manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
zna se še kdo pozanimat pa fajn zasluzit na nas račun sej nimam nč proti, sam če bojo teme prave, dam z veseljem tisti keš
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

Kul meter: 3
Sporočila: 53
|
me too Dam tut velike denarce za informacije Če kdo ve nej piše beyonce15@email.si
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Hahaha, we are so desperate  Help us!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
en mal se nam meša ja Bo žeee
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
haha, a si nor smo pa res čist obupani...ko bi nas vsaj kdo vidu pa se usmilu pa povedu tisti dve besedi ej !!! sej, grem stavit, da nekdo med nami zihr ve, sam noče povedet! mah...če ne drugega, bomo pa menda ja spravli tisti par procentov skup mormo pisat eno dobro enko
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

Kul meter: -3
Sporočila: 69
|
Prva tema bo namesto zavezništva hladna vojna, druga pa Slovenci v prvih dveh desetletjih po drugi svetovni vojni.
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
haha, dvomim da bo to... :S ok, js pa rečem da bo srednjeveška mesta pa slovenci v prvih 2 desetletjih...ne se hecat no
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Dejte miiir noo ;DMe živčno delate Ne se hecat Ajd zdj pa zares...kere teme bodo v sredo na maturi? Who knows?!?
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
isabella, sej to se hecaš ane . ? Haha, joojj, zihr kdo ve, no!!! Jst sem že čist na koncu z živci, itak ne vem več kaj berem. Tko da je vseeno
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
tud js ze zivcna postajam tist k ve, bo lepo tiho zkaj bi pa to delil z nami? :S mislim tud, da smo se mal pozno spomnali...mogoč bi pa le kdo povedu pred kakim tednom.... ne resno, prosim če tisti ki točno ve to pove nam, ki bi obupno radi naredli maturo, pa čeprav sam z 2...js osebno bi to storila pa tud verjamem da se marsiker drug, sej smo vendar maturanti 
hvala!
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Se strinjam Povejte noooo,prosm Sm ne se neki zmišlevat Grozaaa
|
|
|
|
|
conny
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 8
|
aaaaaaaaah. ta zgodovina... enostavno ne moram več al kaj...  komu je treba verjet? kaj bomo v sredo pisali?  naj se nas kdo usmili... noooooooooo... pliiiiis...
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Sporočila: 6
|
ke ze, eni čakamo pa se zato neje učimo
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
vsako uro smo bolj obupani...se tok smejim k berem te poste sam bi nam res olajšal lajf če bi nm kdo vsaj eno temo povedu al pa pou teme al pa tiste k ne bojo, ****a so eni ljudje sebični k vejo pa nočjo povedat....ampak vse se vrača, vse se plača jst sm že vse veze pokurla pa vse znance uporabla pa ni tok lahko prit do informacij. zakaj tut mi nismo ukradl kšno polo , itk nm ne bi razveljavl tko k predlani
|
|
|
|
|
thaschory
Novinec

Sporočila: 6
|
valda da nebi razveljavli še veseli bi bli da bi vsaj 1x meli vreji uspeh
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

|
lol, prov zanima me kakšni bodo naši rezultati. Jst zdej rešujem stare pole - to je tak polom, d ahujši ne more bit. Kr neki bluzim, o letnicah sploh nimam pojma . To bo še zabavno
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
dam vse sam da se ne rabm učit zgodle.
kaj še noben se ni oglasiu s temami? a dejte no
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

|
 vsako uro smo bolj obupani...se tok smejim k berem te poste  sam bi nam res olajšal lajf če bi nm kdo vsaj eno temo povedu al pa pou teme  al pa tiste k ne bojo, ****a so eni ljudje sebični k vejo pa nočjo povedat....ampak vse se vrača, vse se plača jst sm že vse veze pokurla pa vse znance uporabla pa ni tok lahko prit do informacij. zakaj tut mi nismo ukradl kšno polo  , itk nm ne bi razveljavl tko k predlani Kaj bo na maturi NE VE NIHČE!! Sama sicer nimam zgodovine na maturi....bi si pa na vašem mestu pogledala bolj tiste teme, ki jih že dolgo ni blo v testu na maturi, pa so bile sicer predpisane. Ker velika verjetnost je da bo ena od teh tem. Hladna vojna je npr. že kar nekaj časa predpisana tema, pa je že dolgo ni blo v testu....tko da....Vso srečo!
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
kk da hladne vojne ni blo ze neki cajta, če pa smo jo meli na poskusni pa lani so jo meli v jesenskem roku? lahk bi bla vsaj tok pa nas pustla na miru, če nimas zgodovine na maturi pa nas ne zavajala...:S
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Se strinjam,če noben ne ve,pol tut ti ne moreš sklepat kaj bo. Pa še sama si rekla kere dve temi bosta na maturi,pol pa praviš da noben ne ve. Brez zamere,sm ne tega delat.
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

|
Brez zamere, sam jst nočm nobenga zavajat. Jst sm povedala kaj jst mislim in kaj bi jst naredila, če bi bla na vašem mestu. Če ti pa to zveni kot zavajanje pol pa oprosti. Je pa logično da folk kalkulira katera tema bo...sej je pri vseh predmetih tako. Zato sm rekla, da bi si jst pač pogledala tiste, ki že dolgo niso bile.
Srečno vsem!
|
|
|
|
|
jtvu
Novinec

Sporočila: 4
|
Punce in fantje, ko se učite, si pomagate z vprasanji iz RIC kataloga za zgodovino? al kr tak, ker jaz uporabljam knjigo, ki ima 230 strani, vsebuje cirka 10 slik in vse kar je odebeljeno, bi naj bilo pomembno. Žalostna stvar pri tem je, da je več odebeljenega kot neodebeljenega.
Pa velik sreče v sredo
|
|
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
francosko sm zdj dobr izpilu ...sam me skrbi da ne bo druga pola slovenci v prvi jugoslovanski državi al pa slovenci v prvih dveh desetletjih po drugi svetovni vojni ker teh dveh pa (še) ne znam...če kdo pozna kkšnega prfoxa osebno k uči zgodlo je zlo velka možnost da bo vedu kera tema bo (tko k moja soseda k je prfoxa za zgodlo pa jo uprašam keri temi bota pa reče da ne sme povedat, pol jo pa mtka upraša pa ji pove da bo francoska, za drugo pa kao ne ve)
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

|
hvala isabella pa upam, da nisi kaj zamerla....
Ej ni panike. Res. Srečno!
|
|
|
|
|