Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Iskanje cimrov/cimer, stanovanj,... (Število ogledov: 5968 )
|
punncka
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
hej
iščem cimro v enosobnem stanovanju (32m2) s balkonom. Stanovanje ima kuhinjo, pralni stroj, hladilnik, kopalnico, kolesarnico, domofon, dvigalo. zelo mirna ulica, minuta do FERI. Jaz grem študirat EPF, ki oddaljena od stanovanja 10 min peš hoje. Iščem kumonikativno cimro, ki bi si stanovanje delila z mano-imela bi svojo sobo (9m2), ki je izredno svetla, saj ima zelo veliko okno. +internet +balkon +parkirno mesto +dvigalo +
Piši na meil ali kliči za več informacij. samo študentke!
naslov stanovanja: maribor-center-smetanova 31 plačilo: 200€s stroški Nina Jeznik (punncka@gmail.com) 040275552
|
|
|
|
|
Ančk
Novinec

Sporočila: 1
|
Ojla!
Jaz pa iščm stanovanje (manjše) oz. garsonjero za 2 študentki nekje v LJ (lokacija ni ne vem kako pomembna... samo da je v LJ ) Cena naj bo nekje do okoli 300€ mesečno za najem. Tako da če kdo ve za kaj podobnega naj prosim sporoči na mejl: anchy.ana@hotmail.com
Hvala
|
|
|
|
|
bibika
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 103

|
OJ..
mene pa zanima če je še kje prosta kaka dvoposteljna soba (vsej 20m2) lokacija rožna dolina-center...lahko tudi dve enoposteljni. cena nekje do 170 z stroški.
drgač sma 2 študentki 2.letnika bf pa si ponovno iščeva stanovanje... trenutno je kr kriza na trgu tak da bi ble vesele če ma kdo kej prosto.
nej piše sem gor al pa zs da dam msn al pa cifro
|
|
|
|
|
ensi
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26
|
je kdo zainteresiran za stanovanje v mariboru zraven epf, sva dva študenta - najemnina 100 eur na osebo + stroški, je pa 1,5 sobno stanovanje...
|
|
|
|
|
Sama
Novinec

Sporočila: 8
|
ensi, jaz bi bila zaintereserana, pusti email pa te kontaktiram.
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
Iščem sobo ali grem za cimra v ljubljani..bližina centra-ni tok važn kje, sem študent 1. letnika cena pa tam nekje do 200€...če ma kdo kj nj kontaktira na zasebno....
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
jo, demos...js vem, sam mas mejl skrit tk da ti ne morm zasebno povedat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majax3
Novinec

Sporočila: 5
|
Sva 2 študentki in iščeva 2 cimri, študentki, ki bi z nama delili dvosobno stanovanje(55m2) v centru Maribora, točen naslov je Koroška c. 58. Prosta je še dvoposteljna soba, je velika in svetla. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini pedagoške oz filozofske in gradbene fakultete. Je opremljeno, ima balkon, internet, kuhinjo in kopalnico si delimo. Zaželjeni sta študentki 1. letnika. Več informacij na 040292585 ali s4ssy_89@hotmail.com
|
|
|
|
|
Andrazz
Novinec

|
ODDAM STANOVANJE V LJUBLJANI CIMRI Novejse gradnje. 20 min voznje z avtobusem do centra. V celoti velikost 80 m2. Soba za najem v velikosti 10 m2, skupna kuhinja, dnevna soba, kopalnica. Ponudbe sprejemam do novembra, takrat mozna vselitev. Cena 200 + stroski
|
|
|
|
|
majax3
Novinec

Sporočila: 5
|
Sva 2 študentki in iščeva 2 cimri, študentki, ki bi z nama delili dvosobno stanovanje(55m2) v centru Maribora, točen naslov je Koroška c. 58. Prosta je še dvoposteljna soba, je velika in svetla. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini pedagoške oz filozofske in gradbene fakultete. Je opremljeno, ima balkon, internet, kuhinjo in kopalnico si delimo. Zaželjeni sta študentki 1. letnika. Več informacij na 040292585 ali s4ssy_89@hotmail.com Oglas ne velja več..je že zasedeno.
|
|
|
|
|
Andrazz
Novinec

|
ODDAM STANOVANJE V LJUBLJANI CIMRI Novejse gradnje. 20 min voznje z avtobusem do centra. V celoti velikost 80 m2. Soba za najem v velikosti 10 m2, skupna kuhinja, dnevna soba, kopalnica. Ponudbe sprejemam do novembra, takrat mozna vselitev. Cena 200 + stroski
NOVA cena 100 + stroski
|
|
|
|
|
Smoki
Novinec

|
Če še kdo rabi cimra v kakem stanovanju v Ljubljani v enoposteljni sobi se priporočam.
Pišite na : msmoki@hotmail.com
Lp!
|
|
|
|
|
Kenzooki
Novinec

|
Iščem stanovanje oz. sobo v Ljubljani v Centru mesta. Sama študiram na Pravni fakulteti in bi bila rada čim bližje. Najemnina je lahko tam nekje do 250-300 evrov. Lahko je tudi tako, da imam cimra/ro samo resnica je, da včasih pridem precej pozno domov. Sicer pa sem mirna in kar prijetna :p
Lp
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|