Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Nudim: inštrukcije francoščine (Število ogledov: 374 )
|
brinca
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 6
|
kdorkol ma maturo iz francoščine in ga mal skrbi, nej me kontaktira na bbensa@gmail.com če ma kakršnokol vprašanje mu takoj odgovorim v enem dnevu, sm študentka francoščine, rade volje pomagam. če pa misli da potrebuje inštrukcije, mu pa pomagam individualno po zlo nizki ceni (2 šolski uri 15evrov)
lp
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 02.12.2007 ob 15:27 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Keai
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 1
|
Če gdo rabi pomoč pri francoščini, me lahko kontaktira na dechva2@gmail.com . Glede na to, da imam srede in petke frej; če ima gdo potrebo po vsakotedenskem dobivanju, obnavljanju... Ena obična ura 8 eurov. Sem komunikativna, openminded..!
|
|
|
|
|
nina.instrukcije
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3
|
Živjo! Nudim pomoč pri francoščini v obliki inštrukcij ali individualnega izpopolnjevanja v obliki tečaja. Imam veliko izkušenj tako z učenjem tujih jezikov kot s prevajanjem. Cena 1 šolske ure inštrukcij je 12 EUR, cena prevoda pa odvisna od jezika (ang oz. frj). Javi se na moj mejl: nina.instrukcije@gmail.com! Nina
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|