conny
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 8
|
isto se sprašujem... ... bo kaj bo... zdaj nam je že večinoma itak vseen... joooj... ampak ne...
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
ma tudi če sta ti dve temi ... rabiš najmanj 1 uro da se ju uredu naučiš ... ma kaj 1 uro .. 2, 3 ure kaj šele za 10 tem ... in potem začneš še mešati use med sabo .. jojjjj tko bom: use bom prebral, malo mi manka, potem pa samo te 2 temi geekat ko mona ... ne da se mi neki sred avgusta se učit to glupo zgodovino!
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
*sred avgusta pomeni za jesenski rok
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
ej trtl iz kje si ti
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
Blizu Tolmina ti?
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
aja, iz lj
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
če prlezem na faks se lahko še kaj vidmo  samo ta zgodovina ***e secno
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ja a u lj greš naprej 
ej nismo take *****e da ne bomo nardil.valda da bomo že če samo une vire rešiš pa mal slikce pogledaš maš skor pou že rešen.pa včasih ti že uprašanje pove odgovor, pa u unih starih polah so itk skos ista uprašanja sam okol obrnjena. sej si ne morjo zmislt kr enih novih uprašanj
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
O to pa srčno upam ...  pr nas se da tut kr fajn prepisovat, pač odvisno ker profesor te pazi. pr geografiji smo mel kr debato tam zadi samo škoda ka so večino mene spraševal ka so znal še manj ku jes. Upam de bom meu zdej kšno fajn napiflano šjoro zravn pa de bom zadi sedel pa de ne bo kšn glup profesor. Od športne je zaspal ko nas je meu slovenščino
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
kere maš ti člouk če bi pr ns blo tko bi vsi pet mel čeprov zdej pr gefi se je pr ns tut dal plonkat sam kaj mi pomaga če nobenga nism poznala k sm bla edina iz svojga razreda sm pa razmišlala da si nardim plonkič pa si ga na vodo prlimam - a je mogoče že kdo probu, če bom uzad pa ga dam lahka povso bom še jutr vidla kako bo
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

Sporočila: 33
|
pol pa nehi jamrat
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
to se v lj šolah ne dogaja - da bi kdo zaspal ja valda....
plonkov ne priporočam... če vid vzame polo in greš lepo mirno in tiho iz razreda
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
uf, ko mi kaže pa se ne ljutim
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ja saj zato rešiš kar se pač da... in potem plonk ven .. če te dobi ti itak pač oceni kar si napisu ... če te pa ne si pa pridobiš nekaj pik
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
kva... sej sm čist lepo povedla - občutljivi, pozna ura al kako
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

|
to pa sploh ne vem - a si zihr da ocenjujejo če te dobijo z plonkom, men se zdi da ne.... itak use zapisujejo v ta njihov "zapisnk" al neki tazga... ne vem to res ne vem
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
eh točno tko trtl  če me u teh 8 letih odkar plonkam še niso dobil me pa tut zdej ne bi
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ma tam so samo rekli pač če vidjo da gledaš okol in prepisuješ al pa de maš plonk ti uzamejo polo. ma ko te vid ga itak skriješ al pa poješ in potem naj ti uzame polo in greš ti lepo na kafe
|
|
|
|
|
xenaaa
Novinec

Sporočila: 5

|
ej...TRTL ti na ravnško GIM godiš? 
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ja najbol da ga poješ jst si ga če ga nimam nikamor za dt na konc dam kr u majco al pa sam nekam vržem pa kr mam velke šape sampokrijem z roko...vse se da če se znaš znajt
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
nene .. goriška
|
|
|
|
|
xenaaa
Novinec

Sporočila: 5

|
aja, pardon pol:D kr naš prof. za telovadbo je tud zaspal...pr angleščini sicer... :)tej majo očitno to kot poklicno bolezen:) no...sem že začela s francosko revolucijo...yes!
|
|
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
plankat se da njbol pr predmetih k maš za obkrožovat...se fajn sosedu vidi drgač pa prfoksi za telovadbo majo sam dobro fizično prpravlenost ne pa psihično
pa če te poznani učitli pazjo se da tud marskej...
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
xenaa dobr ti gre js sm šele pr slovencih v rim-nem cesarstvu...
|
|
|
|
|