|
|
|
|
miska22
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 21
|
jaz se že kar nekaj časa pripravljam na maturo. sem pa imela takšen sistem, da sem se učila samo s pomočjo starih pol. ker se mi zdi preveč vsega, da bi se iz vseh zvezkov in knjig učila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miska22
Pruček

Sporočila: 21
|
ja nam so tudi tko rekl, da 19. zvemo in čist nič prej no pa saj je vseen! men gre bol na živce to, da moramo do sredine julija čakat rezulate celotne mature. k to je pa res mal huda!
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

Sporočila: 74

|
jz se tud ucim iz maturitetnih nalog, in roko na srce kukr sm prej misnla d je mata tezka zdj vidm d sploh ni tok, mam zelo dobro instruktorco studentko iz pedagoske fakultete, nekratno.
res da majo velik za popravt in pregledat sam poj mormo mi trpet in cakat do 14.julija brr cist prevec, pa nakonc je še tolk napak da če ti sfali 1ali 3 tocke brz na vpogled. 
komaj čakam da bo vsega tega konc da bom lahko sproščeno ležala na sončku in pila sangrijo  pri psihi se pa men zdi da je seminarska res ql ker ti da dodatne tocke
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 15.05.2008 ob 09:44 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 9
|
Mi smo danes izvedeli za točke pri seminarski od psihe... čudno, ampak zbral sem vseh 25 =D =D Kakšne naslove ste pa kaj imeli?
p.s. a je kdo vzel angleščino višji nivo in piše drugo soboto med drugim tudi literarni esej? Meni se The Curious Incident res ne da brat, Look back in Anger smo si pa ogledal v obeh jezikih tko da bo lažje
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
hojla no bravo cestitam  drgac je pa the dog prov lustna knjigica pa razumljiva tko d se ti splaca prebrat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

|
Ja saj sem prišel lani tam do ene 100. str. Pol me je pa tisti tip začel že delat malo živčnega... =D
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
kero temo si pa mel za psiho
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

|
Vpliv interneta na komunikacijo in odnose med mladimi... najprej sem se zgubil v morju tistih predlaganih naslovov na RICu, v ožji izbor sem jih dal ene 15 in tega naslvoa sploh ni blo not, ko sm šu še 1x na hitr skos mi je pa ta padu v oči in sem ga na konc tudi zbral... fajn je blo ker sem dost lahk povedal in interpretiral tud iz lastnih izkušenj =) Kaj pa ti ?
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

|
hehe To je ful fajn če lahk sam kaj napišeš ja.. Mogoče boš sedaj ti postala literatura za druge =) Ena čist mimo tema, kdaj pa kam greste na maturanca ?
|
|
|
|
|
s_luce
Novinec

Sporočila: 1
|
Mi smo danes izvedeli za točke pri seminarski od psihe... čudno, ampak zbral sem vseh 25 =D =D Kakšne naslove ste pa kaj imeli? p.s. a je kdo vzel angleščino višji nivo in piše drugo soboto med drugim tudi literarni esej? Meni se The Curious Incident res ne da brat, Look back in Anger smo si pa ogledal v obeh jezikih tko da bo lažje  the curious incident je fajna knjiga, tk da je ni panike brat....drugače maš pa na wikipedii (angleški) kr neki stvari....to nam je naša profesorca poslala....
a je kdo tle, ko ma umetnostno zgodovino za maturo?
|
|
|
|
|
|
|
Lukcee
Novinec

|
Aja, pozabljam da smo Postojnčani med tistimi zlo redkimi izjemami, ki grejo po četrtem =)
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
hojla slova se kr bliza brrr iz kje se ucite?
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 16.05.2008 ob 21:16 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
mene pa ze kr mal srbi zarad tele slove kmal bo tle se en teden jaoo jaoo
|
|
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 65

|
Če maš OR, potem dobiš čist 2 splošna naslova, če si pa VR, pa dobiš en splošn naslov pa enga iz knjige pa se pač odločiš.
|
|
|
|
|
|
|