Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Raje se osredotočite na temo in napišite kaj pametnega, kot pa da ircate. Da ne bo treba še več brisat...
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
ljudi a ste opazil da je to najbol obljudena tema in da ma največ komentarjev v zvezi z letošnjo maturo . to pomen da je bla zgo res za***ana. sej kmal nam bo zmankal snovi za pisat hundey
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
3000 ogledov in 15 strani sporočil, dobri ste. Saj prej sem bil kar malo šokiran, ko sem ob odprtju teme pristal na 5. strani.
Se pa vsako leto najde kakšen predmet, o katerem se veliko govori. Lansko leto je bila biologija, letos je pa zgodovina.
|
|
|
|
|
sapramiska
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
kje pa je moj post o lukavem reinetu25 al koji *** je že
|
|
|
|
|
brezidej
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 11

|
no, da se oglasim še jst  prva pola - prav fajna je bla druga pola - ne bi komentirala  reina25 - sej te nismo resno jemal-eni pač potrebujete mal več pozornosti in ne veste kako bi jo dobil  drugač pa - kdor rabi točke je tako že vedel in bi se moral učit, ne pa da smo zadn dan jamral....ampak tko je, ****t ga 
|
|
|
|
|
FreakChick
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 3
|
Tudi sama sem danes pisala maturo in že nekaj dni spremljala tale forum. Naj vam povem, da se večkrat zgodi, da na Ric-u tudi zadnji večer zamenjajo pole, ker se po netu pojavljajo ugibanja, katere bodo ali pa res ven iz zaupnega kroga pridejo prave informacije. ZELO MOŽNO je da sta bili temi : Francoska revolucija in RNC izžrebani za letošnji spomladanski rok, vendar so jih zamenjali zadnji trenutek. Poleg tega pa kdor se je zanašal na te informacije je kriv sam, ne pa tisti, ki je mogoče v upanju, da lahko pomaga povedal kar je slišal.
Drugače pa 1 pola v redu, druga pa malo manj Ampak lahko bi bilo veliko težje
|
|
|
|
|
Lilaa
Novinec

Sporočila: 9
|
Hej
Meni je prva tema šla dokaj dobro, ni bila pretežka, sicer se je pa tako vse ponavljal. Druga tema mi pa nikakor ni šla 
A mi ve kdo povedat koliko % te druge pole moram imeti, če sem prvo pisala nekje okoli 30 % od 40% in imam interni del vseh 20%. Se spozna kdo na to? Obup druga tema  Hvala
|
|
|
|
|
Lilaa
Novinec

|
Da naredim mislim
|
|
|
|
|
|
|
Lilaa
Novinec

|
Am ja, hotla naredit do včerej s 4 pol pa una 2. pola ... upam da bo 2, res me je full strah
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
ma to leto nam res ne bi mogl dt lažjih tem k men se zdi, da sta te dve ble res najlažje od obeh sklopov tko, da smo res mel srečo, če bi se pa le malo bolj učil bi nam pa vsem lepo znesel ne za 2,3 ampak za 4,5  tko da lilaa nč bat 100% boš nardila za več k 2
|
|
|
|
|
Lilaa
Novinec

|
Če odšteješ to, da druge pole nisem imela pojma
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
ja od prve pole je bla res najlažja tema! od druge pole bi pa mene bl ležala srcnn al pa slovensko ozemlje pač v rimskem času al kaj je že blo ker sem samo te 2 prepbral ... potem pa oprem 2. polo in me sprašuje o ilirskih provincah in ne vem kaj use ka vem samo da jih je napoleon ustanovil pa da jih je zaradi lažjega osvajanja za na vzhod in da je habsburško odrezal od morja .. da ne govorimo o slomšku in kranjskih čebelicah in takih sranj
|
|
|
|
|
Lilaa
Novinec

|
beda tale zgodovina
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
ja tale zgodovina je res bedna ....drgač pa je na srečo že mimo
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
še matka pa smo zmagal!  une ustne bomo pa že nekako skup spravli
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26

|
pa jaa še samo matematiq pol pa si grem laško na jetra vržem
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ma ne verjamem de bomo samo pr enmu laškemu ostal
|
|
|
|
|
|
|
jenna
Novinec

Sporočila: 3
|
reform marije terezije in jožefa II ne bom pozabila nikol nikdar
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
No da se se jaz javim  Slo je kr fajn, kot ste ze napisal... Prva tema super, druga pa malo majn. Bomo vidli kaksni bodo rezultati, upam da za vse dobri!!!
|
|
|
|
|
|
|
JADE
Pruček

Sporočila: 32
|
Ne vem, men je bla pa druga pola full boljša, sam zgleda da sm tle v manjšini.... .
|
Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 

|
ja eni druge pač lih nismo prebral  ker nas je rosso neki ***u de bo fransocka pa srcnn  samo itak neki smo zmiksal skup de bo 2ojka  zaupaj vase in v svoje zmožnosti
|
|
|
|
|
LiEn
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 6

|
No meni je pa zgodovina bla ful ful easy 
Pa ne da sem neki ful odlična pa kaj jst vem kaj. Po moje je vse odvisno od profesorja ki te uči. Naša profesorca nam je najprej dve ali tri ure predavala o vsaki temi - in predava res tako zanimivo da jo pač moraš poslušat. Potem smo dobili še po 20-30 vprašanj iz vsake teme na katera smo sami odgovorili doma nato pa skupaj pregledali v šoli, na koncu pa še skupaj preverili znanje z viri. Na vsake 2 temi smo pisali tudi test. Sicer smo pa imeli kr malo sranja, ker smo ta isti 2 temi na maturi imeli tudi na internem!
|
|
|
|
|