Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: preizkus nadarjenosti oz. spretnosti (Število ogledov: 611 )
|
Lollipop x3
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 9
|
Hei.. am končujem 9 r Oš odločila sem se da bom naiverjetneje šla v srednjo šolo za oblikovanje Maribor in bom v dijaškem domu... zai me pa zanima če kdo kaj ve o preizkusih nadarjenosti oz. spretnosti-sprejemnih.. če je kdo to meu nai malo plizz opiše kr me full zanima kaj vse bi nam lahko dali za nalog in da se malo pripravim ...(pa če kdo hode tja naj malo pove kak pa kaj je tan ..) fala van vsen že vnaprej..
|
|
|
|
|
Lakers
Novinec

Sporočila: 7
|
Maw prepozn sm odpisu. A si šla na preizkus ? K so že rezultati na spletni strani. Če rabš link sam povej. Maš seveda več smeri. TEHNIK OBLIKOVANJA -Modni Oblikovalec -Grafično oblikovanje -Ustvarjanje predmetov
FOTOGRAFSKI TEHNIK/-CA
LIKOVNA GIMNAZIJA Če rabš kšne informacije sam napiš. P.S. Sm jih delu* in biw sprejet
|
|
|
|
|
Lollipop x3
Novinec

|
:)Hei.Am.Ja.šla sem delat na srednjo šolo za oblikovanje maribor pa preizkus sm naredla..Huh.Žurkaaa!! hehe heh..Sm upam da bom sprejeta kr mislim da jih je mal preveč ..sm men že to ful pomen da sm nardila to:P.. am kam pa si ti šel delat..!? če lohk upraššam..!?
|
|
|
|
|
Lollipop x3
Novinec

|
:)A.PA link mam pa vse (sei je razvidno (če že vem rezultate ))
|
|
|
|
|
Lakers
Novinec

Sporočila: 7
|
Jst sm šu delat smer Fotografski Tehnik, pa sm sprejet . Čestitam tut teb
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|