demos
Drugarček

Kul meter: 0
Sporočila: 58
|
reine25 kera šola si...ko se je rešmo bo bolš ja  po zgd direkt na pir
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

Sporočila: 33
|
se pravi tud ti nisi zihr....
hmmmm
naša prfoksa je rekla al francoska al srednjeveška mesta, slovence pa v dveh desetletjih, v prvi jugoslovanski in habsburški monarhiji...
jest ne znam, ne vem kaj naj se učim ker mam dost...
|
|
|
|
|
brezidej
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 11

|
demos...si bom prebrala...tut v moje dobro, da nardim, pa da se oktobra srečama na faksu (pravna v lj si prej enkrat napisu ) reinea25...sej možn da maš prav...pa tut če ne...sam da se rešmo kokrkol že bo  najbolj bi se pa smejala, če bi ble te dve k sta ble na predmaturitetni 
no, dejte, fajn jutr napište pa potem enmal pokomentiramo, če se vam bo dal...pa reina25 okregamo, če ne bo teh dveh tem 
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
jah od njega sem odvisen ... čene bomo jaz in moja jajca fajn popečena ....  mah kaj **** saj je še jesenski rok
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
kaj se vn motam...FRANCOSKA REVOLUCIJA bo...želim vam prijetno učenje do jutranjih ur
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
ni smešno več...js se bom začela jokaaaaaaaaaaaat čist ste me z***ali sm se sla pregledat pole čez...če je francoska, ej.... bo ZAKON!!!!!!!! lepo se še učte nooooč
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
lej če bosta res teli 2 temi ... vidva samo povejta naslov pošljem po pošti usakmu 1 sixpack ... tko simbolično darlice :DDD če se pa vidmo kje u LJ .. pa kar h šanku
|
|
|
|
|
conny
Novinec

Sporočila: 8
|
saj se ne bi hecala s tem, ne? ... obup... jaz sem tut čisto na koncu z živci... trebalo nam to?
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
sploh ne vem kva naj si mislim ampak jest mu vrjamem
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
jst tut! a mamo sploh kakšno drugo izbiro???
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
jest itak ne znam... glede na to da je to ju3.... ***iga naučila se bom te dve temi, če bo bo če ne ne kva nej ne vem res ne
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ja isto jst .... bomo pa na jesenskem roku če bo kaj druzga
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Sporočila: 6
|
trenutno vem 3 teme od tega je francoska polek, ze te samo tole tadrugo pa je to to
hvala ti
ajdeee
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
samo res upam da se ju3 tle ne bomo usi neki pizil  upejmo na najbolše ne )
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
kaj jst to vidm, eno uro me ni pa že kr teme vsi vejo. tut sama sm za par trenutkov začela vrjet ker teh slo v rncju še povohala nism ampak ni tok lahko do inf prit. tut sama sm ne boste vrjel kaj vse že sprobala pa nč ni deloval. kot prvo komisija sestav vprašanja za vse teme in na konc računalnik izžreba 4 ki jih pol noben razen dveh treh ljudi ne ve no razn uni u tiskarni kot drugo pole pridejo na šolo zapakirane in se odprejo pred našimi očmi tko d anobeni profesorji nč ne vejo o tem in tretje vse je možno
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
4. kako pa to da so lani in predlani na Tolminski gimnaziji vedeli kateri 2 temi bosta?
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

Sporočila: 53
|
ehh,naj gre vse skp nekam
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
pol majo pa res dobre veze ...najbrž tut zdej vejo...a pozna kdo koga iz tm ...lahk bi jih poklical
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ja jaz poznam ... samo ne vejo nič ... sploh pa predlani se je baje po forumih pisalo in so od tam zvedli, lani so pa baje mel veze ...
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

|
sj letos pa z bežigrada..če bo bla vsako leto ista šola bi blo sumljivo 
fajn pište jutr
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
kakšni forumi pa še obstajajo u zvezi s to temo?
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

|
na m3njalniku je tud forum sam nč ne piše o temah
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ma jst bom znoruuuuuuuuuuu fak ... upam da nas unga dva res nista za***ala ... moja nona ma brata in njegov prijatel ma sina ka ma brata ka dela na ricu in je reku de bosta ti dve temi  in zdej mi usi na tem forumu verjamejo ... mislte da je blo kaj u tem smilsu (de nas ***eTa u glavo?)
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
ful nisem dobila tazga občutka, ne vem
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
če ne prej bomo ugotovil ko bomo šli 1. polo pisat in ugotovil da je čisto nekaj tretjega in se bomo potem med 30 minutnim odmorom naučil useh 5et tem za 2. polo  potem se pa zbudim s prstom u riti in K u ustih ... če bo tko grem kar domov ... druge pole še pisat ne grem
|
|
|
|
|