Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Neck model (Število ogledov: 828 )
|
Tisa39
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 6
|
Ojla! 
Ime mi je Urša in sodelujem na natečaju za Neck model,na katerem se izbira modele ki bodo na naslovnici prihodnjega kataloga Neckermann.Tudi sama sem včasih veliko obiskovala to stran,zato sem pomislila da bi mi lahko vi pomagali. Če sem vam všeč in vam ni odveč vzeti si par minutk zame potem prosim glasujte na strani http://www.neckermann.si/competitioninpairs.aspx?page=3&competitionid=1 v paru št.39 za kandidatko Uršo P.
Hvala vsem in lep dan!!
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 11.02.2008 ob 15:56 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Tisa39
Novinec

|
Pozdravček še enkrat!!
Rada bi se zahvalila vsem ki ste glasovali zame in mi pomagali da sem se prebila do 2.kroga.Upam da me boste podprli tudi drugič,ker še vedno potrebujem vašo pomoč.  Link je sedaj http://www.neckermann.si/competitioninpairs.aspx?page=2&competitionid=11 par 24 Urša P.
Hvala za glasove,želim vam še veliko lepih šolskih dni in dobrih ocen!
Urša
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 611

|
Tale bo pa težka... Glede na trenutni rezultat.
|
|
|
|
|
Tisa39
Novinec

|
Rezultat se zelo hitro spreminja,saj trenutnih glasov ni več kot 50...poleg tega je to šele 2.dan glasovanja(traja do pon),rezultat pa se mi je od začetka že precej "popravil".Dejstvo je namreč da ima več glasov tisti ki se prvi znajde in angažira vse frende naj glasujejo zanj,nato pa procenti že sami sugerirajo rezultat.Zato:nič še ni izgubljeno,prosim glasujte pa se bo popravilo.
Najlepša hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 611

|
Si pa daleč prišla. Sem glasoval, kot se mi zdi prav.
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|