je naša profesorca poslala....

a je kdo tle, ko ma umetnostno zgodovino za maturo?
beyb
Maturant

Poslano: 14.05.2008 ob 22:06 Odgovori

Na maturanca?? To smo bli lan ane..sej, a se ne gre zmeri u tretjem letniku?

Lukcee
Novinec
*

Poslano: 14.05.2008 ob 22:26 Odgovori

Aja, pozabljam da smo Postojnčani med tistimi zlo redkimi izjemami, ki grejo po četrtem =)
beyb
Maturant

Poslano: 14.05.2008 ob 22:50 Odgovori

Aja?  Cheesy Sem mislila, da gremo vsi takrat. Kako pa to da greste letos? Se mi prav smilite, ker meni je lani boljše, ker imamo letošnje poletje tolk enih obveznosti zaradi mature pa faxa...

rozinica
Drugarček
**

Poslano: 16.05.2008 ob 09:53 Odgovori

hojla slova se kr bliza brrr
iz kje se ucite?
« Zadnjič spremenjeno: 16.05.2008 ob 21:16 Avtor: Hundey »
beyb
Maturant

Poslano: 16.05.2008 ob 18:25 Odgovori

Zaenkrat iz nikjer. Wink

rozinica
Drugarček
**

Poslano: 17.05.2008 ob 00:40 Odgovori

mene pa ze kr mal srbi zarad tele slove kmal bo tle se en teden jaoo jaoo  Embarrassed
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 17.05.2008 ob 15:46 Odgovori

danes sem končno začela migat v zvezi s slovenščino...predelala bom učbenike od prvega do četrtega letnika in rešla še kakšno vajo iz ene malo starejše knjige.
malo me skrbi angleščina...poleg vse snovi morem prebrat še obe knjigi  Sad kaj pride v poštev za esej na osnovnem nivoju pri angleščini? prvi del vem da je pismo, za drugi pa nevem če je lahko kar nek naslov, al more bit iz knjige.

Bree
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 65

Poslano: 17.05.2008 ob 18:03 Odgovori

Če maš OR, potem dobiš čist 2 splošna naslova, če si pa VR, pa dobiš en splošn naslov pa enga iz knjige pa se pač odločiš.
beyb
Maturant

Poslano: 17.05.2008 ob 21:17 Odgovori

Če si na višjem nivoju moraš kr oba eseja napisat. Wink

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X