Tanasi*
Drugarček

Kul meter: 3
Sporočila: 53
|
A pol bo res francoska? ;DJa upam da res,čeprou se ne bom preeveč na to zanašala,bom sm mau bul prebrala
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
jao, mene pa zanima, če je kakšna moznost, da teh dveh teh ko sta bli na poskusni maturi, ne bo na pravi maturi v sredo:S js se učim pa učim pa se mi zdi, da zmer manj znam :S
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Po moje ni zihr da ne bodo na maturi.Sm če tko pogledaš je še 8 tem,zakaj bi dali spet kero od teh k je bla na poskusni ;)Jst upam na francosko in slovence u prvih dveh desetletjih po vojni Kr bo pa pač bo,upam sam da ne bo težko
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
joooooj sam a se res ne da kje zvedet keri temi bi lahk bli? 100% je kdo tak k bi lahk povedu pa noče rabim sam 34% da nardim nooo!
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Jst tut rabm sm 34% ;DItq da kdo ve,k pozna koga ki je sestavlu zgodovino :)Eh nevem,če gledaš rabmo tako malo sm,če ga kje preveč biksaš...
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
ja itak men je svetovna zgo 100x lažja k pa naša ful se jo lažje učim pa bolj je razumljiva, ne pa naše stranke pa politiki ej :S utrgalo se mi bo do srede me pa zanima res, če bo francoska revolucija ja...sam to je itak verjetno spet nateg
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
Spoštovani, pri zgodovini lahko pridejo v poštev vse teme iz razpisa tematskega sklopa.
Lep pozdrav, Državni izpitni center
Polona Papler <polona.papler@ric.si
a jo pozna kdo? :D
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Ja jst tut nebi čist verjela da bo francoska ???Nevem no,si bom sm še enkrat prebrala,da bo ostalo mau več u spominu Drgač pa smo ful delal pr zgodovini,vsaj zdi se mi tako,k smo pisal ene 8 kontrolk. Čeprou člouk pač pozab,kaj čmo Sm svetovna zgodovina je pa itq lažja kt slovenska Jaoo nevem,ne bom več razmišlala o tem kaj bo na maturi,grem se raj učit
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Hehe,kje si pa to najdla?
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
Pisala sem na ric, če je mogoče kakšna mala moznost, da teh dveh tem ko sta ble na poskusni maturi pri pravi maturi ne bo....in evo, sem dobla ful fajn odgovor  ok, fajn se nauč
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Hehe,ti pa si pojava Ja fajn odgovor res Vso srečo manndika,ti držim pesti
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Men je že vsega dost! Sploh nevem več kaj berem.
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
haha, enako sam zmeša se ti lahk od tega...pa k berem pa to, pa po testih v šoli, mam filing da znam vse...sam k pa grem resevat tiste vaje, k so ze ble na maturi pa ne znam nič brezveze, tk žau mi je da mam zgodovino na maturi ej :S
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Men je tud pošteno žal. Kaj mislite, a se res lahko zanašamo na to da bo francoska? Ker to je vseeno neka tajnost ki naj se ne bi kr tko razvedla... Se opravičujem če že morim s tem sam bi mi res fajn prišlo. 
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
stari, ne bi ti vedla povedat pač, tud js bi bla ful vesela, če bi bla francoska not...sam, se rajš ne bom zanašala...zdej si grem še vse enkrat skos prebrat... če mi bo ratalo seveda
|
|
|
|
|
malaneja
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 7

|
oo ja če bi bla francoska bi blo čist zakon:)...sam te zgodovine je too much preveč:S...jst sploh nč več ne vem...bo kar vo;)
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
hmm...pač po mojem ta rosso mal blefira...če bi meu res veze, bi lahk zvedu obe temi, ne pa sam eno...in mislim, da se ni dobro zanašat na to...je biu en primer, k je nekdo tud govoru keri 2 temi bosta, na maturi sta ble pa čist drugi...ne vem no...bi verjela al ne bi? :S
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Pomojem se bom zgodovino mogla kar še čez poletje učit...
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
ojej, js se bom tud kr vdala ceu dan se neki učim pa prpravlam, v bistvu pa še ne znam čist nič...kar bo, pač bo
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
sej zdej vsi govorimo kok je krneki sam pol k odpišemo pa bojo vsi govoril kok je blo uizi pa take (vsi razn mene k bom 100% pogrnla k se sploh še nism začela učit)
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
misssunshine... jaz ti zagarantiram, da ne bom govorila kok je blo v izi. Sploh pa mi zgoda nikol ni bla u izi, sploh nevem zakaj sem jo vzela za maturo . Nočem si zasrat počitnic s tem . Upajmo na najboljš!
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 6
|
Če mi lahko kdo zagotovi keri tebi bosta mi naj piše na mail, in po končani zgo od mene prejme 150€, ker se še nisem začel učit in ne da se mi pm, tak da pomoč, za DNARE se gre
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 6
|
aja pa izpiske če ma kdo na kratko napisane mi naj prosim pošle na mail. hvala
ajd
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
okej, v redu pol se pa gremo tako...tud js bi rada zvedla...in če kdo res ve kaj bo......bo nagrajen poleg tega še...če ma kdo res kake fajn zapiske...prosim, če lahk pošlje na mejl...manndika@gmail.com
hvala!:)
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
Evo, jst se tudi priporočam, če mi kdo da teme bo nagrajen, lol. Pa če ma kdo kake fajn zapiske  gita1987@hotmail.com
|
|
|
|
|