Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

forzanka
forzanka

Kiberpipa
Kiberpipa

Delphi-si
Delphi-si

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Zgodovina 2008
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 Natisni
Avtor Tema: Zgodovina 2008  (Število ogledov: 12833 )
manndika
Drugarček
**

Kul meter: 5
Spol: Ženski
Sporočila: 72

Poslano: 02.06.2008 ob 20:37 Odgovori

francosko sm zdj dobr izpilu Wink...sam me skrbi da ne bo druga pola  slovenci v prvi jugoslovanski državi al pa slovenci v prvih dveh desetletjih po drugi svetovni vojni ker teh dveh pa (še) ne znam...če kdo pozna kkšnega prfoxa osebno k uči zgodlo je zlo velka možnost da bo vedu kera tema bo (tko k moja soseda k je prfoxa za zgodlo  pa jo uprašam keri temi bota pa reče da ne sme povedat, pol jo pa mtka upraša pa ji pove da bo francoska, za drugo pa kao ne ve) Angry Angry Angry

rosso, plis ne nas zafrkavat no :S se mi zdi, da pač ko se gre zate in če si zvedu za prvo temo, pol bi se verjetno ful trudu da bi zvedu se za drugo no :S dej, povej če se hecaš, sam to...js sem ze na konc zivci s to zgodovino...če pa je res francoska ej, pol ti pa kupim....10 velkih čokolad Tongue

lp
rosso
Pruček
*

Kul meter: -8
Sporočila: 43

Poslano: 02.06.2008 ob 20:40 Odgovori

manndika to s čokoladami si bom zapomnu...sam povej kje te najdem...kera sql si?
micro
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 54

Poslano: 02.06.2008 ob 20:42 Odgovori

Rosso, če bo RES francoska, pol ti tud jst kupim 10 taveliki čokolad. Premisli, se ti kar izplača  Cheesy.
Ne resno, a si zihr da bo francoska? Pa prosim ne nas zafkravat, ker smo vsi že čist znervirani (kot lahko vidiš)  Smiley.
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 133

Poslano: 02.06.2008 ob 20:44 Odgovori

ej rosso če zveš še za drugo temo dobiš od mene 2o velkih čokolad ampak unih najbolših
rosso
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 20:45 Odgovori

micro govoriš tko k da bi ti privoščil da slabo pišeš. kr 20 čokolad bom dubu  Tongue
Tanasi*
Drugarček
**

Sporočila: 53

Poslano: 02.06.2008 ob 20:50 Odgovori

Ne jih dobiš 30 če si zvedu za pravo temo Grin
jtvu
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 02.06.2008 ob 20:50 Odgovori

Kake čokolade punce?Zacuden Uporabte svoje čare, vam bo še teme za drug let povedu : >. Skratka pa, močno dvomim v te napovedi.
manndika
Drugarček
**

Poslano: 02.06.2008 ob 20:51 Odgovori

manndika to s čokoladami si bom zapomnu...sam povej kje te najdem...kera sql si?

hehe, gimnazija ravne na koroškem, če veš kje je to Tongue
jah, upam da se ne lažeš ja...če pa kaj zveš pa veš kje NAS najdeš Smiley
pa hvala za dosedanjo informacijo...upam, da nas nisi nategnu:)
wildy
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 17

Poslano: 02.06.2008 ob 21:04 Odgovori

Dragi moj zgodovinarji  Smiley

Se popolnoma strinjam z vami, da je zgo. naravnost fantastična in da se jo prav paše učit v teh vročih dneh Smiley
Itak da NE!!!

Jaz letos maturo zvišujem in nažalost morm tud zgodovino Sad
Rada bi vas samo opozorila,da ne kalkulirat s temami pa tud temu za francosko ni preveč za vrjet. Mogoče se mu bo po domače povedano "usralo" in bo res ta tema, drugače pa dvomim, da so mu povedali tisti,ki to zagotovo vedo.
Kakorkoli že...Jaz sem lani kalkulirala in se uštela-jp, smo pa se učili še 1x za jesenski rok Smiley
Lani sem trdila,da pa 101% ne bo turških vpadov,ker so že bli lani pa predlani pa na poskusni pa jesenski...skratka prevečkrat,da bi bli tudi tokrat.In glej ga zlomka-odprem polo in piše: Turški vpadi in kmečki upori na Slovenskem-Isn't that great? Grin Saj ne da si te teme dobesedno niti pogledala nisem,kaj šele prebrala Undecided

Rada bi vam samo "položila na srce" (mater zvenim profesorsko in klišejsko-sorry for that Embarrassed Wink) da si temo VSAKO,vsaj skozi preberite-boljše to kot nič!

Želim Vam(pa tudi sebi  Wink ) predvsem srečo s fajno temo in pa da jo čimbolše odpišete oz najmanj nardite! Wink

Lp zgodovinski pozdrav,
wildy

p.s. Jaz mam feeling, da bi lahko blo slovensko ozemlje v rimski in zgodnji srednjeveški dobi Cool Pa ne bi se čudla če bojo srednjeveška mesta,kljub temu da so že bla na maturi tolikokrat da brezveze Smiley

Pa PARDON,da sem bila tako dolga Tongue
rosso
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 21:54 Odgovori

a je ta wildy profesor Cheesy Cheesy
micro
Drugarček
**

Poslano: 02.06.2008 ob 21:58 Odgovori

Pa to ne morš verjet kakšna zmeda je nastala, namest da bi eden napisu že tisti dve usrani temi  Cheesy
Jst sem za danes z učenjem zaključila... Pa jutri naprej 
blue_baby
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 22

Poslano: 02.06.2008 ob 22:10 Odgovori

kva smo usi zblojeni;) js pa še največ...zadne usrane dni se učimo..hja loh cilamo na najbol...kva morš..
sploh pa loh d je gdo že napisu prave teme, sam itq ne vemo a se lahk zanesemo..tko d tut če bo gdo zatrjevau, mu naumo vrjel, loh pa d je res..na nč ne morš bit sigurn.. upam d bomo dobr pisal usi kle, ker nočmo si zabluzit počitnc!!!! come on=)=)=)=)=) gremo skupi pisat, bomo spravl za 5 skupi heheh...usak se nauči eno temo..ne dj res, želim vm srečo in upam d nam uspe in se je rešmo

pa tooooooooooook mi je žou d jo mam na maturi..še tazga prof smo mel, d nas ni nč nauču...pisal smo kke 2 kontrolke to je pa to... use smo mogl sami nrdit in mi je tok damn žou, ampk kva morš moja pamet...ala mejte se=)=)=) Wink
messiah
Drugarček
**

Sporočila: 53

Poslano: 03.06.2008 ob 08:32 Odgovori

ja se strinjam... gremo skup pisat... sam ***a je k smo vsak na svojmu koncu slovenije Sad Sad mah sej če smo (sem) preživela psihologijo bomo to tut Cheesy Cheesy

jutr pa velik sreče vsem...

..too hot to handle.... too cold to hold...
micro
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 08:44 Odgovori

Upam, da se dans zadnji dan v življenju učim zgodovino... 
thaschory
Novinec
*

Sporočila: 6

Poslano: 03.06.2008 ob 09:46 Odgovori

ma kdo kake izpiske te mi  naj pošle na mail
manndika
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 10:54 Odgovori

hehe, micro...se strinjam...tud js upam isto...čeprav smo ostali brez informacij, se bo treba znajdit... Cheesy men je bla pa najhujsa angleščina do zdej...tk da. če sem angleščino prezivela, bom tud to usrano zgodovino Smiley

vlk sreče vsem!   Tongue
misssunshine
Tretarček

Sporočila: 133

Poslano: 03.06.2008 ob 11:04 Odgovori

ej folk a veste da je antična kulturna tradicija bla sam enkrat na maturi do zdej. Shocked
pa ne pravm da bo zdej tut pr ns, sam bi blo lepo če bi bla k men je to ena najlažjih tem Smiley
micro
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 11:56 Odgovori

Ojoj, men je pa pr antični ful tega. Nevem no, sej ni neki težko, ampak ffuul podatkov. Sej men je vse tažko. Še francoska.  Tongue
manndika
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 13:21 Odgovori

ojej, ja...js sem si pa zdej sam 2 temi čist vse skos prebrala pa sm porabla mal več k 2 uri...me pa čaka še 8 tem :S bogsigavedi kk bom js to naredla Sad
micro
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 13:28 Odgovori

Sej boš! Ti pošiljam velik energije za učenje  Wink.
Room2012
Maturant

Spol: Moški
Sporočila: 305

Poslano: 03.06.2008 ob 13:40 Odgovori

Zgodovinarji velik sreče dans, pa lpo lpo se naučte, pa bote vidli da vam bo superca šli Smiley

Jutr pa js tut držim pesti, da vam bo šlo Wink
manndika
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 13:43 Odgovori

uh madonca Smiley hvala lepa                                   
Room2012
Maturant

Poslano: 03.06.2008 ob 13:44 Odgovori

uh madonca Smiley hvala lepa                                   

Kaj nisi ti tudi iz gimnazije Ravne? Smiley
manndika
Drugarček
**

Poslano: 03.06.2008 ob 13:51 Odgovori

da da, sem Cheesy kdo si pa ti?Smiley
Room2012
Maturant

Poslano: 03.06.2008 ob 13:52 Odgovori

da da, sem Cheesy kdo si pa ti?Smiley

Rajš mi povej kdo si ti Cheesy
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X