manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
rosso, plis ne nas zafrkavat no :S se mi zdi, da pač ko se gre zate in če si zvedu za prvo temo, pol bi se verjetno ful trudu da bi zvedu se za drugo no :S dej, povej če se hecaš, sam to...js sem ze na konc zivci s to zgodovino...če pa je res francoska ej, pol ti pa kupim....10 velkih čokolad
lp
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
manndika to s čokoladami si bom zapomnu...sam povej kje te najdem...kera sql si?
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Rosso, če bo RES francoska, pol ti tud jst kupim 10 taveliki čokolad. Premisli, se ti kar izplača . Ne resno, a si zihr da bo francoska? Pa prosim ne nas zafkravat, ker smo vsi že čist znervirani (kot lahko vidiš) .
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
ej rosso če zveš še za drugo temo dobiš od mene 2o velkih čokolad ampak unih najbolših
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

|
micro govoriš tko k da bi ti privoščil da slabo pišeš. kr 20 čokolad bom dubu
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

Sporočila: 53
|
Ne jih dobiš 30 če si zvedu za pravo temo
|
|
|
|
|
jtvu
Novinec

Sporočila: 4
|
Kake čokolade punce? Uporabte svoje čare, vam bo še teme za drug let povedu : >. Skratka pa, močno dvomim v te napovedi.
|
|
|
|
|
|
|
wildy
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 17
|
Dragi moj zgodovinarji 
Se popolnoma strinjam z vami, da je zgo. naravnost fantastična in da se jo prav paše učit v teh vročih dneh  Itak da NE!!! 
Jaz letos maturo zvišujem in nažalost morm tud zgodovino  Rada bi vas samo opozorila,da ne kalkulirat s temami pa tud temu za francosko ni preveč za vrjet. Mogoče se mu bo po domače povedano "usralo" in bo res ta tema, drugače pa dvomim, da so mu povedali tisti,ki to zagotovo vedo. Kakorkoli že...Jaz sem lani kalkulirala in se uštela-jp, smo pa se učili še 1x za jesenski rok  Lani sem trdila,da pa 101% ne bo turških vpadov,ker so že bli lani pa predlani pa na poskusni pa jesenski...skratka prevečkrat,da bi bli tudi tokrat.In glej ga zlomka-odprem polo in piše: Turški vpadi in kmečki upori na Slovenskem-Isn't that great? Saj ne da si te teme dobesedno niti pogledala nisem,kaj šele prebrala 
Rada bi vam samo "položila na srce" (mater zvenim profesorsko in klišejsko-sorry for that ) da si temo VSAKO,vsaj skozi preberite-boljše to kot nič!
Želim Vam(pa tudi sebi ) predvsem srečo s fajno temo in pa da jo čimbolše odpišete oz najmanj nardite! 
Lp zgodovinski pozdrav, wildy
p.s. Jaz mam feeling, da bi lahko blo slovensko ozemlje v rimski in zgodnji srednjeveški dobi Pa ne bi se čudla če bojo srednjeveška mesta,kljub temu da so že bla na maturi tolikokrat da brezveze 
Pa PARDON,da sem bila tako dolga
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

|
a je ta wildy profesor
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Pa to ne morš verjet kakšna zmeda je nastala, namest da bi eden napisu že tisti dve usrani temi  Jst sem za danes z učenjem zaključila... Pa jutri naprej
|
|
|
|
|
blue_baby
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 22
|
kva smo usi zblojeni;) js pa še največ...zadne usrane dni se učimo..hja loh cilamo na najbol...kva morš.. sploh pa loh d je gdo že napisu prave teme, sam itq ne vemo a se lahk zanesemo..tko d tut če bo gdo zatrjevau, mu naumo vrjel, loh pa d je res..na nč ne morš bit sigurn.. upam d bomo dobr pisal usi kle, ker nočmo si zabluzit počitnc!!!! come on=)=)=)=)=) gremo skupi pisat, bomo spravl za 5 skupi heheh...usak se nauči eno temo..ne dj res, želim vm srečo in upam d nam uspe in se je rešmo
pa tooooooooooook mi je žou d jo mam na maturi..še tazga prof smo mel, d nas ni nč nauču...pisal smo kke 2 kontrolke to je pa to... use smo mogl sami nrdit in mi je tok damn žou, ampk kva morš moja pamet...ala mejte se=)=)=)
|
|
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Upam, da se dans zadnji dan v življenju učim zgodovino...
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Sporočila: 6
|
ma kdo kake izpiske te mi naj pošle na mail
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
hehe, micro...se strinjam...tud js upam isto...čeprav smo ostali brez informacij, se bo treba znajdit... men je bla pa najhujsa angleščina do zdej...tk da. če sem angleščino prezivela, bom tud to usrano zgodovino 
vlk sreče vsem!
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
ej folk a veste da je antična kulturna tradicija bla sam enkrat na maturi do zdej.  pa ne pravm da bo zdej tut pr ns, sam bi blo lepo če bi bla k men je to ena najlažjih tem
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Ojoj, men je pa pr antični ful tega. Nevem no, sej ni neki težko, ampak ffuul podatkov. Sej men je vse tažko. Še francoska.
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
ojej, ja...js sem si pa zdej sam 2 temi čist vse skos prebrala pa sm porabla mal več k 2 uri...me pa čaka še 8 tem :S bogsigavedi kk bom js to naredla
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Sej boš! Ti pošiljam velik energije za učenje .
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 305
|
Zgodovinarji velik sreče dans, pa lpo lpo se naučte, pa bote vidli da vam bo superca šli 
Jutr pa js tut držim pesti, da vam bo šlo
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|