manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
ja, ja, sej vem kdo si...pač, tk na videz te poznam ti pa mene verjetno ne... iz E-ja sem...manda mi je ime, če veš
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 305
|
Mi je znano ja 
Drgać pa fajn se nauč pa velik sreče jutr!
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

Sporočila: 33
|
kaj pol....
vemo KATERI 2 TEMI bosta JU3?
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
ne, nimamo pojma!!!
|
|
|
|
|
conny
Novinec

Sporočila: 8
|
kriza... ne vem kaj naj berem... ... se splača stare maturitetne pole pregledat? (tiste teme pač, ki so določene za letos tudi...)
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
poraz...
a se nam usaj kaj sanja?
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
ne vem kaj se splača ker je tega PREVEČ
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
vem vem...se učim že 2 dni pa še ne znam nič...noben noče kaj povedat...naj bi bla francoska, sam zdej spet...verjameš al pa ne :S
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
jah vrjameš lahko do tok da si jo mal bol pogledaš.... pojma nimam al vrjet al ne vrjet...
kaj pa slovenci?
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
za slovence pa ne ve noben... :S
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
odlično
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 22
|
Jej kake stvari vam grejo po glavi en dan pred maturo.. Js mam ful občutek, da bo jutri antična kulturna tradicija in slovensko ozemlje v rimski in zgodnje srednjeveški dobi!
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
od kje ti pa ta ideja...??
srcno upam da ne bosta ti dve temi ker sta obe čist mim-usaj men.
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
Se strinjam, da sta obupni.. ravno zrd tega pa tak razmišlam..
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
jah kao žrebajo tko da.... baje pa profesorji vejo katere teme bojo tko da če ma kdo kakšne veze - ni še prepozno...
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
ne strinjam se glih s tem, da profesorji vejo.. Vsaj ne vsi, verjetn je to neka tajnost ožjih sodelavcev rica oz. sestvljalcev pol. Kr če bi prof. vedli, bi nam naša zhr omenla tako ali drugače, kr nekak hoče da dobr pišemo..
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
če bi prfoksi vedli pol neb bil tok nizek kriterij k bi ziher ispostavli ti 2 temi... 
če bi bla francoska bi blo kul....za domačo bi blo pa fajn slovensko ozemlje v rimski dobi..
fajn se naučte...js mam sam še mal več ko polovico 
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
se strinjam.. No velik uspeha ob učbenikih še dons
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
kak nasvet kk se njhitrej naučit bi zlo prav prišu 
a bi blo dost če greš skoz stare pole 
|
|
|
|
|
blue_baby
Pruček

|
jej a gremo prestavt? ?? več kt tretina šutov pa ponavlamo aaaa??? lol...joke... kva bi blo fain ja če bi blo res..stari.. upam d nam bo ratal..tale antična je tok zafrknena, da upam d ne bo...k je preveeeeeeeeeeeeeeeč useh imen, reform...rimlani in podobno govno..jao... kok bi mela veze tm na ricu, sam kva morš...mi smo že za interni del pisal francosko..kaj bi se režala če bi prfoks vedu, pa bi nam dau to u namig...sam k ne..k je pa on tak d bi nam zihr bl namignu kere bojo.. n vem no.. mah dej dost ugibanj, grem se prbit iz usemi možnimi kofeini in redbulli, da se prpravm na dolgoooooooooo noč... =)=)=)=)= se slišmo jutr k bojo teme pa res znane hehe 
ajdiiiii
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
Js osebno nism tak delau.. Moj način je učbenik prebrat enkrat, dvakrat, trikrat-odvisn kok rabiš. potem pa listanje po učbeniku in ponavljanje odebeljenega tiska, letnic. tak si ustvariš neko sliko o zadevi. To je moj način in mislim, da je kr zhr. Poleg tega pa če imaš dz za maturo, tam notr je vsaka tema razložena na 4-5 straneh, poleg pa so še vaje. Velik potrpežljivosti in uspeha..
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
Kok ste pa interni del nardil? vseh 20%?
|
|
|
|
|
blue_baby
Pruček

|
ah kje.... js sm 14%...sicr ne vem kuko je to možn, k sm kr mela filing d bo zlo dobr...sam ni se izkazal tko...kok si jih ti? a ste jih tko ful velik pisal 20% al pa bliz? sm sam js tko zabita d sm tok porazno pisala???
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

|
mi smo menda vsi dobli 20%. Meli smo kratko seminarsko + pisanje virov.
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Jst sem jih dobila 18. Smo pa pisali francosko + ekskurzijo smo mel + en referat smo mogli nardit. Haha, ta bi bla dobra da bi nam prfoksa dala v namig takrat to, da smo pisal francosko. Sam kaj k pomojem to ni tko
|
|
|
|
|