Tanasi*
Drugarček

Kul meter: 3
Sporočila: 53
|
Drgač pa u 1. poli so bla ful nasplošno vprašanja,tut če si nisi nč pogledu se je dalo neki napisat Drgač je blo ap tut ful virov in se je dalo vn potegnt Druga pola je bla men osebo težja,je blo treba kr podrobno ene stvari vedet,tko da ne vem...če posplošim je blo neki srednje zahtevno
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Sm vesela k se nism preveč zanašala na francosko in slovence v rimsko-nemškem cesartsvu
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
kok smo brezveze paničaril....zdej se temu lahk sam še smejimo 
aja pa ena upr so bla totaln bedna, npr kako se je imenovala una zveza mest? pa kdo se je prvi pelu z vlakom ...ja dobr bo, pa še dost je takih pr habsburški pa še naša prfoxa ni vedla enih vpr odgovort. um kdo je odpravu fevdalizem?
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 51

|
ma tko je ... jst sm pogledu 3 teme od prve pole pa 2 temi od druge srednjeveška mesta ... na izi res ... ena 3 al pa 4 mogoče bo pole pa med odmorom usi neki se učijo ... jst pa nism predelu še pač obeh jugoslavij in habsburške ... končal sm itak pol ure prej tko de sm meu 1 uro .. usi so govoril da bo ena od jugoslavij ... tisto malo preberem in glej ga zlomka ... habsburška monarhija  tko da ... sm zmutu de dobim še tam ene par procentov ma res ... tko kr neki pisu ... najprej sm šu skoz sm reku de rešim pač kar znam ... sm znau 1/10 pole  pole sm pa reku ... mah ... gremo si zmišljevat ... in smo si zmišljeval in sanjal in pisal pravljice in pripovedke mite lalala ;D;D;D tko da ... 2 bo! .. upam  samo bi pa kar konkretno zaril če 1. tema nebi bla tok lahka
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ej jst sm si tut tok zmišlevala k nism hotla prazno pustit pa sm desetkrat isto napisala pa se mi je zdel da se kšna uprašanja skos ponavlajo...une bolezni pa to ...kuga pa epidemija sm skos ponavlala upam da uni ocenjevalci ne bojo strogi glede tega
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ja sej če si teu si se pr enmu uprašanju razpisu za use ostale naprej in jih pole samo ponovil ... ma dej mesta in to je blo full izi samo zato kr sm prebral enkrat skoz ... še monarhijo bi malo prebral pa bi blo
|
|
|
|
|
Mateiii
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 22
|
Z vlakom se je prvi pelau Franc Jožef 
Fevdalizem pa je odpravil državni zbor z zakonom o zemljiški obvezi
|
|
|
|
|
blue_baby
Pruček

Sporočila: 22
|
no smo pa mel frnacosko a ne =)=)=)=) joj kere bedarije, sm vedla d jih bojo nategnl... mel so teme kr šle, prčakujem usaj pozitivno..čeprov je bla prva pola mal teži, ampk isto sm se režala, s o povedal kaj je...k smo mal pokukal, predn smo odprl pole=)=)=)=)=) ampk nebi mogl bit bol...lih to se mi ej nabol sanjal..nism hotla kke jugo, pa antike...tko no supr, morm rečt d se nism francoske nč prpravlala pa nč tko..ker sm vedla d bo to en totaln *****... no sam upam d vs niso zavedl preveč, pa d naute zrd tega mature zasral...
rosso..ta tvoja francoska ej....no pa sej si itq use znau, cilaš na 4 ne??? dobr to=)=)=)=)
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
eh jst sm dala franc ferdinand pa sploh ne vem ker je to vem da je biu en franc um to zemljiški odvezi pa se nikol ne bi spomnla 
aja a ve kdo s kakim odlokom je un ustvaru ilirske province pa kaj ste dal pr železnci al dunaj-trst al kej druzga ker pr ns so ful narobe zastopl uprašanja kr je tm pisal železnca da je pršla na slovensko ozemlje pa so dal celje-trst pa take...
|
|
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
rosso je šu zdej prašat nono ka ma nečaka in njegov brat ma ženo ka ma prjatclo od kere hčer dela na ricu in jo je šu prašat zakaj mu je napačne teme povedla ... 
jst sm napisu tam trst-dunaj in usralo se mi je franc jožef napisat .. 
franca ferdinanda so pa ubil pr povodu za 1. svetovno vojno to je blo pa mal bl kasno
|
|
|
|
|
RichPorter
Novinec

Sporočila: 4
|
no ja pa sm se tok zanašu na francosko revolucijo (pisu sm interni deu 17 pik) in zdej nevem če bom zdeleu ... bedaaa
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
samo mi je pa ful žou ka namesto de bi samo enkrat skoz use teme prebral sm se tle po forumu j e b u  in bi znau mal bolš uno habsburško  je pa blo doro ka pr srednjeveških ni blo letnic in tega sranja .. še tista ka je bla si iz vira razbral de so začel cehe ustanavlat hmal po 11. stoletju
|
|
|
|
|
|
|
melody
Pruček

Kul meter: -2
Sporočila: 17
|
ja ta zgodovina je bla pa kr hecna ....upam da nam bo ratal...tistim k nam ni šlo tok dobr seveda
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
hehe vidim de je una fora za plonkat s kokakolo že romala na izklop
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
uprašanja so bla tako lahka da bolj ne bi mogla bit...use sm znou...sigurn sm da bo 5
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
uf uf vidi ti njega....kr 5 bo pisu 
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
rosso ti se zihr že ves čas tle norca delaš iz nas
|
|
|
|
|
malaneja
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 7

|
ufff pa je mim prva pola res ni bla težka...sam druga je bla pa kr...kokr to drugač ni težka tema so bla dost bedna uprašanja:S ...upamo na najbolš:)
|
|
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
haha, sem vam povedla včera, da nas bo nategnu...sm mela ful dvome, ker je biu tak hladnokrvn eh, btk....zej je ze itak mimo...kar bo pač bo...js sm si sicr nastela glih tolk pik, da bo glih za glih...ČE!
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

|
Ja,točno tko iz sebe dela norca. Ma sj včeri k smo mi komentiral njegovo izjavo k je reku kaj bo an maturi,je bil prisoten pa ni nč komentiral. Po moje se je smejal tk za ekranom pa si mislu kako smo naivni pa glupi da mu vrjamemo. Sm vse se vrača vse se plača
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26

|
Pozdravljeni!
spremljam forum že nekaj dni.. tudi sam sem danes pisal zgodovino.. šlo je solidno.. Po mojem mnenju Rosso blefira.. verjetno niti sam mature ni pisal danes.. samo toliko da dela zmedo..
|
|
|
|
|
dennis
Novinec

Sporočila: 3
|
jaz se strinjam s tabo
|