Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Pikslar
Pikslar

Kiberpipa
Kiberpipa

forzanka
forzanka

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Zgodovina 2008
Stran: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Natisni
Avtor Tema: Zgodovina 2008  (Število ogledov: 12718 )
Tanasi*
Drugarček
**

Kul meter: 3
Sporočila: 53

Poslano: 04.06.2008 ob 13:49 Odgovori

Drgač pa u 1. poli so bla ful nasplošno vprašanja,tut če si nisi nč pogledu se je dalo neki napisat Smiley Drgač je blo ap tut ful virov in se je dalo vn potegnt Smiley Druga pola je bla men osebo težja,je blo treba kr podrobno ene stvari vedet,tko da ne vem...če posplošim je blo neki srednje zahtevno Wink
Tanasi*
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 13:51 Odgovori

Sm vesela k se nism preveč zanašala na francosko in slovence v rimsko-nemškem cesartsvu Smiley
misssunshine
Tretarček

Spol: Ženski
Sporočila: 133

Poslano: 04.06.2008 ob 13:53 Odgovori

kok smo brezveze paničaril....zdej se temu lahk sam še smejimo Cheesy

aja pa ena upr so bla totaln bedna, npr kako se je imenovala una zveza mest? pa kdo se je prvi pelu z vlakom Roll Eyes...ja dobr bo, pa še dost je takih
pr habsburški pa še naša prfoxa ni vedla enih vpr odgovort.
um kdo je odpravu fevdalizem?
trtl
Drugarček
**

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 51

Poslano: 04.06.2008 ob 13:54 Odgovori

ma tko je ... jst sm pogledu 3 teme od prve pole pa 2 temi od druge
srednjeveška mesta ... na izi res ... ena 3 al pa 4 mogoče bo
pole pa med odmorom usi neki se učijo ... jst pa nism predelu še pač obeh jugoslavij in habsburške ... končal sm itak pol ure prej tko de sm meu 1 uro .. usi so govoril da bo ena od jugoslavij ... tisto malo preberem in glej ga zlomka ... habsburška monarhija  
tko da ... sm zmutu de dobim še tam ene par procentov ma res ... tko kr neki pisu ... najprej sm šu skoz sm reku de rešim pač kar znam ... sm znau 1/10 pole  
pole sm pa reku ... mah ... gremo si zmišljevat ... in smo si zmišljeval in sanjal in pisal pravljice in pripovedke mite lalala Grin;D;D;D
tko da ... 2 bo! .. upam  Tongue
samo bi pa kar konkretno zaril če 1. tema nebi bla tok lahka
misssunshine
Tretarček

Poslano: 04.06.2008 ob 14:01 Odgovori

ej jst sm si tut tok zmišlevala k nism hotla prazno pustit pa sm desetkrat isto napisala pa se mi je zdel da se kšna uprašanja skos ponavlajo...une bolezni pa to ...kuga pa epidemija sm skos ponavlala upam da uni ocenjevalci ne bojo strogi glede tega
trtl
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 14:05 Odgovori

ja sej če si teu si se pr enmu uprašanju razpisu za use ostale naprej in jih pole samo ponovil ... ma dej mesta in to je blo full izi samo zato kr sm prebral enkrat skoz ... še monarhijo bi malo prebral pa bi blo  Undecided
Mateiii
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 22

Poslano: 04.06.2008 ob 14:07 Odgovori

Z vlakom se je prvi pelau Franc Jožef Grin

Fevdalizem pa je odpravil državni zbor z zakonom o zemljiški obvezi Grin
blue_baby
Pruček
*

Sporočila: 22

Poslano: 04.06.2008 ob 14:08 Odgovori

no smo pa mel frnacosko a ne =)=)=)=) joj kere bedarije, sm vedla d jih bojo nategnl... mel so teme kr šle, prčakujem usaj pozitivno..čeprov je bla prva pola mal teži, ampk isto sm se režala, s o povedal kaj je...k smo mal pokukal, predn smo odprl pole=)=)=)=)=) ampk nebi mogl bit bol...lih to se mi ej nabol sanjal..nism hotla kke jugo, pa antike...tko no supr, morm rečt d se nism francoske nč prpravlala pa nč tko..ker sm vedla d bo to en totaln *****... no sam upam d vs niso zavedl preveč, pa d naute zrd tega mature zasral...

rosso..ta tvoja francoska ej....no pa sej si itq use znau, cilaš na 4 ne??? dobr to=)=)=)=)

misssunshine
Tretarček

Poslano: 04.06.2008 ob 14:14 Odgovori

eh jst sm dala franc ferdinand pa sploh ne vem ker je to Cheesy vem da je biu en franc um to zemljiški odvezi pa se nikol ne bi spomnla Grin

aja a ve kdo s kakim odlokom je un ustvaru ilirske province pa kaj ste dal pr železnci al dunaj-trst al kej druzga ker pr ns so ful narobe zastopl uprašanja kr je tm pisal železnca da je pršla na slovensko ozemlje pa so dal celje-trst pa take...  Zacuden
messiah
Drugarček
**

Kul meter: 2

Poslano: 04.06.2008 ob 14:26 Odgovori

vglavnem sam da je mimo... me tko sam prvi del rešuje.. ker 2. je bil bolj kot ne porazen... ka je rosso.. zakaj nisi več glasn? Cheesy

..too hot to handle.... too cold to hold...
trtl
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 14:40 Odgovori

rosso je šu zdej prašat nono ka ma nečaka in njegov brat ma ženo ka ma prjatclo od kere hčer dela na ricu in jo je šu prašat zakaj mu je napačne teme povedla ...  Tongue

jst sm napisu tam trst-dunaj
in usralo se mi je franc jožef napisat .. Grin Grin

franca ferdinanda so pa ubil pr povodu za 1. svetovno vojno to je blo pa mal bl kasno  Wink
RichPorter
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 04.06.2008 ob 14:40 Odgovori

no ja pa sm se tok zanašu na francosko revolucijo (pisu sm interni deu 17 pik) in zdej nevem če bom zdeleu ...  bedaaa
trtl
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 14:43 Odgovori

samo mi je pa ful žou ka namesto de bi samo enkrat skoz use teme prebral sm se tle po forumu j e b u  Sad
in bi znau mal bolš uno habsburško 
je pa blo doro ka pr srednjeveških ni blo letnic in tega sranja .. še tista ka je bla si iz vira razbral de so začel cehe ustanavlat hmal po 11. stoletju  Cheesy
Tanasi*
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 14:59 Odgovori

Z vlakom se je prvi pelau Franc Jožef Grin

Fevdalizem pa je odpravil državni zbor z zakonom o zemljiški obvezi Grin

LoL jst sm se zmisnla ampk sm napisala sm Jožef Cheesy Grin
melody
Pruček
*

Kul meter: -2
Sporočila: 17

Poslano: 04.06.2008 ob 15:31 Odgovori

ja ta zgodovina je bla pa kr hecna ....upam da nam bo ratal...tistim k nam ni šlo tok dobr seveda Embarrassed
trtl
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 15:58 Odgovori

hehe vidim de je una fora za plonkat s kokakolo že romala na izklop  Wink
rosso
Pruček
*

Kul meter: -8
Sporočila: 43

Poslano: 04.06.2008 ob 16:18 Odgovori

uprašanja so bla tako lahka da bolj ne bi mogla bit...use sm znou...sigurn sm da bo 5 Cool Cool
misssunshine
Tretarček

Poslano: 04.06.2008 ob 16:25 Odgovori

uf uf vidi ti njega....kr 5 bo pisu 
Tanasi*
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 16:46 Odgovori

rosso ti se zihr že ves čas tle norca delaš iz nas Zacuden
malaneja
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 7

Poslano: 04.06.2008 ob 17:08 Odgovori

ufff pa je mim Smiley prva pola res ni bla težka...sam druga je bla pa kr...kokr to drugač ni težka tema so bla dost bedna uprašanja:S ...upamo na najbolš:)
messiah
Drugarček
**

Kul meter: 2

Poslano: 04.06.2008 ob 17:14 Odgovori

rosso ti se zihr že ves čas tle norca delaš iz nas Zacuden

ne dela norca iz nas... ampak iz sebe... mal preveč se hvali za moje pojme... sej  to če obvlada je lepo in fajn zanj, sam dvomim da bi nekdo ki v nulo obvlada tko naglas razglabljal o tem kak dobr je...

..too hot to handle.... too cold to hold...
manndika
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 72

Poslano: 04.06.2008 ob 17:34 Odgovori

haha, sem vam povedla včera, da nas bo nategnu...sm mela ful dvome, ker je biu tak hladnokrvn Smiley eh, btk....zej je ze itak mimo...kar bo pač bo...js sm si sicr nastela glih tolk pik, da bo glih za glih...ČE! Smiley
Tanasi*
Drugarček
**

Poslano: 04.06.2008 ob 17:40 Odgovori

Ja,točno tko iz sebe dela norca. Ma sj včeri k smo mi komentiral njegovo izjavo k je reku kaj bo an maturi,je bil prisoten pa ni nč komentiral. Po moje se je smejal tk za ekranom pa si mislu kako smo naivni pa glupi da mu vrjamemo. Sm vse se vrača vse se plača Tongue Tongue
nemejebat
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 26

Poslano: 04.06.2008 ob 19:21 Odgovori

Pozdravljeni!

spremljam forum  že nekaj dni.. tudi sam sem danes pisal zgodovino.. šlo je solidno..
Po mojem mnenju Rosso blefira.. verjetno niti sam mature ni pisal danes.. samo toliko da dela zmedo..
dennis
Novinec
*

Sporočila: 3

Poslano: 04.06.2008 ob 19:28 Odgovori

jaz se strinjam s tabo
Stran: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X